Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
    Gratis verzenden binnen Nederland & België!
    2 jaar garantie op je product

    Launch Creader CR319 Auto Code Reader

    Productomschrijving

    De Launch Creader CR319 is een bekabelde universele code reader voor auto`s. Het is speciaal ontworpen om alle 10 OBDII-servicemodes te ondersteunen. Uitgevoerd met een 2,4 inch scherm en een sterke compacte behuizing.

    ___________________________________________

    Algemene EOBD/OBDII-testen:

    De EOBD/OBDII-testen bieden een efficiëntere methode voor het inspecteren van het systeem dat verantwoordelijk is voor het branden van het motormanagementlampje in relatie tot emissiecomponenten.

    Foutcodes uitlezen: Met de functie "Foutcodes uitlezen" kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes die in de regelmodule zijn gevonden, bekijken. Deze foutcodes geven informatie over eventuele problemen of storingen in het voertuig. Door de foutcodes uit te lezen, kunt u inzicht krijgen in de specifieke problemen die zich voordoen en de nodige stappen ondernemen om ze op te lossen.

    Foutcodes wissen: Met de functie "Foutcodes wissen" kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controlemodule verwijderen. Dit is handig nadat u eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd en de problemen zijn verholpen. Het wissen van de foutcodes zorgt ervoor dat het controlesysteem opnieuw wordt geïnitialiseerd en de storingen worden gewist. Hierdoor kan het systeem nieuwe gegevens verzamelen en eventuele nieuwe problemen detecteren. Het is belangrijk op te merken dat het wissen van de foutcodes de diagnosegegevens verwijdert en dat het raadzaam is om eerst een volledige diagnose uit te voeren voordat u de foutcodes wist. Op die manier kunt u zeker zijn dat eventuele onderliggende problemen correct zijn opgelost voordat u de foutcodes wist.

    Live Data: De "Live Data"-functie stelt u in staat om real-time PID-gegevens (Parameter ID) van de elektronische regelmodule van het voertuig te bekijken, vast te leggen en af te spelen. Met Live Data kunt u de werking van verschillende systemen en sensoren in uw voertuig controleren terwijl het in bedrijf is. U kunt gegevens bekijken zoals motortoerental, koelvloeistoftemperatuur, brandstofdruk, snelheid, zuurstofsensorwaarden en nog veel meer. Het biedt u de mogelijkheid om de prestaties en het gedrag van uw voertuig in real-time te analyseren.

    • Gegevens bekijken: Met de functie "Gegevens bekijken" kunt u in real-time de PID-gegevens van de elektronische regelmodule van uw voertuig bekijken. Dit omvat sensorgegevens, de bediening van schakelaars, spoelen en relais, en andere relevante gegevens. Door de gegevens te bekijken, kunt u de prestaties en het gedrag van verschillende componenten en systemen in uw voertuig monitoren.

    Freeze Frame: De "Freeze Frame"-functie biedt een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch worden vastgelegd door de boordcomputer op het moment dat een storingscode wordt ingesteld. Het is een waardevolle functie om te helpen bij het diagnosticeren van problemen, omdat het u in staat stelt de exacte omstandigheden te bekijken waarin de fout is opgetreden. Met Freeze Frame kunt u belangrijke gegevens bekijken, zoals motortoerental, voertuigsnelheid, koelvloeistoftemperatuur en andere relevante parameters op het moment van de fout. Deze informatie kan u helpen bij het identificeren van de oorzaak van het probleem en het nemen van de juiste maatregelen om het op te lossen.

    I/M Readiness: De "I/M Readiness"-functie biedt u een handige momentopname van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen. I/M (Inspection and Maintenance) Readiness verwijst naar de status van de verschillende emissiegerelateerde systemen in uw voertuig. Het is een belangrijke functie om te controleren of uw voertuig klaar is voor emissietesten, zoals vereist bij inspecties of voertuigregistratie. Door de I/M Readiness te controleren, kunt u zien of alle emissiesystemen correct functioneren en of er geen storingen zijn die van invloed kunnen zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen.

    O2-sensor monitortest: De "O2-sensor monitortest"-functie is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van OBD II-regelgeving, die voorschrijft dat bepaalde voertuigen worden gecontroleerd en getest op de werking van hun zuurstofsensoren (O2-sensoren) met betrekking tot emissiegerelateerde storingen. Met deze test kunt u de voltooide O2-sensormonitortestresultaten ophalen. De O2-sensoren spelen een cruciale rol bij het regelen van de brandstof-luchtmengverhouding in de motor en het bewaken van de efficiëntie van de katalysator. Door de O2-sensor monitortest uit te voeren, kunt u de werking van de zuurstofsensoren controleren en eventuele storingen of defecten in deze sensoren detecteren. Dit helpt bij het behoud van een optimale brandstofefficiëntie en vermindering van schadelijke emissies.

    EVAP-systeemtest: Met de "EVAP-systeemtest"-functie kunt u een lektest uit te voeren voor het EVAP-systeem van uw voertuig. Het EVAP-systeem is verantwoordelijk voor het opvangen en opslaan van brandstofdampen om schadelijke emissies te verminderen. Met deze test kunt u controleren op eventuele lekken in het systeem, die kunnen leiden tot brandstofverlies en verhoogde uitstoot. Hoewel de Launch Creader CR319 de lektest zelf niet uitvoert, stuurt het een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten. Hierdoor kunt u nauwkeurige resultaten verkrijgen en eventuele problemen met het EVAP-systeem snel identificeren. De EVAP-systeemtest is een essentiële functie voor het behoud van een goede werking van het emissieregelsysteem van uw voertuig.

    On-Board Monitor: De "On-Board Monitor"-testfunctie is handig na onderhoud of het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. Het ontvangt testresultaten voor emissiegerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. Voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor zowel continu gecontroleerde als niet-continu gecontroleerde emissiegerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen.

    Componententest: Met de "Componententest"-functie van de Launch Creader CR319 kunt u de werking van specifieke voertuigcomponenten en -systemen controleren. Door het uitvoeren van gerichte tests op verschillende onderdelen, zoals sensoren, actuatoren en schakelaars, kunt u de functionaliteit en prestaties van deze componenten evalueren.

    Voertuiginformatie: Met de "Voertuiginformatie"-functie kunt u het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratieverificatienummers ophalen. Door toegang te krijgen tot deze informatie kunt u nauwkeurige en gedetailleerde gegevens verkrijgen over het specifieke voertuigmodel en de configuratie. Dit is vooral handig bij het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, omdat het u helpt bij het identificeren van de juiste onderdelen en procedures die relevant zijn voor het voertuig.

    Voertuigstatus: De "Voertuigstatus"-functie wordt gebruikt om de huidige status van het voertuig te controleren. Met deze functie kunt u belangrijke gegevens controleren, zoals communicatieprotocollen van OBD II-modules, het aantal opgehaalde foutcodes en de status van het storing indicator lampje (MIL). Dit stelt u in staat om snel de gezondheidstoestand van het voertuig te beoordelen en potentiële problemen te identificeren. Bovendien worden aanvullende informatie en statusindicatoren weergegeven, zodat u een volledig overzicht heeft van de conditie van het voertuig.

    ___________________________________________

    DTC lookup:

    Met de functie "DTC lookup" kan de gebruiker snel en gemakkelijk de definities van foutcodes opzoeken die zijn opgeslagen in de ingebouwde DTC-bibliotheek. Dit helpt bij het begrijpen van de betekenis en oorzaak van specifieke foutcodes die worden gegenereerd door het voertuig.

    ___________________________________________

    Ondersteunde protocollen:

    KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM, CAN (Controller Area Network)

    ___________________________________________

    Wat krijgt u geleverd:

    • Launch Creader CR319 Code Reader
    • Handleiding

    Productspecificaties

    Eigenschappen

    Fabrikant
    Launch
    Model
    Creader CR319
    TeamViewer
    icon-no-circle-fill
    Garantie
    2 jaar
    Garantieafhandeling
    Via AsTools

    Voertuig(en)

    Voertuigmerk(en)
    Universeel
    E-bike
    icon-no-circle-fill
    Snorfiets
    icon-no-circle-fill
    Motorfiets
    icon-no-circle-fill
    Motorboot
    icon-no-circle-fill
    Personenauto
    icon-yes-circle-fill
    Bestelauto
    icon-yes-circle-fill
    Autobus
    icon-no-circle-fill
    Vrachtwagen
    icon-no-circle-fill
    Trailer
    icon-no-circle-fill
    Hef- en Hijswerktuigen
    icon-no-circle-fill
    Landbouwmachine
    icon-no-circle-fill
    Terrein- en bouwmachine
    icon-no-circle-fill
    Verbrandingsmotor
    icon-no-circle-fill

    Uitleesapparaat specificaties

    Bekabeld (Diagnose)
    icon-yes-circle-fill
    Draadloos (Diagnose)
    icon-no-circle-fill
    Besturingssysteem
    Schermformaat
    2,8 inch
    Apparaatgewicht
    0,5 kg
    Touchscreen
    icon-no-circle-fill
    Processor
    RAM-geheugen
    Opslagcapaciteit
    Bluetooth
    icon-no-circle-fill
    WiFi
    icon-no-circle-fill
    Camera
    icon-no-circle-fill
    Camera megapixels
    icon-no-circle-fill
    Energiebron
    OBD-poort (Voertuig)
    Batterijcapaciteit
    icon-no-circle-fill
    HDMI-uitgang (Beeldscherm)
    icon-no-circle-fill
    Verstelbare houder
    icon-no-circle-fill
    Dockingstation
    icon-no-circle-fill

    Diagnosefuncties

    Diagnosedekking
    Motormanagment
    Foutcodes uitlezen
    icon-yes-circle-fill
    Foutcodes wissen
    icon-yes-circle-fill
    Actieve test
    icon-no-circle-fill
    Speciale functies
    icon-no-circle-fill
    Live data
    icon-yes-circle-fill
    Freeze frame
    icon-yes-circle-fill
    I/M gereedheidstest
    icon-yes-circle-fill
    O2-sensor monitortest
    icon-yes-circle-fill
    EVAP-systeemtest
    icon-yes-circle-fill
    On-board monitor test
    icon-yes-circle-fill
    Voertuiginformatie uitlezen
    icon-yes-circle-fill
    OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
    icon-no-circle-fill
    OBFCM-rapport voor de APK
    icon-no-circle-fill

    Onderhoudsfuncties

    Onderhoudsinterval resetten (Service)
    icon-no-circle-fill
    Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
    icon-no-circle-fill
    Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
    icon-no-circle-fill
    Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
    icon-no-circle-fill
    Injectoren initialiseren
    icon-no-circle-fill
    AdBlue-systeem initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Gasklephuis initialiseren (ETC)
    icon-no-circle-fill
    Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
    icon-no-circle-fill
    Turbo initialiseren (VGT)
    icon-no-circle-fill
    Transmissie initialiseren (CVT)
    icon-no-circle-fill
    Koppeling initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
    icon-no-circle-fill
    Elektronische parkeerrem (EPB)
    icon-no-circle-fill
    ABS-pomp ontluchten (ABS)
    icon-no-circle-fill
    Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
    icon-no-circle-fill
    Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
    icon-no-circle-fill
    Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
    icon-no-circle-fill
    Luchtvering initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Hydraulische lift initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
    icon-no-circle-fill
    Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
    icon-no-circle-fill
    Startonderbreker initialiseren (IMMO)
    icon-no-circle-fill
    Kilometertellerstand opvragen (ODO)
    icon-no-circle-fill
    Kilometertellerstand correctie (ODO)
    icon-no-circle-fill
    Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
    icon-no-circle-fill
    Motorregeleenheid resetten (ECU)
    icon-no-circle-fill
    Beenruimtemodule resetten (FRM)
    icon-no-circle-fill
    Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
    icon-no-circle-fill
    Crash-data resetten (SRS)
    icon-no-circle-fill
    Poortmodule initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Airco initialiseren (A/C)
    icon-no-circle-fill
    Hoge voltage systeem (HV)
    icon-no-circle-fill
    Snelheidlimiet initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Bandenmaat initaliseren
    icon-no-circle-fill
    Systeemtaal initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Transportmodus initaliseren
    icon-no-circle-fill
    Start/stop initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Regen/lichtsensor initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Deurraam/panoramaraam initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Hoofdstation bediengshendels initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Elektronische waterpomp activeren
    icon-no-circle-fill
    Powerbalans
    icon-no-circle-fill

    TPMS functies

    TPMS-sensordiagnose
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor opnieuw aanleren
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
    icon-no-circle-fill
    Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
    icon-no-circle-fill

    Sleutelfuncties

    Sleuteltransponder lezen/klonen
    icon-no-circle-fill
    Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
    icon-no-circle-fill
    Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
    icon-no-circle-fill

    Regeleenheidfuncties

    EEPROM-chip lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    ECU regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    TCU regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    IMMO regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Airbagmodule lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Programmeerprocedurehandleiding
    icon-no-circle-fill

    EV-functies

    Diagnose van hoogspanningssysteem
    icon-no-circle-fill
    Diagnose van het batterijpakket
    icon-no-circle-fill

    Meetfuncties

    Multimetermodus
    icon-no-circle-fill
    Spanningsdetectiemodus
    icon-no-circle-fill
    Stroomdetectiemodus
    icon-no-circle-fill
    Oscilloscoopmodus
    icon-no-circle-fill

    Speciale functies

    Automatisch VIN-scan
    icon-no-circle-fill
    Camera kenteken/VIN-scan
    icon-no-circle-fill
    Voertuiggeschiedenis
    icon-no-circle-fill
    Diagnosetopologieweergave
    icon-no-circle-fill
    Geleide functies
    icon-no-circle-fill
    Bedradingsschema
    icon-no-circle-fill
    Technische informatie
    icon-no-circle-fill
    Intelligente diagnose (TSB)
    icon-no-circle-fill
    Remote expert
    icon-no-circle-fill
    Retrofitting
    icon-no-circle-fill
    Verborgen functies
    icon-no-circle-fill
    Online softwarecodering
    icon-no-circle-fill
    Offline ECU-programmering
    icon-no-circle-fill
    Online ECU-programmering
    icon-no-circle-fill

    Speciale communicatieprotocollen

    Protocol D-DPU
    icon-no-circle-fill
    Protocol J2534
    icon-no-circle-fill
    Protocol RP1210
    icon-no-circle-fill
    Protocol DoIP
    icon-no-circle-fill
    Protocol CAN FD
    icon-no-circle-fill

    Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

    ADAS kalibratie (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Videoscope (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Accutester (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Oscilloscoop (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Sensorbox (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    TPMS programmeur (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Sleutelprogrammeur (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    EV-kit (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Vrachtwagenkit (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Thermische printer (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Thermische camera (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Werklicht (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Werkplaatshandboek (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    FCA (Secure Gateway Access)
    icon-no-circle-fill
    Renault (Secure Gateway Access)
    icon-no-circle-fill

    Printfuncties

    Printen van diagnoserapporten
    icon-no-circle-fill
    Printen via WiFi/Bluetooth
    icon-no-circle-fill
    Printen via USB-kabel
    icon-no-circle-fill
    Werkplaatsinformatie
    icon-no-circle-fill
    Klantinformatie
    icon-no-circle-fill
    Klantenbeheer
    icon-no-circle-fill
    Pre-scan en post-scan
    icon-no-circle-fill

    Updates

    Licentieplicht
    icon-no-circle-fill
    Gratis update termijn
    icon-no-circle-fill
    Updatekosten (Jaarlijks)
    icon-no-circle-fill
    Update ophaalmethode
    icon-no-circle-fill

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Launch Launch Creader CR319 Auto Code Reader
    LaunchLaunch Creader CR319 Auto Code Reader
    Op voorraad

    Deliverytime

    €59,95 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »