Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Topdon Tornado4000 12V Acculader / Druppellader

  Productomschrijving

  De Topdon Tornado4000 is een veelzijdige en veilige alles-in-één tool voor batterijonderhoud en -reparatie. De slimme technologie van de Topdon Tornado4000 stemt het uitgangsvermogen af ​​op de behoeften van de batterij voor een veiligere reparatie en minimaliseert onnodig energieverbruik. Hiermee kunt u de prestaties en levensduur van uw batterijen verbeteren. Met intelligente microprocessors laadt dit product twee keer sneller op dan standaardladers, zodat u tijdige en efficiënte services kunt bieden. Met dit product kunt u batterijen herstellen die gedurende langere tijd niet zijn opgeladen, waardoor u het geld bespaart dat u zou besteden aan het vervangen ervan.

  ___________________________________________

  Functies:

  • Laad alle 6V- en 12V-batterijen op:
   • De Topdon Tornado4000 druppellader van Topdon werkt op alle 6V en 12V loodzuuraccu's en 12V lithium-ionaccu's. Het is compatibel met normale overstroomde, AGM-vlakke plaat-, AGM-spiraal-, GEL- en deep-cycle-batterijen, geschikt voor alle soorten voertuigen, zoals auto's, SUV's, motorfietsen, lichte vrachtwagens, boten, grasmaaiers en meer.
  • Alles-in-één oplader:
   • Deze TOPDON slimme batterijlader kan verschillende batterijproblemen diagnosticeren en repareren, waaronder stroomversnelling en interne weerstand. Het is ook een geavanceerde batterij-onderhouder, druppellader en desulfator. Deze batterijlader kan automatisch de sulfatering van de batterij en zuurstratificatie detecteren, waardoor gebruikers verloren prestaties kunnen herstellen om motoren gemakkelijker te starten en de levensduur van de batterij te verlengen.
  • Slimme veiligheidsfuncties:
   • De Topdon Tornado4000 is gebouwd met het oog op de veiligheid van de gebruiker en biedt vonkvrije werking en bescherming tegen omgekeerde polariteit. De circuitbeveiliging beschermt tegen omgekeerde polariteiten, vonken, overladen, overstroom, open circuits, kortsluitingen en oververhitting. De IP65-geclassificeerde ABS-schaalbehuizing sluit de interne technologie af tegen stof, vuil en water.
  • Slim opladen in 9 stappen:
   • Revolutionair opladen in 9 stappen zorgt voor sneller opladen en beter onderhoud van de batterij. In tegenstelling tot andere batterijreparatietools, kan de Tornado4000 lege batterijen opladen zonder het risico van overladen en verdere schade. Werk met vertrouwen en elimineer de mogelijkheid van overbelasting!
  • Moeilijk te breken en gemakkelijk te gebruiken:
   • De Topdon Tornado4000 druppellader heeft een stevig, maar toch licht en compact ontwerp. Met een gewicht van slechts 0,5KG. is hij gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken, gemaakt voor elke werkplek. Gedetailleerde instructies in combinatie met geavanceerde veiligheidsfuncties en een gestroomlijnd bedieningsproces minimaliseren leercurves en geven gebruikers van elk ervaringsniveau de mogelijkheid om het werk goed te doen.
  • Werkt in extreme klimaten:
   • De Topdon Tornado4000 is ontworpen om slechte weerspatronen tegen te gaan die het laadproces van de batterij kunnen veranderen. Ingebouwde sensoren detecteren automatisch de buitentemperatuur en wijzigen de uitgangslading om overladen in warme klimaten en te weinig opladen in koude klimaten te voorkomen. Deze lader kan batterijen repareren in omgevingen van 14℉ tot 104℉ (-10℃ - 40℃). Sluit gewoon aan op een stroombron en vervolgens op een beschadigde batterij, en laat dit geavanceerde gereedschap uw batterij automatisch controleren, opladen en onderhouden

   

  Oplaadstappen:

  1. Batterij Analyse & Diagnose: Controleer de oorspronkelijke staat van de batterij, inclusief spanning, laadstatus en gezondheid, om bepalen of de batterij stabiel is voordat u deze oplaadt.
  2. Batterij Ontzwaveling: Gebruik spanning of hoogfrequente pulsen om de sulfaten af ​​te breken die zich hebben opgehoopt tijd in uw verouderde batterij, om de levensduur van de batterij te verlengen en de batterijprestaties te optimaliseren.
  3. Zachte Start: Minimaliseer de grote opstartstromen die vloeien wanneer het ingangsvermogen voor het eerst wordt toegepast, om vermijd overbelasting van de componenten door plotselinge stroom- of spanningspieken.
  4. Batterij Initialisatie: Start het laadproces met een zachte (zachte) lading.
  5. Batterij Bulklading: Begin het bulklaadproces op basis van de staat van de batterij en retourneer 80% van de capaciteit van de batterij.
  6. Absorptie Mode: Breng het laadniveau naar 90% door kleine hoeveelheden stroom te leveren voor een veilige, efficiënte lading. Dit beperkt het ontgassen van de batterij en is essentieel om de levensduur van de batterij te verlengen.
  7. Batterij Reconditioneren: Controleer de batterijstatus en herstel vervolgens de kleine stroom om de batterij capaciteit.
  8. Batterij Optimalisatie: Voltooi het laadproces en breng de batterij op maximale capaciteit. In deze stap gebruikt de lader meerdere laadprofielen om de batterij volledig terug te krijgen capaciteit, en optimaliseren van het soortelijk gewicht van de batterij voor een langere looptijd en prestaties.
  9. Batterij Vlotterlading: Houd de batterij volledig opgeladen, zonder elektrolyt uit te koken of overladen, om de levensduur van de batterij te verlengen.
  10. Batterij Herstart Opladen: Start het laadproces opnieuw om de maximale capaciteit te behouden, zodra de batterijcapaciteit <85% is.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Topdon Tornado4000
  • Opbergtas
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Topdon Topdon Tornado4000 12V Acculader / Druppellader
  TopdonTopdon Tornado4000 12V Acculader / Druppellader
  Op voorraad

  Deliverytime

  €149,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking