Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MaxiIM IM608 Auto Sleutel Programmeur

  4% sale
  Productomschrijving

  Autel presenteert de MaxiIM IM608 als de meest geavanceerde en slimme sleutel programmeertool die de krachtigste IMMO en programmering functies combineert met diagnose op OE-niveau en geavanceerde servicefuncties in één Android-gebaseerde 10,1-inch touchscreen-tablet.

  Met de meegeleverde sleutel programmeur XP400 en MaxiFlash ECU programmeur. Is de Autel MaxiIM IM608 een ongekende programmeertool die je ooit wilde!

  ___________________________________________

  Voertuigidentificatie

  Het MaxiIM-diagnosesysteem ondersteunt vier methoden voor de voertuig identificatie.
  • Automatische VIN-scan
  • Handmatige VIN-invoer
  • Automatische selectie
  • Handmatige selectie

  Automatische VIN-scan

  Het MaxiIM-diagnosesysteem is voorzien van de nieuwste VIN-gebaseerde Auto VIN scan functie om voertuigen te identificeren en het wordt toegepast op IMMO, Programmering, Diagnostische en servicetoepassingen. IMMO biedt twee modes: Smart Mode, Expert-modus en alleen de Smart-modus is toegankelijk via Auto VIN functie.

  Handmatige VIN-invoer

  Voor voertuigen die de Auto VIN Scan-functie niet ondersteunen, kunt u handmatig het VIN van het voertuig invoeren.

  Automatische selectie

  De Auto VIN Scan kan worden geselecteerd na het selecteren van het testvoertuig fabrikant.

  Handmatige selectie

  Wanneer het VIN van het voertuig niet automatisch kan worden opgehaald via het voertuig ECU, of het specifieke VIN is onbekend, kan het voertuig handmatig worden geselecteerd.

   

  IMMO

  De IMMO-applicatie vereist een datalink naar de IMMO elektronische besturing systeem van het testvoertuig voor diagnose via OBD II-aansluiting. De applicatie haalt voertuig IMMO-informatie op en voert IMMO-gerelateerde functies uit, inclusief Key Learning, Remote Control Learning, Remote Control Add, etc.

  Er zijn twee opties beschikbaar bij het openen van de IMMO-sectie:

  1. Smart Mode – Biedt toegang tot een functiemenu waar elke functie is geconfigureerd als een slim geleidingssysteem.
  2. Expert-modus – Biedt toegang tot een functiemenu waar elke functie van elkaar is gescheiden.

  Slimme modus

  De Smart Mode biedt begeleide functies met stapsgewijze instructies.

  Expert modus

  Expert Mode biedt bekwame technici een handige manier om te presteren in individuele IMMO-functies die ze nodig hebben. Alle functie-opties in deze modus zijn gescheiden segmenten. Indien nodig kunnen technici slechts één segment uitvoeren functie in plaats van een heel proces in de slimme modus.

   

  Diagnose

  De toepassing Diagnose maakt een datakoppeling naar de elektronische besturing mogelijk systeem van het testvoertuig voor voertuigdiagnose via OBD II-verbinding. De applicatie voert functionele tests uit, haalt voertuigdiagnose-informatie op zoals probleem- en gebeurteniscodes en live gegevens voor verschillende voertuigcontroles systemen, zoals motor, transmissie en ABS.

  Er zijn twee opties beschikbaar bij het openen van de sectie Diagnose:

  1. Auto scan – start automatisch scannen voor alle beschikbare systemen op de voertuig.
  2. Regeleenheden – geeft een keuzemenu weer van alle beschikbare regeleenheden van het testvoertuig.

  Auto Scan

  De Auto Scan-functie voert een uitgebreide scan uit over alle ECU's in het voertuig om systeemstoringen te lokaliseren en DTC's op te halen.

  Regeleenheden

  Zoek handmatig een vereist controlesysteem om te testen via een reeks van selectie keuzes.

  ECU informatie

  Deze functie haalt de specifieke informatie op voor de geteste besturingseenheid, inclusief type apparaat, versienummers en andere specificaties.

  Lees foutcodes

  Deze functie haalt de DTC's op van de besturing van het voertuig en geeft deze weer systeem. Het scherm Codes lezen verschilt per voertuig dat wordt getest. Op sommige voertuigen, kunnen stilstaand beeldgegevens ook worden opgehaald om te bekijken.

  Wis foutcodes

  Na het lezen van de opgehaalde codes van het voertuig en bepaalde reparaties hebben is uitgevoerd, kunt u besluiten om de codes van het voertuig te wissen met behulp van deze functie.

  Live Data

  Wanneer deze functie is geselecteerd, toont het scherm de gegevenslijst voor de geselecteerde module. De items die beschikbaar zijn voor elke regelmodule variëren van één voertuig naar een ander. De parameters worden weergegeven in de volgorde waarin ze zijn: verzonden door de ECM, dus verwacht variatie tussen voertuigen.

  Hoofdsectie

  • Naamkolom – Geeft de parameternamen weer
  • Waardekolom – Geeft de waarden van de parameteritems weer. 
  • Eenheidskolom – Geeft de eenheid voor de parameters weer.

  Weergavemodus

  • Analoge mode – Geeft de parameters weer in de vorm van een analoog meter grafiek.
  • Tekst mode – Dit is de standaardmodus die de parameters weergeeft in teksten en shows in lijstformaat.
  • Golfvormgrafiekmode – Geeft de parameters in golfvorm weer grafieken.
  • Digitale metermode – Geeft de parameters weer in de vorm van een digitale ijkgrafiek

  Actieve test

  De Active Test-functie wordt gebruikt om toegang te krijgen tot voertuigspecifieke subsystemen en componenten testen. Beschikbare tests variëren per voertuigfabrikant, jaar en model, en alleen de beschikbare tests worden in het menu weergegeven.

  Tijdens een actieve test geeft de tester opdrachten aan de ECU om: de actuatoren aandrijven. Deze test bepaalt de integriteit van het systeem of onderdelen door de motor-ECU-gegevens te lezen of door de werking van de actuatoren, zoals het schakelen van een solenoïde, relais of schakelaar, tussen twee operationele toestanden.

  Speciale functies

  Deze functies voeren verschillende componentaanpassingen uit, zodat u: bepaalde componenten opnieuw kalibreren of configureren na reparaties of vervanging.

   

  Algemene OBD II activiteiten

  Een snelle-toegangsoptie voor OBD II/EOBD-voertuigdiagnose is beschikbaar op de Voertuig Menu scherm. Deze optie biedt een snelle manier om te controleren op DTC's, Isoleer de oorzaak van een brandend storingsindicatielampje (MIL), controleer controleer de status voorafgaand aan het testen van emissiecertificering, controleer reparaties en een aantal andere diensten uitvoeren die emissiegerelateerd zijn. de OBD directe toegangsoptie wordt ook gebruikt voor het testen van OBD II/EOBD-compatibele voertuigen die niet zijn opgenomen in de diagnostische database

  Algemene procedure

  1. Auto scan – Wanneer deze optie is geselecteerd, wordt de diagnostische tool probeert communicatie tot stand te brengen met behulp van elk protocol in om te bepalen op welke zender het voertuig uitzendt.
  2. Protocol – Wanneer deze optie is geselecteerd, opent het scherm een submenu van verschillende protocollen. Een communicatieprotocol is een gestandaardiseerde manier van datacommunicatie tussen een ECM en een diagnostisch hulpmiddel. Global OBD kan verschillende communicatie protocollen.

  DTC & FFD

  Wanneer deze functie is geselecteerd, toont het scherm een ​​lijst met opgeslagen codes en In afwachting van codes. Wanneer de Freeze Frame-gegevens van bepaalde DTC's beschikbaar zijn om te bekijken, wordt een sneeuwvlokknop weergegeven aan de rechterkant van het DTC-item.

  • Opgeslagen foutcodes - Opgeslagen codes zijn de huidige emissie gerelateerde DTC's van de ECM van de voertuig. OBD II/EOBD-codes hebben een prioriteit op basis van hun emissie ernst, waarbij codes met een hogere prioriteit codes met een lagere prioriteit overschrijven. De prioriteit van de code bepaalt de verlichting van de MIL en de codes wisprocedure. Fabrikanten rangschikken codes anders, dus verwacht te zien verschillen tussen merken.
  • Actuele foutcodes - Dit zijn codes waarvan tijdens de laatste rit aan de instellingsvoorwaarden is voldaan cyclus, maar waaraan moet worden voldaan tijdens twee of meer opeenvolgende rijcycli voordat de DTC stelt daadwerkelijk in. Het beoogde gebruik van deze service is om de onderhoudsmonteur na een voertuigreparatie en na het wissen van de diagnose informatie, door testresultaten te rapporteren na een rijcyclus
  • Freeze Frame - In de meeste gevallen is het opgeslagen frame de laatste DTC die is opgetreden. Zeker DTC's, die een grotere impact hebben op de voertuigemissie, hebben een hogere prioriteit. In deze gevallen is de DTC met de hoogste prioriteit degene waarvoor de stilstaand beeld-records worden bewaard. Freeze frame-gegevens bevatten a "momentopname" van kritische parameterwaarden op het moment dat de DTC wordt ingesteld.
  • Foutcode wissen - Deze optie wordt gebruikt om alle emissie gerelateerde diagnostische gegevens te wissen, zoals DTC's, freeze frame-gegevens en fabrikantspecifieke verbeterde gegevens van de ECM van het voertuig.

  I/M Readiness

  Deze functie wordt gebruikt om de gereedheid van het monitoringsysteem te controleren. Het is een uitstekende functie om te gebruiken voordat een voertuig wordt geïnspecteerd op naleving van: een emissieprogramma van de staat. Als u I/M-gereedheid selecteert, wordt een submenu geopend met: twee keuzes:

  • Sinds DTC's gewist - Geeft de status van monitoren sinds de laatste keer weer de DTC's worden gewist.
  • Deze rijcyclus – Geeft de status van monitoren vanaf het begin weer van de huidige rijcyclus.

  Live data

  Deze functie geeft de realtime PID-gegevens van de ECU weer. Weergegeven gegevens omvat analoge in- en uitgangen, digitale in- en uitgangen en systeem statusinformatie uitgezonden op de voertuigdatastroom.

  On-Board Monitor

  Met deze optie kunt u de resultaten van On-Board Monitor-tests bekijken. De testen zijn handig na onderhoud of na het wissen van het geheugen van de regeleenheid van een voertuig

  Componenttest

  Deze service maakt bidirectionele besturing van de ECM mogelijk, zodat de diagnose tool kan stuurcommando's verzenden om de voertuigsystemen te bedienen. Deze functie is handig om te bepalen of de ECM op een opdracht reageert goed.

  Voertuig informatie

  De optie toont het voertuigidentificatienummer (VIN), de kalibratie identificatie, en het kalibratieverificatienummer (CVN), en andere gegevens van het testvoertuig.

  Voertuigstatus

  Dit item wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief: communicatieprotocollen van OBD II-modules, aantal opgehaalde codes, status van het storingsindicatielampje (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  Service functies

  Het gedeelte Service is speciaal ontworpen om u snel toegang te geven tot: de voertuigsystemen voor diverse geplande service en onderhoud optredens. Het typische servicebedieningsscherm is een reeks menugestuurde uitvoerende opdrachten. Door de instructies op het scherm te volgen om te selecteren: juiste uitvoeringsopties, voer de juiste waarden of gegevens in en voer noodzakelijke acties, zal het systeem u door de volledige prestaties voor verschillende serviceactiviteiten.

  De meest uitgevoerde servicefuncties zijn:

  • Olie reset service
  • EPB-service
  • GBS-service
  • SAS-service
  • DPF-service

  Olie reset service

  Met deze functie kunt u een reset uitvoeren voor het Engine Oil Life-systeem, dat: berekent een optimaal olieverversingsinterval afhankelijk van het rijden van het voertuig omstandigheden en klimaat. De herinnering aan de olielevensduur moet elke keer worden gereset als de olie wordt ververst, zodat het systeem kan berekenen wanneer de volgende olieverversing is verplicht.

  Elektronische parkeerrem (EPB)-service

  Deze functie heeft een groot aantal toepassingen om het elektronische remmen te behouden systeem veilig en effectief. De toepassingen omvatten het deactiveren en activeren van het rembesturingssysteem, assisteren bij remvloeistofregeling, openen en het sluiten van remblokken, en het afstellen van de remmen na het vervangen van schijf of remblokken, enz.

  Kalibratie van de hoeksensor

  Deze servicefunctie zou de hoeksensor kalibreren, deze moet worden uitgevoerd na de volgende reparaties:Deze servicefunctie zou de hoeksensor kalibreren, deze moet worden uitgevoerd na de volgende reparaties:

  • Een EMF-regeleenheid vervangen.
  • De parkeerremknop vervangen.

  BMS

  Met het BMS (Battery Management System) kan de scantool de laadtoestand van de batterij, controleer de inschakelstroom, registreer de batterij; vervanging, en activeer de rusttoestand van het voertuig.

  Reset de informatie naar nul

  Met deze optie kunt u de kilometerstand weergeven van de laatste batterijvervanging, het registreren van de batterijvervanging na het vervangen van een nieuwe batterij en het energiebeheersysteem informeren dat er een nieuwe batterij is geplaatst naar het voertuig.

  Stuurhoeksensor (SAS) Service

  Kalibratie stuurhoeksensor slaat de huidige besturing permanent op wielstand als rechtuitstand in de stuurhoeksensor EEPROM. Daarom moeten de voorwielen en het stuur worden afgesteld precies in de rechtuitstand vóór kalibratie. tevens de voertuigidentificatienummer wordt ook uit het instrumentenpaneel gelezen en permanent opgeslagen in de stuurhoeksensor EEPROM. op succesvol voltooiing van de kalibratie, is het foutgeheugen van de stuurhoeksensor automatisch gewist.

  Kalibratie moet altijd worden uitgevoerd na de volgende handelingen:

  • Stuurwiel vervangen
  • Stuurhoeksensor vervangen
  • Elk onderhoud waarbij de connectorhub wordt geopend vanaf de stuurhoeksensor naar de kolom
  • Alle onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan de stuurstang, stuurinrichting of ander gerelateerd mechanisme:
  • Wieluitlijning of wielspoorverstelling
  • Ongevalreparaties waarbij schade aan de stuurhoeksensor of montage, of enig deel van het stuursysteem kan zijn opgetreden
  De stuurwielverwarming activeren

  Deze functie kan worden gebruikt om de functie Stuurwielverwarming te activeren rechtstreeks van de Centrale Elektronische Module (CEM). Bij activering wordt de Centrale Elektronische Module (CEM) probeert de functie ondanks de activeringsvoorwaarden te activeren. Dit geeft aan dat de functie ook moet worden geactiveerd bij hoge temperaturen, slechte accuspanning, motor uit en actieve storingscodes die: hebben normaal gesproken de activering van de functie voor de klant verhinderd. Bij geforceerde activering, de stuurwielverwarming kan alleen worden uitgeschakeld door: door op de knop Annuleren te drukken of door de test te stoppen.

  DPF-service

  Met de DPF-functie kunt u tal van functies uitvoeren op de Diesel Roetfiltersysteem zonder dat u uw auto naar een hoofddealer hoeft te sturen. De tool beheert de DPF-regeneratie, het inleren van DPF-componenten en het inleren van het DPF na het vervangen van de motorregeleenheid.

  De teller resetten voor DPF

  Deze functie wordt gebruikt om de aanpassing in de ECM uit te voeren en is vereist na de vervanging van DPF.

   

  Werkplaats informatie

  Met het formulier Workshopinformatie kunt u de gedetailleerde werkplaatsinformatie, zoals winkelnaam, adres, telefoonnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorend testbestand, zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klant manager

  Met de functie Klantenbeheer kunt u een klant aanmaken en bewerken rekeningen. Het helpt u bij het opslaan en ordenen van alle klantinformatie-accounts die zijn gecorreleerd met de bijbehorende geschiedenisrecords van testvoertuigen, wat een geweldige ondersteuning voor de inrichting van de dagelijkse werkplaatsactiviteiten.

   

  Voertuiggeschiedenis

  Deze functie slaat records van testvoertuiggeschiedenis op, inclusief voertuig informatie en de opgehaalde DTC's van eerdere diagnostische sessies, en toont alle informatie in een eenvoudig te controleren tabellijst, waarop u kunt bekijken samengevatte details en voer handmatig andere informatie over de test in voertuig- en diagnostische logboeken, enz. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat een diagnose opnieuw te starten sessie zonder de noodzaak om voertuigidentificatie opnieuw te doen.

   

  Geschiedenis Opmerkingen

  Met de functie Geschiedenisnotities kunt u audio- en videorecords, tekst notities en foto's, om multimedia-werklogboeken bij te houden voor de bijbehorende klant account, wat erg handig kan zijn bij het omgaan met terugkerende klanten. Door aantekeningen bij te houden voor elk voertuig dat voor elke klant wordt onderhouden, blijft u altijd op schema en goed georganiseerd in het bedrijfsleven.

   

  Hulp op afstand

  Met hulp of afstand kunt u ondersteuning op afstand krijgen van AsTools of Autel met TeamViewer wanneer u problemen ondervindt met de Autel-producten.

  ___________________________________________

  Geschikt voor de volgende merken

   

  Diagnose

  Europa: Audi | Bentley | BMW | Bugatti | Lamborghini | LT3 | Man LD | Mini | Rolls-Royce | Seat | Skoda | Volkswagen | Volkswagens CV | Aston Martin | Mercedes-Benz | Mercedes-Benz LD | Ferrari | Jaguar | Land Rover | Maserati | Maybach | Smart | Dacia | Porsche | Renault | Abarth | Alfa | Citroën | DS | Fiat | FordEU | Lancia | Opel | Peugeot | Saab | Vauxhall | Volvo

  Azië: Fuso | Infiniti | Isuzu | Nissan | NissanGTR | Hyundai | Kia | Samsung | Acura | Daewoo | Daihatsu | Honda | HyundaiCV | Lexus | Mahindra | Maruti Suzuki | Mazda | Mitsubishi | Perodua | Proton | Scion | SsanYong | Subaru | Suzuki | TATA | Toyota

  Amerika: Chrysler | DOGDE | Ford | GM | Jeep

   

  Immo

  Europa: Abarth | Alfa | Audi | Bentley | Mercedes-Benz | Mercedes-Benz LD | BMW | Citroën | Ferrari | Fiat | FordEU | Jaguar | Lancia | Land Rover | Maserati | Mini | Opel | Peugeot | Porsche | Renault | Rolls-Royce | Saab | Seat | Skoda | Smart | Volvo | Volkswagen

  Azië: Acura | Honda | Hyundai | Infiniti | Isuzu | Kia | Lexus | Mazda | Mitsubishi | Nissan | Scion | SsangYong | Subaru | Suzuki | Toyota

  Amerika: Chevrolet | Chrysler | DOGDE | Ford | GM | Hummer | Jeep

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd

  • Autel MaxiIM IM608 Pro
  • Autel MaxiFlash JVCI
  • Autel XP400 Pro
  • OBD2 Verloopkabel
  • USB Kabel
  • Mini USB Kabel
  • Oplaadstekker
  • Zekeringen (2 Stuks)
  • Sigaretten Oplaadkabel
  • AAC001
  • APC101 (USB Kabel)
  • APB104 (MCU_FQFP64)
  • APB105 (MCU_FQFP80)
  • APB106 (MCU_FQFP112)
  • APB107 (MCU_FQFP144)
  • APB108 (MCU_FQFP176)
  • APB129 (EEPROM Adapter)
  • APB125 (Mercedes Infrarood kabel)
  • APA002 (EEPROM Socket)
  • APA101 (Signaal Kabel)
  • APA103 (EEPROM Klem)
  • APA108 (MCU Kabel)
  • APA109 (MC9S12 Kabel)
  • Verbinding Kabel
  • Handleiding
  • Verpakking Lijst
  • Opbergkoffer

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiIM IM608
  Teamviewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantie afhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Merk voertuig(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  10,1 inch
  Toestelgewicht
  1,42 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Samsung Exynos hexa-core processor (1,3GHz quad-core ARM Cortex-A7 + 1,7GHz dual-core ARM Cortex-A15)
  Ram geheugen
  2GB
  Opslagcapaciteit
  64GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  8 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  15.000 mAh
  HDMI Output (Beeldscherm)
  icon-yes-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-yes-circle-fill

  Diagnose functies

  Diagnose dekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-no-circle-fill
  O2-sensor monitor test
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Service functies

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Ophaning initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Remmen ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-yes-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-yes-circle-fill
  Vertandingen initialiseren (TEC)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-yes-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-yes-circle-fill
  Been ruimte module resetten (FRM)
  icon-yes-circle-fill
  Hoge voltage systeem controleren (HV)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-yes-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-yes-circle-fill
  Zitplaats kalibreren (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Snelheidlimiet aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Start/stop aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Bandenmaat aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Taal aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Poortmodule resetten
  icon-no-circle-fill
  Regeleenheid resetten
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-yes-circle-fill
  Vermogenbalans
  icon-yes-circle-fill
  Transportmodus
  icon-yes-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensor uitgebreide diagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterij percentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutel functies

  Sleutel transponder lezen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel transponder klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel frequentie detectie (RKE & RF):
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Diagnose geschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose topologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies activeren
  icon-yes-circle-fill
  Offline programmering
  icon-yes-circle-fill
  Online programmering
  icon-yes-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-yes-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeur (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Warmtebeelcamera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Print functies

  Printen van diagnose rapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaats informatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantgegevens opslaan
  icon-yes-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-yes-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  1 jaar
  Update kosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiIM IM608 Auto Sleutel Programmeur
  AutelAutel MaxiIM IM608 Auto Sleutel Programmeur
  Niet op voorraad

  Deliverytime

  €3.499,95€3.349,95 Incl. btw
  Bekijken
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking