Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Topdon Phoenix Smart Professionele Diagnose Tablet

  Productomschrijving
  De Topdon Phoenix Smart maakt deel uit van de nieuwe generatie intelligente diagnosetools van Topdon. Uitgerust met quad-coreprocessors en een 10,1-inch HD-touchscreen, stelt deze uitleesapparaat u in staat om foutcodes met één klik te diagnosticeren. De batterij van 12600 mAh kan de hele dag werken zonder bang te hoeven zijn dat de accu leeg zal gaan. De Topdon Phoenix Smart ondersteunt ook cloud gebaseerde programmering voor meer dan 13 automerken en bevat 2 jaar gratis software-upgrades. In combinatie met de MDCI Pro biedt deze scanner u ongekende dekking, intelligente diagnose en een breed scala aan onderhoudsfuncties.
   
  De Topdon Phoenix Smart ondersteunt volledige systeemfoutdiagnose van meer dan 200 voertuigmerken. Deze uitleesapparaat biedt diagnose op OE-niveau voor de meest voorkomende Aziatische, Amerikaanse en Europese modellen en vele andere voertuigmodellen

  ___________________________________________

  Functies:
   
  AutoScan (Intelligente Diagnose): De uitleesapparaat start de AutoScan-procedure en leest automatisch het VIN van het voertuig.
  Scan (Diagnose): Als de Topdon Phoenix Smart er niet in slaagt om automatisch toegang te krijgen tot de VIN-gegevens van het voertuig, tikt u op "Scannen" op de Startmenu.
  • Er zijn twee manieren in deze module om toegang te krijgen tot voertuigdiagnosefuncties.
   1. De eerste manier is het gebruik van "VINSCAN".
   2. De tweede manier is het handmatig selecteren van het merk, het model en het jaar van het voertuig.
  Smart Scan:
  Deze functie wordt gebruikt om snel het voertuigen te detecteren en het voertuiggezondheidsrapporten te bekijken (dit item wordt alleen weergegeven als de modeldiagnosesoftware deze functie ondersteunt). Klik op "Smart Scan", het systeem begint de foutcodes in elk systeem te scannen en geeft specifieke scanresultaten.
  • De systemen met DTC('s) worden in rood weergegeven, met de specifieke definitie(s).
  System Scan:
  • Deze functie scant automatisch alle systemen van het voertuig.
  Kies om te scannen:
  • Scan het handmatig geselecteerde elektrische regelsysteem van het voertuig.
   
  Versie Informatie:
  • Deze functie leest de huidige versie-informatie van ECU.
  Diagnostische Storingscode:
  • Deze functie kan de diagnostische storingscodes (DTC's) in het ECU-geheugen lezen, helpt snel de oorzaak van het autopech te identificeren. Het scherm zal diagnostische resultaten weergeven:
   • Freeze Frame: Maak een momentopname van specifieke gegevensstromen voor verificatie wanneer de foutcode optreedt.
   • Code zoeken: DTC-informatie opvragen via Google Chrome.
   • Gegevensstroom: Terug naar de gegevensstroompagina.
   • Rapport: Sla het huidige diagnoseresultaat op als diagnoserapport.
  Foutcode Wissen:
  • Deze functie kan de foutcode van het ECU-geheugen van het geteste systeem wissen.
  Gegevensstroom Lezen:
  • Deze functie kan real-time gegevens en parameters lezen en weergeven.
   1. Waarde (standaard): Toont parameters met nummers en lijsten.
   2. Grafiek: Geeft parameters weer met golfpatronen. 
   3. Combineren: De grafieken kunnen worden samengevoegd voor een eenvoudigere vergelijkingen.
  Actuator Testen:
  • Deze functie wordt gebruikt om te achterhalen of een specifiek subsysteem of component in voertuigen goed werkt of niet, door outputelementen te testen in plaats van te controleren in de ontstekingsstatus.
  Speciale Functie:
  • Deze functie wordt gebruikt voor het schrijven van gegevens van elektronische besturing eenheid. Ze behoren allemaal tot deze categorie, zoals ECU-gegevenskalibratie, ECU Programmeren etc. Sommige Reset-functies zijn ook opgenomen in dit deel.
  Diagnose Geschiedenis:
  • Met deze functie kunnen gebruikers direct toegang krijgen tot de eerder geteste diagnostische gegevens van het voertuig in detail, zodat gebruikers kunnen hervatten vanaf de vorige operatie, zonder helemaal opnieuw te beginnen.
   
  J2534 Programmering:
  • Flash-programmering is een gangbare en winstgevende procedure geworden bij de reparatie en service van hedendaagse voertuigen. Als onderdeel van de Tune-up van de 21e eeuw is herprogrammering vaak de enige oplossing voor problemen variërend van rijeigenschappen en vermogensverlies tot een laag brandstofverbruik en emissie gerelateerde problemen. Phoenix MDCI maakt het online programmeren gemakkelijk. De Phoenix MDCI is een communicatie-interface die is ontworpen om J2534-specificaties voor ECU-herprogrammering te ondersteunen.

   

  Service Functies:
  TOPDON Phoenix Smart is uitgerust met onderhoudsdiensten die zeer gunstig zijn voor technici en monteurs die werkzaam zijn in de autoreparatie-industrie.
   
  Olie (Reset Onderhoudslampje):
  • Met deze functie kunt u het olie servicelampje voor het motorolielevensduursysteem resetten, die een optimaal verversingsinterval voor de olielevensduur berekent, afhankelijk van het rijden van het voertuig omstandigheden en weersomstandigheden.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Als het servicelampje brandt, voert u eerst de autodiagnose uit om problemen op te lossen, daarna reset u het aantal gereden kilometers of de rijtijd om de servicelamp uit te schakelen en een nieuwe rijcyclus in te stellen.
  2. Als u de motorolie of elektrische apparaten die de levensduur van de olie bewaken heeft vervangen, moet de servicelamp worden gereset.
  ETC (Gasklep kalibreren):
  • Deze functie kan de Topdon Phoenix Smart gebruiken om de gasklepactuator te initialiseren, zodat de leerwaarde van de ECU terug keert naar de begintoestand, door dit te doen wordt de beweging van de gasklep (of stationaire motor) nauwkeuriger geregeld, waardoor de luchtvolume wordt aangepast.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Na vervanging van de elektronische regeleenheid, de relevante kenmerken van de gasklep werking niet in de elektronische regeleenheid zijn opgeslagen.
  2. Nadat de elektrische besturingseenheid is uitgeschakeld, wordt het geheugen van de elektrische besturingseenheid verloren.
  3. Nadat u de gasklepeenheid hebt vervangen, moet u de gasklep aanpassen.
  4. Na het vervangen of demonteren van de inlaatpoort, het regelen van het stationair toerental door de coördinatie tussen de elektronische regeleenheid en het gasklephuis wordt beïnvloed.
  5. Het inlaatvolume en het stationair regelgedrag is veranderd tijdens het verblijf op de dezelfde stand voor het openen van de gasklep, hoewel het gedrag van de potentiometer bij stationair toerental niet is veranderd.
  SAS (Stuurhoek reset):
  • Met deze functie kan de stuurhoek op nul worden gezet. Het moet over het algemeen worden uitgevoerd na het vervangen van de stuurhoekpositiesensor, na het vervangen van de mechanische onderdelen van het stuursysteem (zoals stuurinrichting, stuurkolom, trekstangkogelkop, fusee) of na het voltooien van de vierwielaandrijving positionering, carrosseriereparatie.
  BMS (Batterij matching):
  • Deze functie kan de bewakingseenheid van de auto-accu resetten door het origineel data te wissen storingsinformatie over het gebrek aan batterijvermogen om de batterij opnieuw aan te passen.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Vervanging van de hoofdbatterij moet gebruikmaken van batterijaanpassing om de eerdere informatie over het gebrek aan stroom, waardoor wordt voorkomen dat onjuiste informatie wordt gedetecteerd door de relevante regeleenheid of andere elektronische componenten. Het voertuig stopt bijvoorbeeld automatisch, het zonnedak kan niet werken met één toets, elektrische ramen kunnen niet automatisch openen en sluiten. 
  2. De batterijbewakingssensor gebruikt de functie voor het afstemmen van de batterij om de regelmodule met de bewakingssensor, om het gebruik van de batterij te detecteren; stroom nauwkeuriger, en vermijd het ontvangen van verkeerde informatie van het instrument, prompts die onjuiste foutcodes veroorzaken.
  ABS ontluchten:
  • Met deze functie kunt u een tests uitvoeren om de bedrijfsomstandigheden van de Antiblokkeerremsysteem (ABS) in te zien.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de ABS-leidingen lucht bevatten.
  2. Wanneer de ABS-computer, ABS-pomp, hoofdremcilinder, remcilinder, remleiding, of de remvloeistof wordt vervangen.
  EPB (Elektronische parkeerremmen):
  • Deze functie helpt u bij het vervangen en resetten van de remblokken.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. De remblokken en remblokslijtagesensor zijn vervangen.
  2. Het controlelampje remblokken brandt.
  3. Het circuit van de remblokkensensor is kortgesloten, wat wordt hersteld.
  4. De servomotor wordt vervangen.
  DPF (Roetfilter regeneratie):
  • Deze functie kan helpen om fijnstof uit de filter te verwijderen door middel van verbranding oxidatiemethoden om de prestaties van de roet stabiel te houden.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd: 
  1. Vervang de uitlaattegendruksensor.
  2. Demontage of vervanging van de deeltjesvanger.
  3. Verwijderen of vervangen van verstuivers voor brandstofadditieven.
  4. Verwijdering of vervanging van katalytische oxidator.
  5. De DPF-regeneratiestoringslamp brandt en komt overeen na onderhoud.
  6. Repareren en vervangen van de DPF-regeneratieregelmodule.
  GEAR (Vertandingen inleren):
  • Deze functie kan het leren van tanden mogelijk maken, om de MIL uit te schakelen.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Nadat de motor-ECU, krukaspositiesensor of krukasvliegwiel is vervangen.
  2. De foutcode “tand niet geleerd” is aanwezig.
  IMMO (Anti-theft Matching):
  • Deze functie kan overeenkomen met de antidiefstalsleutel na het vervangen van de contactsleutel, contact schakelaar, instrumentenpaneel, motorregeleenheid (ECU), carrosserieregeleenheid (BCM) en afstandsbediening batterij.
  Injector (Injector coderen):
  • Deze functie kan de werkelijke code van de injector schrijven of de code in de ECU naar de injector herschrijven, om voor een nauwkeuriger injectie hoeveelheid te zorgen.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Nadat de ECU of injector is vervangen.
  TPMS (Banden druk reset):
  • Deze functie kan de bandenspanning resetten en de storingsindicator voor de bandenspanning uitschakelen, wanneer het storingsindicatielampje voor de autobandenspanning brandt.
  SUS (Luchtvering level kalibratie):
  • Deze functie kan de hoogtesensor van het voertuig aanpassen voor niveaukalibratie, na het vervangen van de voertuighoogtesensor of regelmodule in het luchtveersysteem of wanneer het voertuigniveau niet correct is.
  AFS (Adaptieve voor-verlichting system):
  • Met deze functie kunt u het adaptieve koplampsysteem initialiseren.
  Gear Box (A/T Learning):
  • Deze functie helpt het zelfleren van de versnellingsbak te voltooien om de schakelkwaliteit te verbeteren.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de versnellingsbak wordt gedemonteerd of gerepareerd (nadat een deel van de auto-accu is uitgeschakeld), wat leidt tot schakelvertraging of impactproblemen.
  SUN (Zonnedak initialisatie):
  • Met deze functie kunt u de vergrendeling van het zonnedak uitschakelen of sluiten als het regent.
  EGR (EGR adaptie):
  • Deze functie kan de EGR-klep (uitlaatgasrecirculatie) herinleren nadat deze is schoongemaakt of vervangen.
  ODO (Kilometerstand reset):
  • Deze functie kan kopiëren, schrijven of de waarde van kilometers in de chip van de kilometerteller aanpassen, zodat de kilometerteller de werkelijke kilometerstand weergeeft.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de kilometerstand niet correct is vanwege de beschadigde voertuigsnelheidssensor of de kilometerteller defect is.
  Airbag (Airbag reset):
  • Deze functie stelt de airbaggegevens opnieuw in om de storingsindicator van de airbag te wissen, zodat de airbagcomputer in het voertuig normaal kan werken.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer het voertuig in een crash beland en de airbag zijn geactiveerd, wordt de bijbehorende foutcode van de aanrijdingsgegevens weergegeven. De airbag-indicator licht op en de foutcode kan niet meer worden gewist.
  Transport (Transport mode):
  • Deze functie kan de transportmodus deactiveren, zodat het voertuig normaal kan functioneren.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de volgende functies zijn uitgeschakeld, inclusief het beperken van de voertuigsnelheid en uitschakelen van de transpondersleutel om het stroomverbruik te verminderen.
  A/F (A/F Reset):
  • Deze functie kan lucht-/brandstofverhoudingsparameters instellen of herinleren.
  Start/Stop (Start/Stop Reset):
  • Deze functie kan de automatische start-stopfunctie aanzetten of uitschakelen via het instellen van de verborgen functie in de ECU (op voorwaarde dat het voertuig een overeenkomstige verborgen functie heeft) hardware matig ondersteund).
  NOx (NOx Sensor Reset):
  • Deze functie kan de aangeleerde waarde van de katalysator die in de motor-ECU is opgeslagen resetten.
  Het moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:
  1. Wanneer de NOX-fout opnieuw wordt geïnitialiseerd en de NOx-katalysator wordt vervangen.
  ADBLUE (Diesel Engine Exhaust Gas Filter):
  • Nadat de behandelingsvloeistof voor dieseluitlaatgassen (auto-ureum) is vervangen of gevuld, wordt de ureum-reset uitgevoerd als het nodig is.
  Seat (Stoelen kalibratie):
  • Deze functie kan overeenkomen met de stoelen met geheugenfunctie die worden vervangen of gerepareerd.
  Coolant (Koelvloeistof ontluchten):
  • Deze functie kan de elektronische waterpomp activeren, voordat het koelsysteem wordt ontlucht.
  Tyre (Reset banden):
  • Deze functie kan de maatparameters van de gewijzigde of vervangen band instellen.
  Window (Raam kalibratie):
  • Deze functie kan het afstemmen van de deurruiten uitvoeren om het initiële geheugen van de ECU te herstellen en herstelt de automatische stijgende en dalende functie van elektrisch ramen.
  Language (Taal aanpassen):
  • Deze functie kan de systeemtaal van het centrale bedieningspaneel van het voertuig wijzigen.
  AC Systeem Inleren/Initialisatie:
  • Als de ECU of actuator van de voertuigairconditioner wordt vervangen of als het geheugen van de ECU geheugen verloren gaat, is initialisatie van de airconditioner nodig.
  Controle van motorvermogensbalans:
  • Bij de arbeidsslag van elke cilinder bewaakt de vermogensbalans de versnelling van de krukas, aldus het relatieve vermogen van elke cilinder te bepalen.
  Regeneratie van gasdeeltjesfilter:
  • Na langdurig gebruik van de deeltjesvanger kan het brandstofverbruik worden verhoogd, motor uitgangsvermogen kan worden verlaagd, dan moet in dit geval de GPF worden vervangen of geregenereerd.
  Hoge voltage batterij diagnose:
  • Voor diagnose en detectie van statusinformatie op hoogspanningsaccu's.
  Intelligente cruise control systeem:
  • Voor het vervanging van intelligent cruise control-systeem van het voertuig en bijpassende after repareren.
  Motor hoek kalibratie:
  • Is er een afwijking tussen de rotorpositie gedetecteerd door de hoekpositiesensor van de motor en de werkelijke positie van het magnetische veld van de rotor, is het dus noodzakelijk om de motor hoek opnieuw te kalibreren.
   

  Accessoires:

  • ADAS (Kalibratie):
   • Met deze module kunt u effectief en nauwkeurig een breed scala aan camera's en radars gebaseerde rijhulpsystemen, b.v. de camera aan de voorkant voor het Lane Departure Warning-systeem, de radarsensor voor de ACC (Adaptive Cruise Control) of de camera voor adaptieve koplampen kalibreren. De ADAS-kalibratietool is apart te verkrijgen.
  • BT Mobile PROS (Batterijtester):
   • Met deze module kunt u de accu meten op de gezondheid. De Bluetooth-batterijtester is apart te verkrijgen.
  • T-Ninja Box (Startonderbreker-programmeur):
   • Met deze module kunt u de lees-schrijffunctie uitvoeren voor autosleutels, EEPROM, MCU en EEPROM/FLASH van voertuigmotor en versnellingsbak-ECU
  • HD Module:
   • Met deze module kunt u het uitleesapparaat uitgebreid met het HD (Heavy Duty) functie, dit betekent dat u ook vrachtwagens kunt uitlezen met het uitleesapparaat.

  ___________________________________________

  Voertuigdekking:
   
  Europa: Abart | Acura | Alfa Romeo | Aston Martin | Audi | BMW | Bentley | Borgward | Bugatti | Buick | Cadillac | Citroën | DR | Dacia | Ferrari | Fiat | Ford | Iveco | Lamborghini | Lancia | | Jaguar | Landrover | MG | Maserati | Maybach | Mclaren | Mercedes | Mini | Opel | Peugeot | Porsche | Renault | Rolls Royce | Rover | Saab | Seat | Skoda | Smart | Sprinter | Toyota | Volkswagen | Vauxhall | Volvo
   
  Azië: Acura | BAIC | BYD | Bisu | Brilliance | Buick | Changan | Changhe | Changhe Suzuki | Chery | CheryEV | Cowin | DFSK | Daewoo | Daihatsu | Exeed | FAW | Force | Foton | GAZ | GTR | GWM | Gonow | HM | Hafei | Haima | Higer | Holden | Honda | Huanghai | Hyundai | IZH | Infiniti | Isuzu | JAC | JMC | Jetour | Jinlong | Joylong | Karry | Kia | Kinglong | Leopaard | Lexus | Lifan | Luxgen | MVM | Mahindra | Maruti | Maxus | Mazda | Mitsubishi | NAVECO | Nissan | PAZ | Perodua | Polarsun | Proton | Qoros | Rely | Riich | Roewe | SGM | SGMW | Saipa | Samsung | Sanya | SeAZ | Senoua | Shineray | Shuanghuan | Sino Gold | Skywell | Soueast | Ssangyong | Subaru | Suzuki | Tata | Trumpchi | UAZ | United Pakistan | VAZ | VGV | Weiwang | Weiltmeister | Xinchen | Xinguang | Yuejin | ZAZ | ZX Auto | Zotye
   
  Amerika: Chevrolet | Chrysler | Dogde | GM | Jeep | Lincoln | Tesla 
   
  Australië: Holden

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:
  • Topdon Phoenix Smart
  • Phoenix MDCI Pro (VCI Dongel)
  • OBD2 Verloopkabel
  • Oplaadstekker
  • Oplaadkabel
  • RJ45 Netwerkkabel
  • USB - Netwerk Verloopkabel
  • Activatie Envelop
  • Verpakking lijst
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Zekeringen 20mm (4 Stuks)
  • Zekeringen 30mm (2 Stuks)
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel
  • Batterijklemmen Verloopkabel
  • BMW F-Chassis Programmeer Kabel
  • OBD1 Adapter - OBD2 Verloopkabel
  • Nissan 14+16 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mitsubishi / Hyundai 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Fiat 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 17 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • BMW 20 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Honda 3 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Toyota 22 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • GM / Daewoo 12 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • Chrysler 6 Pins OBD1 - 16 Pins OBD2 Adapter

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Topdon Topdon Phoenix Smart Professionele Diagnose Tablet
  TopdonTopdon Phoenix Smart Professionele Diagnose Tablet
  Op voorraad

  Deliverytime

  €2.749,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking