Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Ancel BD200 Code Reader

  Productomschrijving

  De Ancel BD200 is een professioneel diagnostisch hulpmiddel voor het lezen en wissen van foutcodes en het uitschakelen van de motorcontrolelampje. Het kan niet alleen nauwkeurig foutcodes en mogelijke oorzaken bepalen, maar ook DTC-zoekopdrachten, O2-sensortest, I/M-gereedheid, boordmonitortest uitvoeren, gegevensstroom lezen, stilstaand beeld weergeven, EVAP-systeemtest, voertuiginformatie ophalen (VIN) en genereert diagnostische rapporten.

  ___________________________________________

  Diagnose Functies:

  Lees foutcodes en wis foutcodes: Lees de foutcodes binnen 3 seconden en wis de in behandeling zijnde foutcode en schakel het motorlampje uit.

  EVAP systeem test: Hiermee kunt u een lektest uitvoeren voor het EVAP-systeem van het voertuig.

  Freeze Frame: Krijg een momentopname van het voertuig wanneer een Freeze Frame-code is opgeslagen.

  I/M-gereedheidstest: Het doel van de gereedheidsmonitoren is om de emissiecontrolesystemen van het voertuig zelf te testen. De monitoren worden ook wel emissiemonitors genoemd. Bepaal of uw voertuig klaar is voor een smogtest.

  Boordmonitortest: Het boorddiagnosesysteem bestaat uit een computer die het emissiesysteem en de belangrijkste motorcomponenten controleert. Hiermee kunt u de resultaten van de diagnostische bewaking aan boord lezen en specifieke componenten/systemen testen.

  O2-sensortest: Hiermee kunt u het resultaat van de O2-sensormonitortest van de laatst uitgevoerde test ophalen en bekijken vanaf de boordcomputer van het voertuig.

  Voertuiginformatie: Hier wordt informatie weergegeven zoals VIN (voertuigidentificatienummer), CID (kalibratie-ID) en CVN (kalibratie verificatienummer).

  Live datastream: Leest live datastream en bevriest framedata om de bedrijfsstatus van het voertuig te bewaken, inclusief de status van het brandstofsysteem, motorkoelvloeistoftemperatuur, toerental en verschillende sensorparameters.

  DTC Lookup: Het apparaat heeft een ingebouwde, up-to-date OBD2 foutcode-bibliotheek. Nadat je de foutcode hebt ingevoerd en het automerk hebt geselecteerd, worden de definitie en mogelijke oorzaken weergegeven, zodat je weet wat het probleem is en het mogelijk zelf kan oplossen.

   

  Speciale Functies:

  Aangepast dashboard: U kunt verschillende soorten live gegevens bekijken, waaronder RPM, VSS, ECT, MAF, TP, LOAD-PCT, SPARKADV, IAT, VPWR, motor gerelateerde gegevensstromen, die u informeren over de bedrijfsstatus van uw voertuig. U kunt het dashboard ook naar wens aanpassen.

  Prestatietest: Prestatietests van voertuigen spelen een belangrijke rol in de rijveiligheid. Deze scanner ondersteunt acceleratie-, rem- en sprinttests, toont de duur van de test en de veranderingen in snelheid en RPM in het dashboard. Er is een PID-kaart beschikbaar, inclusief de bijbehorende waarden RPM, VSS, ECT, MAF, etc. Het testrapport wordt automatisch gegenereerd wanneer de tests zijn voltooid, u kunt deze op elk moment bekijken.

  Ritbeheer: De Ancel BD200 OBD2-scanner kan voor elke rit een gedetailleerde numerieke analyse bieden. U kunt de koelvloeistoftemperatuur en -snelheid in real-time op het dashboard aflezen en de rijstatus vastleggen, inclusief tijd, afstand, hoogste en laagste koelvloeistoftemperatuur, hoogste en gemiddelde snelheid, hoogste toerental, aantal inhaalmanoeuvres en snel remmen.

  Accuspanning controle: De Ancel BD200 kan de staat van de accu van 12-volt voertuigen bepalen. Het toont de verandering in startspanning over een bepaalde periode in grafische vorm en geeft u ook de spanning wanneer de motor is uitgeschakeld, evenals de minimale en maximale spanning.

  Alarm voor veilig rijden: Met deze functie kunt u een alarm instellen voor snelheid, watertemperatuur en vermoeidheid van de bestuurder om veilig te rijden. Zodra de werkelijke gegevens de door u ingestelde waarden overschrijden, stuurt de app onmiddellijk een gesproken melding.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Ancel BD200
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ancel Ancel BD200 Code Reader
  AncelAncel BD200 Code Reader
  Op voorraad

  Deliverytime

  €54,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking