Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Launch X431 PAD III 3 Professionele Diagnose Tablet

  Productomschrijving
  De Launch X-431 PAD III heeft functies van voertuigdiagnose, service functies, regeleenheid programmering, oscilloscoop, ontsteking, sensor, multimeter, browser en batterijtest. Uitgevoerd op een Android-besturingssysteem, 2,0 GHz 8-core CPU en 10,1” scherm.
   
  Het beschikt over een bekabeld netwerk, ondertussen ondersteunt het ook Wi-Fi-communicatie, waarmee u op het internet kunt surfen, de app en diagnostische software kunt online bijwerken, zoek altijd en overal reparatie-informatie, zodat u uw klus sneller kunt klaren en gemakkelijker.
   
  Bovendien is de HDMI-uitbreidingsweergavefunctie beschikbaar. Als gevolg hiervan heeft het een sterke uitvoerbaarheid en een hoge prestatie-prijsverhouding, wat een handige hulp is voor reparatie en onderhoud van voertuigen.

  ___________________________________________

  Functies:
   
  Intelligente Diagnose:
  • Door eenvoudige Bluetooth-communicatie tussen de displaytablet en VCI, kunt u gemakkelijk de VIN-informatie (Vehicle Identification Number) van de momenteel geïdentificeerd voertuig opvragen, zodra het VIN met succes is geïdentificeerd, zal het systeem de informatie ophalen van de externe server en leidt u vervolgens naar voertuiginformatie pagina zonder de noodzaak van stapsgewijze handmatige menuselectie.
  • De voertuiginformatiepagina bevat alle historische diagnostische gegevens van het voertuig, waarmee de monteur de voertuigstoringen volledig kan beheersen. In aanvulling op, een snel kiesnummer voor lokale diagnose en diagnostische functie zijn ook beschikbaar op deze pagina voor het verkorten van de omlooptijd en het verhogen van de productiviteit.
  Lokale Diagnose:
  • In deze modus moet u het menu gestuurde commando uitvoeren en dan de instructies volgen op het scherm om door te gaan.
   • VIN Scan: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig automatisch scannen.
   • Camera Scan: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig scannen met het camera.
   • Input VIN: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig handmatig invoeren.
   
  Gezondheidsrapport (Quick Test):
  • Dit functie verschilt van voertuig tot voertuig. Hiermee hebt u snel toegang tot alle de elektronische regeleenheden van het voertuig en genereer je een gedetailleerd rapport over de gezondheid van het voertuig.
  • Tik in het selectiescherm voor testitems op Gezondheidsrapport en zet het contact aan schakelaar, begint het systeem de ECU's te scannen. Zodra het scanproces is voltooid, verschijnt het volgende scherm:
   • De systemen met DTC('s) worden in rood weergegeven, met de specifieke definitie(s).
  Systeem Scan:
  • Met deze optie kunt u snel scannen welke systemen op de voertuig zitten.
  Systeem Selectie:
  • Met deze optie kunt u stap voor stap handmatig het testsysteem en de functie selecteren.
   
  Versie Informatie:
  • Deze functie wordt gebruikt om de versie-informatie van systeemmodus, voertuig te lezen VIN, software en ECU.
  Lees Foutcode:
  • Deze functie geeft de gedetailleerde informatie weer van DTC-records die zijn opgehaald uit de besturingssysteem van het voertuig.
   • Freeze Frame: Wanneer een emissie gerelateerde fout optreedt, wordt een bepaald voertuig omstandigheden worden geregistreerd door de boordcomputer. Deze informatie wordt verwezen om framegegevens te bevriezen. Freeze Frame-gegevens bevatten een momentopname van kritieke parameterwaarden op het moment dat de DTC wordt ingesteld.
   • Help: Tik op om de Help-informatie te bekijken.
   • Code Zoeken: Tik om online naar meer informatie over de huidige DTC te zoeken.
   • Rapport: Tik om de huidige gegevens in tekst formaat op te slaan. Alle rapporten worden opgeslagen in.
  Wis Foutcode:
  • Met deze functie kunt u de codes van het voertuig wissen na het lezen van de codes uit het voertuig opgehaald en bepaalde reparaties zijn uitgevoerd. Voordat u deze functie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat de contactsleutel van het voertuig in de AAN-stand staat stand met de motor uit.
  • Het wissen van storingscodes lost niet het probleem of de problemen op die ervoor hebben gezorgd dat de code(s) zijn ingesteld. Als juiste reparaties om het probleem te verhelpen waardoor de code(s) zijn ingesteld, niet gemaakt zijn, verschijnen de code(s) opnieuw en gaat het controlelampje branden als zodra het probleem voordoet en zal ervoor zorgen dat de DTC opnieuw wordt ingesteld en zich manifesteert.
  Gegevensstroom:
  • Met deze optie kunt u real-time Live-gegevens bekijken en vastleggen (opnemen). deze gegevens inclusief actuele bedrijfsstatus voor parameters en/of sensorinformatie kan inzicht geven in de algehele voertuigprestaties. Het kan ook worden gebruikt om te begeleiden bij een auto reparatie.
   • Waarde: Dit is de standaardmodus die de parameters weergeeft in teksten en wordt weergegeven in lijstformaat.
   • Grafiek: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken.
   • Combineren: Deze optie wordt meestal gebruikt in de status van het samenvoegen van grafieken voor gegevens vergelijking. In dit geval zijn verschillende artikelen in verschillende kleuren gemarkeerd.
  Actuator Testen:
  • Deze optie wordt gebruikt om toegang te krijgen tot voertuig specifieke subsysteem- en componenttests. Beschikbare tests variëren per voertuig fabrikant, jaar en model.
  • Tijdens de activeringstest geeft de display-tablet opdrachten aan de ECU in om de actuatoren aan te drijven, en bepaalt vervolgens de integriteit van het systeem of onderdelen door de ECU-gegevens te lezen, of door de werking van de actuatoren te controleren, zoals het schakelen van een injector tussen twee bedrijfstoestanden.
  Speciale Functies:
  • Naast een geweldige en krachtige diagnostische functie, beschikt de uitleesapparaat ook over verschillende resetfuncties, die van voertuig tot voertuig verschillen.
  Diagnose Geschiedenis:
  • Met deze functie kunnen gebruikers direct toegang krijgen tot de eerder geteste diagnostische gegevens van het voertuig in detail, zodat gebruikers kunnen hervatten vanaf de vorige operatie, zonder helemaal opnieuw te beginnen.

   

  Service Functies:
  Naast een geweldige en krachtige diagnostische functie, beschikt de Launch X-431 ook over verschillende servicefuncties. De meest uitgevoerde servicefuncties bevatten:
   
  Olie (Reset Onderhoudslampje):
  • Met deze functie kunt u de olieservice voor het levensduursysteem van de motorolie resetten, die een optimaal verversingsinterval voor de olielevensduur berekent, afhankelijk van het voertuig rijomstandigheden en weersomstandigheden.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Als het servicelampje brandt, voert u eerst de autodiagnose uit om problemen op te lossen, daarna reset u het aantal gereden kilometers of de rijtijd, om de servicelamp uit te schakelen en een nieuwe rijcyclus.
  2. Als het servicelampje niet brandt, maar u de motorolie heeft ververst of een elektronische apparaat heeft vervangen die de levensduur van de olie bewaakt, moet u de servicelamp resetten.
  Elektronische reset van de parkeerrem:
  • Met deze functie kunt u het remblok resetten na het vervangen van het remblok.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Het remblok en de remblokslijtagesensor zijn vervangen.
  2. Het remblokindicatielampje brandt.
  3. Het circuit van de rembloksensor is kort, wat wordt hersteld.
  4. De servomotor wordt vervangen.
  Kalibratie stuurhoek:
  • Om de stuurhoek opnieuw in te stellen, zoekt u eerst de relatieve nulpuntpositie voor de auto rechtdoor te rijden. Door deze positie als referentie te nemen, ECU kan de nauwkeurige hoek voor links en rechts sturen berekenen.
  • Na het vervangen van de stuurhoekpositiesensor, het vervangen van de stuurinrichting mechanische onderdelen (zoals stuurversnellingsbak, stuurkolom, eindbinder) stang, fusee), vierwieluitlijning uitvoeren of herstellen carrosserie, moet u de stuurhoek opnieuw instellen.
  ABS ontluchten:
  • Met deze functie kunt u verschillende bi-directionele tests uitvoeren om te controleren van de bedrijfsomstandigheden van het antiblokkeersysteem (ABS).
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Als het ABS lucht bevat, moet de ABS-ontluchtingsfunctie worden uitgevoerd om het remsysteem te ontluchten om de ABS-rem te herstellen.
  2. Als de ABS-computer, ABS-pomp, hoofdremcilinder, rem cilinder, remleiding of remvloeistof wordt vervangen, de ABS-ontluchting functie moet worden uitgevoerd om het ABS te ontluchten.
  Bandenspanningscontrolesysteem resetten:
  • Met deze functie kunt u snel de bandensensor-ID's opzoeken in de ECU van het voertuig, evenals voor een TPMS-vervanging en de sensor opnieuw in te leren.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Nadat de bandenspanning MIL is ingeschakeld en het onderhoud is uitgevoerd, de functie voor het resetten van de bandenspanning moet worden uitgevoerd om de bandenspanning te resetten en zet de bandenspanning MIL uit.
  2. Het resetten van de bandenspanning moet worden uitgevoerd nadat het onderhoud is uitgevoerd uitgevoerd in de volgende gevallen: te lage bandenspanning, lekke band, bandenspanningscontroleapparaat is vervangen of geïnstalleerd, de band is vervangen, bandenspanningssensor is beschadigd en band is vervangen voor de auto met bandenspanningscontrolefunctie.
  Vertandingen herinleren:
  • De krukaspositiesensor leert de bewerking van de krukastanden tolerantie en slaat op de computer op om motorstoringen nauwkeuriger te diagnosticeren. Als het leren van tanden niet wordt uitgevoerd voor een auto die is uitgerust met Delphi-ECU gaat de MIL aan nadat de motor is gestart. De diagnostisch apparaat detecteert de DTC P1336 'tand niet geleerd'. In deze geval moet u het diagnostische apparaat gebruiken om tanden te leren voor de auto. Nadat het leren van tanden is gelukt, wordt de MIL uitgeschakeld.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Nadat de motor-ECU, krukaspositiesensor of krukasvliegwiel is vervangen.
  2. De DTC 'tand niet geleerd' is aanwezig.
  IMMO-service:
  • Met deze functie kunt u de functie voor het matchen van antidiefstalsleutels uitvoeren, zodat het startblokkeringssysteem op de auto identificeert en autoriseert de afstandsbediening bedieningstoetsen om de auto normaal te gebruiken.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de contactsleutel, contactschakelaar, instrumentenpaneel, ECU, BCM of batterij van de afstandsbediening is vervangen.
  Injectorcodering:
  • Met deze functie kunt u de werkelijke code van de injector schrijven of de code herschrijven in de ECU naar de injectorcode van de overeenkomstige cilinder, voor een nauwkeuriger correcte voor de cilinderinjectiehoeveelheid.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  • Nadat de ECU of injector is vervangen.
  Batterijonderhoud Systeem resetten:
  • Met deze functie kunt u een resetbewerking uitvoeren op de bewakingseenheid van de accu van het voertuig, waarbij de oorspronkelijke storing in de batterij bijna leeg is informatie wordt gewist en de batterij wordt gematcht.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Hoofdbatterij wordt vervangen. Batterij-matching moet worden uitgevoerd om originele lage batterij-informatie te voorkomen en de gerelateerde controle module van het detecteren van valse informatie voorkomen. Als de gerelateerde controle module valse informatie detecteert, zal het sommige elektrische apparaten ongeldig maken van hulpfuncties, zoals automatische start & stop-functie, zonnedak zonder one-key trigger-functie, elektrisch raam zonder automatisch functie.
  2. Batterijbewakingssensor accu-matching wordt uitgevoerd om de regelmodule en de accusensor opnieuw op elkaar af te stemmen om de accu stroomverbruik nauwkeuriger te detecteren, wat een foutmelding kan voorkomen op het instrumentenpaneel.
  Regeneratie van roetfilter (DPF):
  • Met deze functie kunt u PM (fijnstof) uit het DPF-filter verwijderen door continue verbranding oxidatie modus (zoals hoge temperatuur) verbranding door verwarming, brandstofadditief of katalysator verminderen verbranding door PM-ontsteking) tot de filterprestaties stabiliseren.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. De uitlaat tegendruksensor is vervangen.
  2. De PM-val is verwijderd of vervangen.
  3. De verstuiver voor brandstofadditieven is verwijderd of vervangen.
  4. De katalysator wordt verwijderd of is vervangen.
  5. Het DPF-regeneratie-MIL is aan en er wordt onderhoud gepleegd.
  6. De DPF-regeneratieregelmodule wordt vervangen.
  Elektronische gasklepstand reset:
  • Met deze functie kunt u initiële instellingen maken voor gasklepactuator en de geleerde waarden die op de ECU zijn opgeslagen naar de standaardstatus programmeren. Als u dit doet, kunt u nauwkeurig de acties regelen van de gasklep bij een stationaire motor om de hoeveelheid lucht aan te passen.
  IMMO-programmering:
  • Met deze functie kunt u de lees-schrijffunctie uitvoeren voor autosleutels, EEPROM, MCU, en EEPROM/FLASH gegevens van voertuig motor/versnellingsbak ECU. Het moet werken met de specifieke startonderbrekerprogrammeur (apart verkrijgbaar).

   

  Accessoires:

  • ADAS (Kalibratie):
   • Met deze module kunt u effectief en nauwkeurig een breed scala aan camera's en radars gebaseerde rijhulpsystemen, b.v. de camera aan de voorkant voor het Lane Departure Warning-systeem, de radarsensor voor de ACC (Adaptive Cruise Control) of de camera voor adaptieve koplampen kalibreren. De ADAS-kalibratietool is apart te verkrijgen.
  • TSGUN (TPMS):
   • Met deze module kunt u de tablet configureren als TPMS-activering en diagnose tool in één, die de mogelijkheid biedt om TPMS-sensor te activeren, TPMS-sensor te programmeren en herinleren procedure functies uitvoert. De compatibele TSGUN apparaat is apart te verkrijgen.
  • VSP-600 (Videoscoop):
   • Met deze module kunt u onzichtbare delen van de motor, brandstoftank en remsysteem inzien. De Videoscope-apparaat is apart te verkrijgen.
  • BST360 (Batterijtester):
   • Met deze module kunt u de accu meten op de gezondheid. De Bluetooth-batterijtester is apart te verkrijgen.
  • X-PROG 3 (Startonderbreker-programmeur):
   • Met deze module kunt u de lees-schrijffunctie uitvoeren voor autosleutels, EEPROM, MCU en EEPROM/FLASH van voertuigmotor en versnellingsbak-ECU.

  ___________________________________________

  Voertuigdekking:
   
  Europa: Abart | Acura | Alfa Romeo | Aston Martin | Audi | BMW | Bentley | Borgward | Bugatti | Buick | Cadillac | Citroën | DR | Dacia | Ferrari | Fiat | Ford | Iveco | Lamborghini | Lancia | | Jaguar | Landrover | MG | Maserati | Maybach | Mclaren | Mercedes | Mini | Opel | Peugeot | Porsche | Renault | Rolls Royce | Rover | Saab | Seat | Skoda | Smart | Sprinter | Toyota | Volkswagen | Vauxhall | Volvo
   
  Azië: Acura | BAIC | BYD | Bisu | Brilliance | Buick | Changan | Changhe | Changhe Suzuki | Chery | CheryEV | Cowin | DFSK | Daewoo | Daihatsu | Exeed | FAW | Force | Foton | GAZ | GTR | GWM | Gonow | HM | Hafei | Haima | Higer | Holden | Honda | Huanghai | Hyundai | IZH | Infiniti | Isuzu | JAC | JMC | Jetour | Jinlong | Joylong | Karry | Kia | Kinglong | Leopaard | Lexus | Lifan | Luxgen | MVM | Mahindra | Maruti | Maxus | Mazda | Mitsubishi | NAVECO | Nissan | PAZ | Perodua | Polarsun | Proton | Qoros | Rely | Riich | Roewe | SGM | SGMW | Saipa | Samsung | Sanya | SeAZ | Senoua | Shineray | Shuanghuan | Sino Gold | Skywell | Soueast | Ssangyong | Subaru | Suzuki | Tata | Trumpchi | UAZ | United Pakistan | VAZ | VGV | Weiwang | Weiltmeister | Xinchen | Xinguang | Yuejin | ZAZ | ZX Auto | Zotye
   
  Amerika: Chevrolet | Chrysler | Dogde | GM | Jeep | Lincoln | Tesla 
   
  AustraliëHolden

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:
  • Launch X431 Pad III
  • Launch X431 VCI Connector
  • Launch X431 OBD2 Verlengkabel
  • Oplaadkabel
  • Oplaadstekker
  • Activatie Envelop
  • Verpakking Lijst
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Zekeringen 20mm (4 Stuks)
  • Zekeringen 30mm (2 Stuks)
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel
  • Batterijklemmen Verloopkabel
  • OBD1 Adapter - OBD2 Verloopkabel
  • Suzuki 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • SsangYong 14 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • GAZ 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Universele 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Daihatsu 4 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Fiat 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Volkswagen / Audi / Seat / Skoda 4 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mercedes-Benz 14 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mitsubishi / Hyundai 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Nissan 14+16 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Subaru 9 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • SsangYong 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Kia 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Honda 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Daewoo 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • GM / Daewoo 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 22 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Geely 22 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Ford 6+1 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Mazda 17 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 17 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Chrysler 6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • BMW 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Launch Launch X431 PAD III 3 Professionele Diagnose Tablet
  LaunchLaunch X431 PAD III 3 Professionele Diagnose Tablet
  Op voorraad

  Deliverytime

  €2.749,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking