Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Launch X431 TPMS LTR-01 RF Sensor 315MHz & 433MHz

  Productomschrijving

  De Launch LTR-01 315 MHz en 433 MHz in 1 heeft een voertuig dekking van 98%. De Launch bandenspanningssensor LTR-01, die twee frequenties van 315 MHz en 433 MHz combineert, maximaliseert de mogelijkheden van sensoren voor algemeen gebruik. De onbeperkt programmeerbare TPMS-sensoren dekken 98% van de voertuigen. Compatibel met Ford, Buick, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Dodge, Chevrolet, GMC, Jeep, Cadillac, Toyota, Audi, Subaru, Honda, Nissan, Mazda, etc. De uitgebreide compatibiliteit maakt de Launch TPMS-sensor de beste keuze voor bandenwinkels en reparatiebedrijven.

  ___________________________________________

  Functies:

  • Compatibel met alle OE-sensoren, onbeperkte programmering
   • De Launch bandenspanningssensor is een perfecte vervanging voor de OE TPMS-sensor. Wat betekent dat het alle OE-sensorgegevens kan kopiëren, de gegevens naar de Launch-sensoren kan schrijven en het TPMS kan programmeren of herprogrammering. De sensor van het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) kan als OE-sensor functioneren, wat u wat moeite bespaart en kosten bespaart.
  • Superieure prestaties en nauwkeurigheid tot 0,1 bar:
   • Met de internationaal toonaangevende chip FXTH87E kan de meting van de bandenspanningssensor tot op 0,1 bar nauwkeurig zijn. Het uiterst nauwkeurige ventiel voorkomt effectief luchtlekkage. Alle gegevens over de band kunnen worden verzonden naar de ingebouwde TPMS-module en op het dashboard worden weergegeven, inclusief sensorfrequentie, sensorpositie, sensorbatterij, bandenspanning, bandentemperatuur, etc.
  • Draadloze programmering, niet-destructieve ontwerp:
   • Launch LTR-01 TPMS-sensoren ondersteunen draadloze programmering via de Launch TPMS-tools en scanners (zoals TSGUN en CRT5011X). Programmeerbare sensoren van het bandenspanningscontrolesysteem kunnen de gegevens van alle OEM-sensoren kopiëren. Het installatieproces is handig en heel eenvoudig. Niet-destructieve ontwerp voorkomt schade aan de wielen van uw auto.
  • Krachtige batterij, duurzame uitrusting:
   • De batterij van de bandenspanningssensor kan 5 tot 8 jaar of 100.000 kilometer meegaan! De metalen klep in het ventiel voorkomt dat de Launch TPMS-sensor LTR-01 lucht lekt. De kenmerken van hoge en lage temperatuurbestendigheid, waterbestendigheid en stofbestendigheid garanderen de dagelijkse werking van de TPMS-sensor. Wat nog belangrijker is, dat deze vervangende sensoren worden gedekt door een garantie van twee jaar om een ​​hoogwaardige klantervaring te garanderen.
  • Alle OE-sensoren vervangen:
   • Launch LTR-01 vervangende bandenspanningscontrolesysteemsensor is een perfecte vervanging voor OE TPMS-sensoren. Dit betekent dat het in staat is om alle OE-sensorgegevens te kopiëren, in OE-gegevens te schrijven en te programmeren met het TPMS hulpmiddelen van Launch.
  • Uitgebreide dekking van 99% voertuigen:
   • Launch LTR-01 TPMS-sensor stelt u in staat om het op elk type band of voertuig te monteren, wat uiterst handig is voor individuele gebruikers. De Launch bandenspanning sensor dekt de meeste voertuigen op de weg zoals Ford, Buick, GMC, Cadillac, Chevrolet, Jeep, Dodge, BMW, Mercedes-Benz, Audi, VW, Toyota, Honda, Nissan, Subaru, Mazda, etc.
  • 2 IN 1 dubbele frequentie:
   • Deze bandenspanning controle sensor is vervaardigd om zowel 315 MHz- als 433 MHz-toepassingen in één sensor te combineren om het beheer van gebruikers aanzienlijk te vereenvoudigen. Er zijn aanzienlijke verbeteringen in het signaal, duurzaamheid en functionaliteit.
  • Tot SAE-standaard:
   • Launch LTR-01 TPMS-sensor voldoet aan SAE-standaard, die internationaal wordt erkend om de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit van producten en diensten in de mobiliteitstechniekindustrie te helpen waarborgen. Launch TPMS-sensor is gemaakt van eersteklas materiaal, stevig genoeg om betrouwbare en langdurige service te bieden.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Launch X431 TPMS LTR-01 RF Sensor 315MHz & 433MHz

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Launch
  Voertuigen
  Personenauto`s + Bestelwagens
  Type sensor
  Type materiaal
  Type montage
  Garantie
  2 Jaar
  Gewicht
  42 Gram
  Energiebron
  Batterij
  Batterij
  3.0 V
  Batterijduur
  4 tot 6 Jaar
  Bedrijfstemperatuur
  -40 °C ~ 125 °C
  Bewaar temperatuur
  -40 °C ~ 125 °C
  Luchtvochtigheid
  x
  Frequentie 315MHz
  315MHz & 433MHz
  Frequentie 433MHz
  Drukbewakingsbereik
  x
  Nauwkeurigheid drukmeting
  ±10 kPa
  Temperatuur leesbereik
  x
  Nauwkeurigheid temperatuurmeting
  x
  Nauwkeurigheid G-sensormeting
  x
  Zendvermogen
  5-8 dBm
  Spanning

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Launch Launch X431 TPMS LTR-01 RF Sensor 315MHz & 433MHz
  LaunchLaunch X431 TPMS LTR-01 RF Sensor 315MHz & 433MHz
  Op voorraad

  Deliverytime

  €34,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking