Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Topdon Tornado 90000 Acculader / Druppellader

  Productomschrijving
  De Tornado90000 is TOPDON's nieuwste geavanceerde slimme oplader, gemaakt voor professionele en commerciële gebruikers. Dit apparaat is geschikt voor alle typen 12V en 24V loodzuuraccu's, met een breed accucapaciteitsbereik van 5 tot 90 ampère. De Tornado90000 beschikt over een stroom-/spanningsbewerkingsfunctie en biedt gebruikers de nodige bescherming voor batterijen via de slimme oplaadmethode in 9 stappen en 6 oplaadmodi. SUPPLY-modus biedt een stabiele DC-uitgang en kan worden gebruikt als een programmeerspanningsstabilisator.

  ___________________________________________

  Functies:
   
  6 Oplaadmodes instelbaar:
  • De Topdon Tornado90000 biedt 6 programmeerbare laadmodes om ten allen tijde de juiste stroom- en spanningsoutput te garanderen. Dit apparaat beschikt ook over een bewerkingsfunctie voor elektrische stroom en spanning. De spanningsaanpassing varieert van 11-15.8V en 22-31.6V. Overeenkomstige stromen zijn 5-90A en 5-45A.
  Grote stroombereik:
  • De Topdon Tornado90000 kan functioneren als een stabiele voeding voor verschillende auto-apparaten zoals bandenpomp, autokoelkasten en meer.
  Ecu Programmering spanning stabilisator:
  • De Topdon Tornado90000 kan gebruikt worden tijdens het updaten van een regeleenheid voor een stabiele spanning voorzien, dit kunt u naar eigen keuzen instellen.
  Compatibel met meerdere accu`s:
  • Laad een breed scala aan 12V- en 24V-accu's op, zoals AGM-, WET-, GEL-, MF,CAL- en EFB-accu's. De Tornado90000 is geschikt voor accu's tussen 5 en 90 ampère.
  Slim opladen in 9 stappen:
  • Het slim opladen in 9 stappen biedt een sterke bescherming van de batterij en het automatische oplaad- en ontkoppelingssysteem elimineert elk risico op overladen.
  Bescherming van de accu:
  • Met de Topdon Tornado90000 ben je beschermd tegen omgekeerde polariteiten, omgekeerde ladingen, kortsluiting, oververhitting en overspanningen.
  Dubbele temperatuurbewaking voor veiligheid:
  • De Topdon Tornado90000 heeft een ingebouwde temperatuursensor die het apparaat dat wordt opgeladen constant beschermt. Het heeft een ingebouwde temperatuursensor om de temperatuur van het apparaat ten allen tijde te detecteren. Externe temperatuurvoeler voor het bewaken en beschermen van het apparaat dat wordt opgeladen.
   
  Oplaadmodes:
  De Tornado90000 biedt 6 oplaadmodi: Standaard, Repareren, Normaal, AGM, Cold en Boost. De verschillen begrijpen en doeleinden van elke oplaadmodus is erg belangrijk. Lees hieronder een korte beschrijving om het begrip te vergemakkelijken:
  • Standaard: Instelbaar bereik.
  • Leveren: Zorg voor een stabiele voeding voor voertuigprogrammering en uitgebreid onderhoud uitgangsstroomsterkte wordt bepaald door de belasting van het apparaat, maar zal de door u ingestelde stroomsterkte niet overschrijden.
  • Repareren: Repareer oude of gesulfateerde batterijen door kleine stroom en puls huidige.
  • Normaal: Laad batterijen op via slim opladen in 9 stappen.
  • AGM: Laad AGM-accu's op via slim opladen in 9 stappen.
  • Cold: Laad batterijen op wanneer de temperatuur lager is dan 0°C (32°F) door slim opladen in 9 stappen.
  • Boost: Zorg voor een constante spanning om de batterij snel op te laden in 2 ~ 8 uur.
   
  Constante spanning voorzien:
  De Supply-modus handhaaft de stroomvoorziening voor voertuigprogrammering en uitgebreid onderhoud waardoor de operationele orde voor zowel de voertuig en batterij.
   
  Oplaadstappen:
  1. Diagnose: Controleert de begintoestand van de batterij, inclusief: spanning, laadtoestand en gezondheid om te bepalen of de batterij stabiel voor het opladen.
  2. Ontzwaveling: Gebruikt spanning of hoogfrequente pulsen om te breken de sulfaten af ​​die zich in de loop van de tijd in de verouderende batterij hebben opgehoopt om de levensduur en prestaties te optimaliseren.
  3. Voorladen: Start het laadproces met een lage stal stroom die geleidelijk toeneemt totdat de batterijcapaciteit terugkeert 25%. Dit vermindert de stress die op batterijen wordt uitgeoefend door plotselinge pieken.
  4. Zachte Start: Biedt een medium stabiele stroom totdat de batterij capaciteit geeft 50% terug.
  5. Bulklading: Begint het bulklaadproces op basis van de toestand van de batterij totdat de batterijcapaciteit 80% is.
  6. Absorptie: Brengt het laadniveau naar 100% door klein te leveren stroom hoeveelheden om een ​​​​veilige, vracht lading te bieden. Dit beperkt batterijgasemissie en verlengt de levensduur.
  7. Analyse: Controleert of de accuspanning onder zijn doel drempel. Zo ja, dan gaat de lader in de Recondition-modus.
  8. Reconditioneren: Controleert de batterijstatus en herstelt vervolgens kleine stromen om de capaciteit te verbeteren.
  9. Onderhoud: Controleert de batterijstatus en brengt de laadniveau terug naar 100%. Dan de analyse, conditie en onderhoud vormt een oplaadcyclus om de batterij te behouden op volle lading. De acculader kan veilig aangesloten blijven voor onbepaalde tijd zonder het risico van overladen.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:
  • Topdon Tornado9000
  • Accuklem verloopkabel
  • Moerbouten (2 Stuks)
  • Moersleutel
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Topdon Topdon Tornado 90000 Acculader / Druppellader
  TopdonTopdon Tornado 90000 Acculader / Druppellader
  Op voorraad

  Deliverytime

  €999,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking