Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Topdon Tornado30000 Acculader / Druppellader

  Productomschrijving
  De Topdon Tornado30000 is een slimme oplader van het hoogste niveau, gemaakt voor persoonlijk of commercieel gebruik, reparatiestations en meer. Het kan 6V, 12V en 24V loodzuurbatterijen laden, evenals 12V/24V lithiumbatterijen. Dit apparaat ondersteunt een reeks accucapaciteiten van 50 Ah tot 1000 Ah. Met een slimme oplaadmethode in 9 stappen en 12 oplaadmodi biedt de Tornado30000 ongeëvenaarde bescherming en oplaadmogelijkheden voor zijn gebruikers.

  ___________________________________________

  Functies:
   
  Slim opladen in 9 stappen:
  • Het slimme opladen in 9 stappen biedt een sterke bescherming van de batterij en het automatische oplaad-/ontkoppelingssysteem elimineert het risico van overladen. Gebruik de modi NORM, COLD en REPAIR om de batterij automatisch aan te passen en de levensduur te verlengen. De geavanceerde technologie van de T30A controleert op sulfatering en zuurstratificatie. Het repareert batterijen, voorkomt batterijschade en bespaart u geld.
  Nieuwe voedingsmodus:
  • De Topdon Tornado30000 werkt ook als stabiele voeding voor 12V & 24V apparaten! U kunt de voertuigspanning op 12V houden om ontlading te voorkomen tijdens het uitvoeren van reparaties. Met de Topdon Tornado30000 krijgt u een veilige krachtcentrale die operationele vertragingen, instabiliteit van de apparatuur en storingen vermijdt.
  All-in-one oplader:
  • Deze lader ondersteunt 6V, 12V en 24V batterijen en is geschikt voor meerdere batterijtypes, waaronder AGM, LI WET, GEL, MF CAL en EFB! De T30A biedt 3 laadstromen van 30A, 15A en 10A.
  Krachtige en efficiënte prestatie:
  • Wees altijd uitgerust voor het werk met 12 oplaadmodi voor elke situatie. Dit krachtige apparaat is zelfs in staat om meerdere batterijen tegelijk op te laden!
  Temperatuursensor:
  • Ingebouwde temperatuursensoren en ventilatorkoeling beschermen de Topdon Tornado30000 en passen het laadvermogen automatisch aan de temperatuur aan.
  Bescherming:
  • De Topdon Tornado30000 beschermt uw accu's tegen omgekeerde polariteiten, omgekeerde ladingen, kortsluiting, oververhitting en overspanningen. Veilig elke dag te gebruiken, de stevige behuizing is ABS-vlam vertragend en voorkomt zelfs vonken! Wees voorbereid op alles wat het leven je te bieden heeft met de Topdon Tornado30000.
   
  Oplaadstappen:
  1. Diagnose: Controleert de begintoestand van de batterij, inclusief: spanning, laadtoestand en gezondheid om te bepalen of de batterij stabiel voor het opladen.
  2. Ontzwaveling: Gebruikt spanning of hoogfrequente pulsen om te breken de sulfaten af ​​die zich in de loop van de tijd in de verouderende batterij hebben opgehoopt om de levensduur en prestaties te optimaliseren.
  3. Voorladen: Start het laadproces met een lage stal stroom die geleidelijk toeneemt totdat de batterijcapaciteit terugkeert 25%. Dit vermindert de stress die op batterijen wordt uitgeoefend door plotselinge pieken.
  4. Zachte Start: Biedt een medium stabiele stroom totdat de batterij capaciteit geeft 50% terug.
  5. Bulklading: Begint het bulklaadproces op basis van de toestand van de batterij totdat de batterijcapaciteit 80% is.
  6. Absorptie: Brengt het laadniveau naar 100% door klein te leveren stroom hoeveelheden om een ​​​​veilige, vracht lading te bieden. Dit beperkt batterijgasemissie en verlengt de levensduur.
  7. Analyse: Controleert of de accuspanning onder zijn doel drempel. Zo ja, dan gaat de lader in de Herstel-modus.
  8. Herstellen: Controleert de batterijstatus en herstelt vervolgens kleine stromen om de capaciteit te verbeteren.
  9. Onderhoud: Controleert de batterijstatus en brengt de laadniveau terug naar 100%. Dan de analyse, conditie en onderhoud vormt een oplaadcyclus om de batterij te behouden op volle lading. De acculader kan veilig aangesloten blijven voor onbepaalde tijd zonder het risico van overladen.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:
  • Topdon Tornado30000
  • Opbergtas
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Topdon Topdon Tornado30000 Acculader / Druppellader
  TopdonTopdon Tornado30000 Acculader / Druppellader
  Op voorraad

  Deliverytime

  €399,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking