Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Autel Powerscan PS100

  10% sale
  Productomschrijving

  Na het aansluiten van de voedingskabel aan de accu heeft u overal waar u storing wilt meten een goede referentie voeding en massa. Bij een normale multimeter heeft u 2 handen nodig voor het meten van voeding en massa. Bij de Powerscan PS100 heeft u altijd één hand vrij. Op deze manier is het erg gemakkelijk om spanningsverliezen te meten, polariteit vast te stellen of een weerstandsmeting uit te voeren. Een groot voordeel bij deze tester is dat er altijd voeding en massa beschikbaar is om een verbruiker rechtstreeks aan te sturen. Hiermee kunt u stapsgewijs diagnose stellen aan het elektrische circuit.

  ___________________________________________

  Functies

   

  Werk modus

  Er zijn vier modi om de elektrische systemen te diagnosticeren, die kunnen: worden geopend door op de modusknop te drukken en door elk te bladeren.

  • Gelijkstroomspanning: Terwijl het gereedschap zich in deze modus bevindt, maakt u met de sondepunt contact met een circuit, waarna de Lcd-display de gelijkspanning zal aflezen met een resolutie van 0,1 volt. (Figuur 3)
  • Wisselspanning: Terwijl het gereedschap zich in deze modus bevindt, maakt u met de sondepunt contact met een circuit, waarna de Lcd-scherm de Max. spanning, de min. spanning, frequentie en duty-cycle zal weergeven.
  • Weerstand: Terwijl het gereedschap zich in deze modus bevindt, maakt u met de sondepunt contact met een circuit, waarna de Lcd-scherm de weerstand tussen de tip en de hulpkabel zal aflezen.

   

  Testtoepassingen

  Spannings- en polariteitstesten

  Terwijl het gereedschap in de DC-spanningsmodus staat, maakt u contact met de sondepunt in een positieve stroomkring. De rode LED zal gaan branden en op het Lcd-scherm wordt de spanning met een resolutie van 0,1 V weergegeven. Als de pieptoon is ingeschakeld, klinkt er een hoge toonhoogte.

  Als de sondetip in contact komt met een negatieve stroomcircuit, zal de groene LED licht op en het Lcd-scherm in de display de spanning weergeven met een resolutie van 0,1 V. Als de pieptoon is ingeschakeld, klinkt er een lage toon.

  Als de sondetip contact maakt met een open circuit, zal de Led-scherm niet van kleur veranderen

   

  Continuïteitstesten

  Terwijl het gereedschap in de weerstandsmodus staat, met behulp van de sondepunt met chassis aarde of de hulpaardleiding, continuïteit kan worden getest op draden en onderdelen die aan het voertuig zijn bevestigd of losgekoppeld in het elektrisch systeem.

  Wanneer de sondetip contact maakt met een goede grond, zal het Lcd-scherm: “0.0Ω ” aangeven en de groene LED zal gaan branden. Als de toonfunctie is ingeschakeld, klinkt er een lage toon.

   

  Signaalcircuit testen

  Zodra u een foutcode uitleest in het voertuig en beseft dat het oplossen van problemen begint met een soort sensorcircuit, kunt u een snelle test uitvoeren om de code te verifiëren. Het testen van uw sensor is eenvoudig tijdens het gebruik van de Autel powerscan.

   

  Componenten activeren

  Terwijl het gereedschap zich in de DC-spanningsmodus bevindt, kunnen de componenten door de sondepunt in combinatie met de hulp aardkabel te gebruiken, direct in uw hand worden geactiveerd, waardoor hun functies worden getest.

   

  Aanhangerverlichting en aansluitingen testen

  Terwijl het gereedschap in de DC-spanningsmodus staat, klemt u de hulpaardingskabel op de traileraarde, tast u de contacten bij de krik af en brengt u deze aan spanning naar de sondepunt, hiermee kunt u de functie en oriëntatie van de connector en aanhangerverlichting controleren.

   

  Zekering

  De Autel powerscan is beveiligd tegen kortsluiting. Zijn interne stroomonderbreker zal trippen als het overbelast raakt. De stroomonderbreker is een waardevol testinstrument omdat: evenals een veiligheidsmaatregel om het gereedschap tegen overbelasting te beschermen.

   

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd

  • Autel Powerscan PS100
  • Aansluiting voor de sigarettenaansteker
  • Aansluiting voor de accu klemmen
  • 6 meter extra verlengkabel
  • Opbergkoffer
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: John van Duijnhoven op 17 September 2022
   Prima, heel handig
  • 5 / 5
   Gepost door: Jasper op 16 Februari 2022
   werkt prima voor het meten van draden
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel Powerscan PS100
  AutelAutel Powerscan PS100
  Op voorraad

  Deliverytime

  €145,00€130,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking