Voor 16:00 besteld, morgen in huis! / Gratis verzenden binnen Nederland & Belgi√ę!

BELEID VAN WWW.AsTools.NL

Bij www.AsTools.nl zorgen we ervoor dat winkelen bij onze gastvrije winkel zo aangenaam mogelijk is. Daarom doen we ons best om ervoor te zorgen dat ons winkelbeleid eerlijk, duidelijk en transparant is. Hieronder vind je een volledig overzicht van ons beleid. Neem contact op als je niet kunt vinden wat je zoekt. We kijken ernaar uit je van dienst te zijn bij www.AsTools.nl.

 

RUILEN EN RETOURNEREN

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@AsTools.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product geactiveerd, beschadigd, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Info@AsTools.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


ONS VERZENDBELEID

De levertijd van de Bezorgservice is afhankelijk van diverse factoren. Normaal gesproken wordt uw apparatuur – mits vóór 16.00 uur besteld – de volgende dag geleverd. Is uw product niet op voorraad en moet het worden besteld, dan is de levertijd langer, afhankelijk van de snelheid waarmee het product aan ons wordt geleverd. Als dit voor u van toepassing is, bent u hierover door de verkoper geïnformeerd. Controleer altijd goed of het adres en telefoonnummer juist zijn op uw aankoopfactuur.


GARANTIE INFORMATIE

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Garantieduur:
Op je aankoop bon of garantiebewijs kan je zien of je nog garantie hebt op een product. Ben je de aankoop bon of garantiebewijs kwijtgeraakt? Een kopie van de aankoop bon kun je in jouw vestiging op vertoon van je legitimatie en bankafschrift aanvragen.
Hoe lang je recht hebt op garantie, verschilt per fabrikant en per product. Op de factuur vind je de garantieduur van jouw product.


Wat valt er niet onder de garantie?
www.AsTools.nl berekent de kosten van reparaties aan jou door bij producten waaraan beschadiging is ontstaan door onheil van buitenaf of door normale slijtage. Ook kosten die voortvloeien uit verkeerd gebruik van een product zijn altijd voor jouw rekening.