Voor 16:00 besteld, morgen in huis! / Gratis verzenden binnen Nederland & Belgi√ę!

Merken

Klik op een van de gewenste merken


Autel is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van professionele diagnostische tools, apparatuur en accessoires in de automotive after-market. Sinds de oprichting zijn ze toegewijd aan het creëren van maximale langetermijnwaarde voor klanten over de hele wereld door het leveren van kwaliteit zekere, gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en innovatieve producten.


Launch ontwikkelt sinds 2003 diagnoseapparatuur voor het Verenigd Koninkrijk en is vooral bekend van de X431-reeks van voertuigdiagnostiek op OEM-niveau. De X431 heeft in de branche een positieve reputatie opgebouwd als krachtig, compatibel met een breed scala aan voertuigen en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Om tegemoet te komen aan de groeiende markt voor liefhebbers, heeft Launch een selectie betaalbare diagnosetools ontwikkeld waarmee thuisgebruikers problemen kunnen diagnosticeren op een manier die voorheen alleen in garages beschikbaar was.


Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van automobielproducten, is Shenzhen Xtooltech Co.Ltd (hierna XTOOL genoemd) gespecialiseerd in de productie van diagnostische apparaten voor auto's en vrachtwagens, autosleutelprogrammeurs, slimme OBDII-dongles en IoT-terminals in de automobielvervangmarkt. met een hooggekwalificeerd R & D-team.