Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Launch X431 ProS Mini Uitleesapparaat

  Productomschrijving
  De Launch X-431 ProS Mini is een stijlvol Android-gebaseerd diagnostisch hulpmiddel voor voertuigproblemen. Het erft van Launch's geavanceerde diagnosetechnologie en wordt gekenmerkt door een breed scala aan voertuigen, met krachtige functies en door te voorzien in nauwkeurig testresultaat.
   
  Door de eenvoudige draadloze (BT) communicatie tussen de VCI (Voertuig) Communicatie-interface) en de tablet. Bereikt het een volledige diagnose van voertuigproblemen, waaronder het lezen van foutcodes, het wissen van foutcodes, Uitlezen van datastroom, bedieningstest en speciale functies.
   
  Bovendien ondersteunt het een WLAN-verbinding, waarmee u op internet kunt surfen, update de diagnostische software online en voer diagnose op afstand uit, om uw klus sneller en gemakkelijker te repareren.

  ___________________________________________

  Functies:
   
  Intelligente Diagnose:
  • Via eenvoudige Bluetooth-communicatie tussen de display-tablet en de VCI kunt u eenvoudig de VIN-informatie (Vehicle Identification Number) van het momenteel geïdentificeerde voertuig krijgen. Zodra het VIN met succes is geïdentificeerd, zal het systeem de informatie ophalen van de externe server en kunt u vervolgens naar de voertuiginformatiepagina leiden zonder dat u stapsgewijze handmatige menuselectie hoeft te maken.
  • De voertuiginformatiepagina bevat alle historische diagnostische gegevens van het voertuig, waardoor de monteur de volledige controle over de voertuigstoringen heeft. Bovendien zijn op deze pagina ook een snel kiesfunctie voor lokale diagnose en diagnostische functies beschikbaar voor het verkorten van de omlooptijd en het verhogen van de productiviteit.
  Lokale Diagnose:
  • In deze modus moet u het menu gestuurde commando uitvoeren en dan de instructies volgen op het scherm om door te gaan.
   • VIN Scan: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig automatisch scannen.
   • Camera Scan: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig scannen met het camera.
   • Input VIN: In dit modus kunt u het VIN van het voertuig handmatig invoeren.
   
  Gezondheidsrapport (Quick Test):
  • Dit functie verschilt van voertuig tot voertuig. Hiermee hebt u snel toegang tot alle de elektronische regeleenheden van het voertuig en genereer je een gedetailleerd rapport over de gezondheid van het voertuig.
  • Tik in het selectiescherm voor testitems op Gezondheidsrapport en zet het contact aan schakelaar, begint het systeem de ECU's te scannen. Zodra het scanproces is voltooid, verschijnt het volgende scherm:
   • De systemen met DTC('s) worden in rood weergegeven, met de specifieke definitie(s).
  Systeem Scan:
  • Met deze optie kunt u snel scannen welke systemen op de voertuig zitten.
  Systeem Selectie:
  • Met deze optie kunt u stap voor stap handmatig het testsysteem en de functie selecteren.
   
  Versie Informatie:
  • Deze functie wordt gebruikt om de versie-informatie van systeemmodus, voertuig te lezen VIN, software en ECU.
  Lees Foutcode:
  • Deze functie geeft de gedetailleerde informatie weer van DTC-records die zijn opgehaald uit de besturingssysteem van het voertuig.
   • Freeze Frame: Wanneer een emissie gerelateerde fout optreedt, wordt een bepaald voertuig omstandigheden worden geregistreerd door de boordcomputer. Deze informatie wordt verwezen om framegegevens te bevriezen. Freeze frame-gegevens bevatten een momentopname van kritieke parameterwaarden op het moment dat de DTC wordt ingesteld.
   • Help: Tik op om de Help-informatie te bekijken.
   • Code Zoeken: Tik om online naar meer informatie over de huidige DTC te zoeken.
   • Rapport: Tik om de huidige gegevens in tekst formaat op te slaan. Alle rapporten worden opgeslagen in.
  Wis Foutcode:
  • Met deze functie kunt u de codes van het voertuig wissen na het lezen van de codes uit het voertuig opgehaald en bepaalde reparaties zijn uitgevoerd. Voordat u deze functie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat de contactsleutel van het voertuig in de AAN-stand staat stand met de motor uit.
  • Het wissen van storingscodes lost niet het probleem of de problemen op die ervoor hebben gezorgd dat de code(s) zijn ingesteld. Als juiste reparaties om het probleem te verhelpen waardoor de code(s) zijn ingesteld, niet gemaakt zijn, verschijnen de code(s) opnieuw en gaat het controlelampje branden als zodra het probleem voordoet en zal ervoor zorgen dat de DTC opnieuw wordt ingesteld en zich manifesteert.
  Gegevensstroom:
  • Met deze optie kunt u real-time Live-gegevens bekijken en vastleggen (opnemen). deze gegevens inclusief actuele bedrijfsstatus voor parameters en/of sensorinformatie kan inzicht geven in de algehele voertuigprestaties. Het kan ook worden gebruikt om te begeleiden bij een auto reparatie.
   • Waarde: Dit is de standaardmodus die de parameters weergeeft in teksten en wordt weergegeven in lijstformaat.
   • Grafiek: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken.
   • Combineren: Deze optie wordt meestal gebruikt in de status van het samenvoegen van grafieken voor gegevens vergelijking. In dit geval zijn verschillende artikelen in verschillende kleuren gemarkeerd.
  Actuator Testen:
  • Deze optie wordt gebruikt om toegang te krijgen tot voertuig specifieke subsysteem- en componenttests. Beschikbare tests variëren per voertuig fabrikant, jaar en model.
  • Tijdens de activeringstest geeft de display-tablet opdrachten aan de ECU in om de actuatoren aan te drijven, en bepaalt vervolgens de integriteit van het systeem of onderdelen door de ECU-gegevens te lezen, of door de werking van de actuatoren te controleren, zoals het schakelen van een injector tussen twee bedrijfstoestanden.
  Speciale Functies:
  • Naast een geweldige en krachtige diagnostische functie, beschikt de uitleesapparaat ook over verschillende resetfuncties, die van voertuig tot voertuig verschillen.
  Diagnose Geschiedenis:
  • Met deze functie kunnen gebruikers direct toegang krijgen tot de eerder geteste diagnostische gegevens van het voertuig in detail, zodat gebruikers kunnen hervatten vanaf de vorige operatie, zonder helemaal opnieuw te beginnen.
   
  Service Functies:
  Naast een geweldige en krachtige diagnostische functie, beschikt de Launch X-431 ook over verschillende servicefuncties. De meest uitgevoerde servicefuncties bevatten:
   
  Olie (Reset Onderhoudslampje):
  • Met deze functie kunt u de olieservice voor het levensduursysteem van de motorolie resetten, die een optimaal verversingsinterval voor de olielevensduur berekent, afhankelijk van het voertuig rijomstandigheden en weersomstandigheden.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Als het servicelampje brandt, voert u eerst de autodiagnose uit om problemen op te lossen, daarna reset u het aantal gereden kilometers of de rijtijd, om de servicelamp uit te schakelen en een nieuwe rijcyclus.
  2. Als het servicelampje niet brandt, maar u de motorolie heeft ververst of een elektronische apparaat heeft vervangen die de levensduur van de olie bewaakt, moet u de servicelamp resetten.
  Kalibratie stuurhoek:
  • Met deze functie kunt u de stuurhoek resetten na het vervangen van de stuurinrichting hoekpositiesensor, vervangen van mechanische stuuronderdelen (zoals stuurinrichting) versnellingsbak, stuurkolom, eind spoorstang, fusee), uitvoeren van vierwielige uitlijning of het herstellen van de carrosserie.
  Elektronische reset van de parkeerrem:
  • Met deze functie kunt u het remblok resetten na het vervangen van het remblok.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Het remblok en de remblokslijtagesensor zijn vervangen.
  2. Het remblokindicatielampje brandt.
  3. Het circuit van de rembloksensor is kort, wat wordt hersteld.
  4. De servomotor wordt vervangen.
  Batterijonderhoud systeem resetten:
  • Met deze functie kunt u een resetbewerking uitvoeren op de bewakingseenheid van de voertuigaccu, waarin de oorspronkelijke informatie over een bijna lege batterij zal worden gewist en de batterij zal worden aangepast.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. De hoofdbatterij is vervangen.
  2. De batterijbewakingssensor is vervangen.
  ABS ontluchten:
  • Met deze functie kunt u verschillende bi-directionele tests uitvoeren om de bedrijfsomstandigheden van het antiblokkeersysteem (ABS).
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer het ABS lucht bevat.
  2. Wanneer de ABS-computer, ABS-pomp, hoofdremcilinder, remcilinder, remleiding of remvloeistof is vervangen.
  Elektronische gasklepstand reset:
  • Met deze functie kunt u initiële instellingen maken voor gasklepactuator en de geleerde waarden die op de ECU zijn opgeslagen naar de standaardstatus programmeren. Als u dit doet, kunt u nauwkeurig de acties regelen van de gasklep bij een stationaire motor om de hoeveelheid lucht aan te passen.
  Regeneratie van roetfilter (DPF):
  • Met deze functie kunt u PM (fijnstof) uit het DPF-filter verwijderen door continue verbranding oxidatie modus (zoals hoge temperatuur) verbranding door verwarming, brandstofadditief of katalysator verminderen verbranding door PM-ontsteking) tot de filterprestaties stabiliseren.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. De uitlaat tegendruksensor is vervangen.
  2. De PM-val is verwijderd of vervangen.
  3. De verstuiver voor brandstofadditieven is verwijderd of vervangen.
  4. De katalysator wordt verwijderd of is vervangen.
  5. Het DPF-regeneratie-MIL is aan en er wordt onderhoud gepleegd.
  6. De DPF-regeneratieregelmodule wordt vervangen.
  Bandenspanningscontrolesysteem resetten:
  • Met deze functie kunt u snel de bandensensor-ID's opzoeken in de auto's ECU, bandenspanning resetten en bandenspanning MIL uitschakelen.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Bandenspanning te laag, bandenlekkage, bandenspanningscontrolesysteem is vervangen of geïnstalleerd, band is vervangen, bandenspanningssensor is beschadigd en band is vervangen voor de auto met bandenspanningscontrolefunctie.

  ___________________________________________

  Voertuigdekking:
   
  Europa: Abart | Acura | Alfa Romeo | Aston Martin | Audi | BMW | Bentley | Borgward | Bugatti | Buick | Cadillac | Citroën | DR | Dacia | Ferrari | Fiat | Ford | Iveco | Lamborghini | Lancia | | Jaguar | Landrover | MG | Maserati | Maybach | Mclaren | Mercedes | Mini | Opel | Peugeot | Porsche | Renault | Rolls Royce | Rover | Saab | Seat | Skoda | Smart | Sprinter | Toyota | Volkswagen | Vauxhall | Volvo
   
  Azië: Acura | BAIC | BYD | Bisu | Brilliance | Buick | Changan | Changhe | Changhe Suzuki | Chery | CheryEV | Cowin | DFSK | Daewoo | Daihatsu | Exeed | FAW | Force | Foton | GAZ | GTR | GWM | Gonow | HM | Hafei | Haima | Higer | Holden | Honda | Huanghai | Hyundai | IZH | Infiniti | Isuzu | JAC | JMC | Jetour | Jinlong | Joylong | Karry | Kia | Kinglong | Leopaard | Lexus | Lifan | Luxgen | MVM | Mahindra | Maruti | Maxus | Mazda | Mitsubishi | NAVECO | Nissan | PAZ | Perodua | Polarsun | Proton | Qoros | Rely | Riich | Roewe | SGM | SGMW | Saipa | Samsung | Sanya | SeAZ | Senoua | Shineray | Shuanghuan | Sino Gold | Skywell | Soueast | Ssangyong | Subaru | Suzuki | Tata | Trumpchi | UAZ | United Pakistan | VAZ | VGV | Weiwang | Weiltmeister | Xinchen | Xinguang | Yuejin | ZAZ | ZX Auto | Zotye
   
  Amerika: Chevrolet | Chrysler | Dogde | GM | Jeep | Lincoln | Tesla 
   
  AustraliëHolden

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:
  • Launch X431 ProS Mini
  • Launch X431 VCI Connector
  • Launch X431 OBD2 Verlengkabel
  • Oplaadkabel
  • Oplaadstekker
  • Activatie Envelop
  • Verpakking Lijst
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Zekeringen 20mm (4 Stuks)
  • Zekeringen 30mm (2 Stuks)
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel
  • Batterijklemmen Verloopkabel
  • OBD1 Adapter - OBD2 Verloopkabel
  • Fiat 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Nissan 14+16 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mitsubishi / Hyundai 12+6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Honda 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 17 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • GM/VAZ 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Chrysler 6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD Adapter
  • BMW 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Launch Launch X431 ProS Mini Uitleesapparaat
  LaunchLaunch X431 ProS Mini Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €1.249,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking