Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Ancel DS600 Bluetooth Auto Uitleesapparaat

  Tijdelijk 3 jaar gratis updates!
  Productomschrijving

  De Ancel DS600, gebaseerd op het Android 10-systeem, is een nieuwe generatie modulaire high-end intelligente diagnoseapparatuur ontwikkeld door Ancel. De Ancel DS600 heeft een uniek modulair ontwerp om te voldoen aan verschillende toepassingsscenario's, waaronder modules die aan de achterkant van het uitleesapparaat kunnen worden gemonteerd, printer, videoscoop, werklamp, warmtebeeldcamera, scope box, module dock en TPMS-tool. 

  ___________________________________________

  Diagnose Functies:
  De diagnose functies word door 100 automerken gedekt. De volgende functies worden ondersteunt:
  • Intelligent diagnose: Hiermee kunt u automatisch de VIN nummer uitlezen van een auto en een diagnose beginnen.
  • Lokale diagnose: Hiermee kunt u handmatig de automerk aan selecteren voor een diagnose.
  • Live-data: Met dit functie kunt u de actuele gegevens van sensoren en actuatoren inzien.
  • Actuator testen: Deze functie wordt gebruikt om te testen of de uitvoeringscomponenten in het elektronische besturingssysteem normaal kunnen werken.
  • Speciale functies: Met dit functie kunt u speciale procedures uitvoeren aan een auto.

   

  Service Functies:
  De Ancel DS600 uitleesapparaat is uitgevoerd met 28 service functies!
   

  Olie reset: Zet na een onderhoud de kilometerstand of rijtijd terug op nul, zodat het onderhoudslampje uit gaat en het systeem een ​​nieuwe onderhoudscyclus start.

  AFS (koplamp) reset: De functie wordt gebruikt om het adaptieve koplampsysteem te initialiseren. Afhankelijk van de omgevingslichtintensiteit kan het adaptieve koplampsysteem beslissen of de koplampen automatisch moeten worden ingeschakeld en de koplampverlichtingshoek tijdig worden aangepast terwijl het voertuig wordt bewaakt met snelheid en lichaamshouding.

  DPF-regeneratie: DPF-regeneratie wordt gebruikt om PM (deeltjes) uit het DPF-filter te verwijderen door middel van continue verbrandingsoxidatiemodus om de filterprestaties te stabiliseren.
  DPF-regeneratie kan in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. De uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. De PM-afscheider is verwijderd of vervangen.
  3. De verstuiver voor brandstofadditieven is verwijderd of vervangen.
  4. De katalytische oxidator is verwijderd of vervangen.
  5. De DPF-regeneratie-MIL is ingeschakeld en er wordt onderhoud uitgevoerd.
  6. De DPF-regeneratieregelmodule is vervangen.

  EGR-aanpassing: Deze functie wordt gebruikt om de EGR-klep (uitlaatgasrecirculatie) te kalibreren, nadat deze is schoongemaakt of vervangen.

  Elektronische parkeerrem reset: Deze functie zal uw elektronische parkeerremmen op servicestand zetten, zodat u de achterremblokken kunt vervangen.
  Elektronische parkeerrem reset moet worden uitgevoerd in de volgende gevallen:
  1. Het remblok en de remblokslijtagesensor worden vervangen.
  2. Het remblokindicatielampje brandt.
  3. Het circuit van de rembloksensor is kort en wordt hersteld.
  4. De servomotor is vervangen.

  IMMO-service: Om te voorkomen dat de auto wordt gebruikt door niet-geautoriseerde sleutels, moet de functie voor het matchen van antidiefstalsleutels worden uitgevoerd zodat het startonderbrekersysteem op de auto de afstandsbedieningssleutels identificeert en autoriseert om de auto normaal te gebruiken. Wanneer de contactsleutel, contactschakelaar, gecombineerd instrumentenpaneel, ECU, BCM of batterij van de afstandsbediening is vervangen, zal er een antidiefstalsleutel moeten worden vergeleken.

  Ramen kalibratie: Deze functie is ontworpen om deurruitaanpassing uit te voeren om het initiële geheugen van de ECU te herstellen en de automatische stijgende en dalende functie van de elektrische ramen te herstellen.

  Koelvloeistof ontluchting: Gebruik deze functie om de elektronische waterpomp te activeren, voordat het koelsysteem wordt ontlucht.

  Stuurhoek resetten: Om de stuurhoek opnieuw in te stellen, zoekt u eerst de relatieve nulpuntpositie voor de auto om in rechte lijn te rijden. Door deze positie als referentie te nemen, kan de ECU de nauwkeurige hoek berekenen voor links en rechts sturen. Na het vervangen van de stuurhoekpositiesensor, mechanische stuuronderdelen (zoals stuurversnellingsbak, stuurkolom, eindtrekstang, fusee), het uitvoeren van vierwieluitlijning of het herstellen van de carrosserie, moet u de stuurhoek opnieuw instellen.

  Injectorcodering: Schrijven van de werkelijke code van de injector of herschrijven van code in de ECU naar de injectorcode van de overeenkomstige cilinder om de injectiehoeveelheid van de cilinder nauwkeuriger te regelen of te corrigeren. Nadat de ECU of injector is vervangen, de injectorcode van elke cilinder moet worden bevestigd of opnieuw gecodeerd, zodat de cilinder injectoren beter kan identificeren om de brandstofinjectie nauwkeurig te regelen.

  Stoelkalibratie: Deze functie wordt toegepast om de stoelen met geheugenfunctie te matchen die worden vervangen en gerepareerd.

  Transportmodus: Om het stroomverbruik te verminderen, kunnen de volgende functies worden uitgeschakeld, waaronder het beperken van de voertuigsnelheid, het niet wakker maken van het deuropeningsnetwerk en het uitschakelen van de afstandsbedieningssleutel, etc. Op dit moment moet de transportmodus worden gedeactiveerd om het voertuig weer normaal te maken.

  Accu matching: Met deze functie kunt u een resetbewerking uitvoeren op de bewakingseenheid van de voertuigaccu, waarbij de oorspronkelijke informatie over een bijna lege batterijfout wordt gewist en de batterijmatching wordt uitgevoerd. Batterij-matching moet worden uitgevoerd in de volgende gevallen:

  • Hoofdbatterij wordt vervangen. Batterij-matching moet worden uitgevoerd om de oorspronkelijke batterij-informatie te wissen en te voorkomen dat de gerelateerde regeleenheid valse informatie detecteert. Als de gerelateerde regelmodule valse informatie detecteert, zal het sommige elektrische hulpfuncties ongeldig maken, zoals automatische start- en stopfunctie, zonnedak zonder eenknopstriggerfunctie, elektrisch raam zonder automatische functie.
  • Batterijbewakingssensor. De batterij-matching wordt uitgevoerd om de regelmodule en de autosensor opnieuw op elkaar af te stemmen om het batterijverbruik nauwkeuriger te detecteren, wat kan voorkomen dat een foutmelding op het instrumentenpaneel wordt weergegeven.

  Airbag reset: Deze functie reset de airbaggegevens om de airbag-botsingsfoutindicator te wissen. Wanneer het voertuig botst en de airbag wordt geactiveerd, verschijnt de overeenkomstige foutcode van de botsingsgegevens, de airbag-indicator licht op en de foutcode kan niet worden gewist. Aangezien de gegevens in de airbagcomputer wegwerp baar zijn, het is vereist dat alle nieuwe accessoires worden geplaatst, maar na het uitvoeren van deze functie kunnen de gegevens van de airbagcomputer worden hersteld en kan de foutcode worden gewist, het airbaglampje gaat uit, en de airbagcomputer kan nog gebruikt worden.

  Banden reset: Deze functie wordt gebruikt om de maatparameters van de gewijzigde of vervangen band in te stellen.

  Kilometer reset: Kilometer reset is het kopiëren, schrijven of herschrijven van de waarde van kilometers in de chip van de kilometerteller met behulp van een auto diagnosecomputer en datakabel, zodat de kilometerteller de werkelijke kilometerstand weergeeft. Wanneer de kilometerstand niet correct is als gevolg van een beschadigde voertuigsnelheidssensor of een defect aan de kilometerteller, is het gewoonlijk noodzakelijk om de kilometer reset uit te voeren na onderhoud.

  ABS ontluchting: Wanneer het ABS lucht bevat, moet de ABS-ontluchtingsfunctie worden uitgevoerd om het remsysteem te ontluchten om de ABS-remgevoeligheid te herstellen. Als de ABS-computer, ABS-pomp, hoofdremcilinder, remcilinder, remleiding of remvloeistof is vervangen, moet de ABS-ontluchtingsfunctie worden uitgevoerd.

  Vertandingen herinleren: De krukaspositiesensor leert de bewerkingstolerantie van het krukastandwiel en slaat deze op in de computer om een ​​nauwkeuriger diagnose te stellen van motorstoringen. Als het leren van de versnelling niet wordt uitgevoerd voor een auto die is uitgerust met een Delphi-motor, wordt de MIL ingeschakeld nadat de motor is gestart. Het diagnoseapparaat detecteert de DTC P1336 'versnelling niet geleerd'. In dit geval moet u het diagnoseapparaat gebruiken om het leren van de versnelling voor de auto uit te voeren. Nadat het leren van de versnelling is gelukt, wordt het MIL uitgeschakeld. Nadat de motor-ECU, krukaspositiesensor, of krukasvliegwiel is vervangen, of de DTC 'versnelling niet geleerd' aanwezig is, moet het leren van de versnelling worden uitgevoerd.

  Taalverandering: Deze functie wordt gebruikt om de systeemtaal van de bedieningspaneel te wijzigen.

  Adblue reset: Nadat de behandelingsvloeistof voor dieseluitlaatgassen (auto ureum) is vervangen of bijgevuld, is een Adblue reset vereist.

  Gasklephuis kalibreren: Deze functie is te gebruiken om de gasklepactuator te initialiseren, zodat de leerwaarde van de gasklephuis terugkeert naar de begintoestand. Hierdoor kan de beweging van de gasklep nauwkeuriger worden gecontroleerd, waardoor de inlaat wordt aangepast op de volume.

  Luchtvering kalibreren: Deze functie kan de hoogte van het lichaam van de auto aanpassen. Bij het vervangen van de lichaamshoogtesensor in het luchtveersysteem of de stuurmodule of wanneer het voertuigniveau niet correct is, moet u deze functie uitvoeren om de lichaamshoogtesensor aan te passen voor een niveau kalibratie.

  A/F reset: Deze functie wordt toegepast om parameters voor de lucht/brandstofverhouding in te stellen of te leren.

  NOx Sensor reset: NOx-sensor is een sensor die wordt gebruikt om het gehalte aan stikstofoxiden (NOx) in de uitlaat van de motor te detecteren. Als de NOx-fout opnieuw wordt geïnitialiseerd en de NOx-katalysator wordt vervangen, moet de geleerde katalysator worden gereset waarde opgeslagen in de motor-ECU.

  Bandenspanningslamp reset: Nadat de bandenspanning MIL is ingeschakeld en het onderhoud is uitgevoerd, moet de functie voor het resetten van de bandenspanning worden uitgevoerd om de bandenspanning te resetten en de bandenspanning MIL uit te schakelen. Het resetten van de bandenspanning moet worden uitgevoerd nadat er onderhoud is uitgevoerd in de volgende gevallen: bandenspanning is te laag , bandenlekkage, bandenspanningscontroleapparaat is vervangen of geïnstalleerd, band is vervangen, bandenspanningssensor is beschadigd en band is vervangen voor de auto met bandenspanningscontrolefunctie.

  A/T leren: Deze functie kan het zelfleren van de versnellingsbak voltooien om de schakelkwaliteit te verbeteren. Wanneer de versnellingsbak wordt gedemonteerd of gerepareerd (nadat een deel van de accu van de auto is uitgeschakeld), leidt dit tot schakelvertraging of botsingsproblemen. In dit geval moet deze functie worden uitgevoerd zodat de versnellingsbak automatisch kan compenseren volgens de rijomstandigheden om een ​​comfortabeler en betere schakelkwaliteit te bereiken.

  Initialisatie zonnedak: Deze functie kan de zonnedakvergrendeling uitschakelen, sluiten als het regent, schuif-/kanteldakgeheugenfunctie, temperatuurdrempel buiten de auto.

  Start/Stop reset: Deze functie wordt gebruikt om de automatische start/stop te openen of te sluiten. stopfunctie door de verborgen functie in ECU in te stellen (op voorwaarde dat het voertuig een verborgen functie heeft en wordt ondersteund door hardware).

  ___________________________________________

  Voertuigdekking:

  Europa: Abarth | Alfa Romeo | Aston Martin | Audi | Bentley | BMW | Bugatti | Citroën | Dacia | DR | Ford | Ferrari | Fiat | GAZ | Opel | Iveco | IZH | Jaguar | Lamborghini | Lancia | Opel | PAZ | Peugeot | Porsche | Renault | Rolls Royce | Rover | SAAB | Seat | SEAZ Skoda | Smart | Sprinter | UAZ | Vauxhall | VAZ | Volvo | VW | ZAZ

  Azië: Acura | Daewoo | Daihatsu | Holden | Honda | Hyundai | IKCO | Infiniti | Isuzu | Kia | Lexus | Luxgen | Mahindra | Maruti | Mazda | Mitsubishi | MVM | Nissan | GTR | Perodua | Proton | Renault Samsung | SAIPA | SsangYong | Subaru | Suzuki | TATA | Toyota | United Pakistan | Senou | Weiwang | BJEV | BAIC | Brilliance | BYD | Changan | FAW | Foton | Geely | Jinlong | Gonow | GWM | Hafei | Haima | JAC | JAC Refine | Shineray | JMC | Joylong | Lifan | MH | Qoros | Maxus | SGM | Soueast | Spark | SGMW | DFSK | Xinkai | Polarsun | ZX Auto | Zotye 

  Amerika: Buick | Cadillac | Chevrolet | Chrysler | Dodge | Fiat | Ford | GM | Jeep | Lincoln

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Ancel DS600
  • Ancel VCI Interface
  • Ancel OBD2 Verlengkabel
  • Oplaadkabel
  • Oplaadstekker
  • Handleiding
  • Activatie Envelop
  • Opbergkoffer
  • Zekeringen 20mm (4 Stuks)
  • Zekeringen 30mm (2 Stuks)
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel
  • Batterijklemmen Verloopkabel
  • OBD1 Adapter - OBD2 Verloopkabel
  • Fiat 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Nissan 14+16 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mitsubishi / Hyundai 12+6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Honda 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 17 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 22 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • GM/VAZ 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Chrysler 6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • BMW 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Ancel
  Model
  DS600
  Voertuig(en)
  Personenauto`s + Bestelwagens
  Besturingssysteem
  Android
  Ram geheugen
  2GB
  Opslag ruimte
  32GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Scherm grootte
  8 Inch
  Touch screen
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  8MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  6000mAh
  Garantie
  2 Jaar
  Verstelbare ondersteunende houder
  icon-yes-circle-fill
  Protocollen
  Volledig

  Updates

  Gratis updates
  2 Jaar
  Updates ophalen
  In-app
  Update kosten
  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill

  Diagnose Functies

  Diagnose dekking
  Volledig
  Foutcode uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcode wissen
  icon-yes-circle-fill
  Live-Data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze Frame
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Adaptie
  icon-yes-circle-fill
  Boordmonitortest
  icon-yes-circle-fill
  O2 sensortest
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP systeemtest
  icon-yes-circle-fill

  Service Functies

  Olie service resetten
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB) service
  icon-yes-circle-fill
  ABS ontluchten service
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem (BMS) service
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) service
  icon-yes-circle-fill
  Injector codeer service
  icon-yes-circle-fill
  Brandstofsysteem ontluchten service
  Dieselpartikelfilter (DPF) service
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor (SAS) service
  icon-yes-circle-fill
  Luchtvering kalibratie service
  icon-yes-circle-fill
  Uitlijning gasklephuis (TPS/TBA) service
  icon-yes-circle-fill
  Kilometerstand opvragen
  icon-yes-circle-fill
  Koplamp afstellen
  icon-yes-circle-fill
  Taal wijzigen auto
  icon-yes-circle-fill
  Bandenmaat wijzigen
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling kalibreren
  icon-yes-circle-fill
  EGR adaptie
  icon-yes-circle-fill
  Start/Stop wijzigen
  icon-yes-circle-fill
  Adblue reset
  icon-yes-circle-fill
  Transport mode
  icon-yes-circle-fill
  Cruisecontrol aanpassen
  icon-no-circle-fill
  Antidiefstal matching
  icon-yes-circle-fill
  Schuifdak initialisatie
  icon-yes-circle-fill
  Stoelen afstellen
  icon-yes-circle-fill
  Cilinder uitschakelen
  icon-no-circle-fill
  Snelheidslimiet aanpassen
  icon-no-circle-fill
  Vertandingen inleren
  icon-yes-circle-fill
  Airbag reset
  icon-yes-circle-fill
  Turbolading afstellen
  icon-no-circle-fill
  ABS/SRS reset
  icon-yes-circle-fill
  A/F aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Continu variabele transmissie (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  HV batterij
  icon-no-circle-fill
  VIN
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp
  icon-yes-circle-fill
  FRM reset
  icon-no-circle-fill
  Controle unit reset
  icon-no-circle-fill
  A/C reset
  icon-no-circle-fill
  Regen/Licht sensor aanpassen
  icon-no-circle-fill

  Speciale Functies

  Auto VIN
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose geschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnostische topologieweergave
  icon-yes-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Diagnose op afstand
  icon-yes-circle-fill
  FCA secure gateway
  icon-no-circle-fill
  Online programmering
  icon-no-circle-fill
  Cloud gebaseerd programmering
  icon-no-circle-fill
  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Accessoires

  ADAS kalibratie
  icon-no-circle-fill
  Videoscope
  icon-yes-circle-fill
  Batterijtester
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop
  icon-yes-circle-fill
  TPMS inleren
  icon-yes-circle-fill
  WiFi printer
  icon-yes-circle-fill
  Sensorbox
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeren
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen Kit
  icon-no-circle-fill

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ancel Ancel DS600 Bluetooth Auto Uitleesapparaat
  AncelAncel DS600 Bluetooth Auto Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €1.249,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking