Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  OBDSTAR IScan BMW Motorfiets Uitleesapparaat

  Productomschrijving

  De OBDSTAR IScan is een bekabelde uitleesapparaat voor BMW motorfietsen. Uitgevoerd met een 5 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, 1,2GHz quad-core processor, 16GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De OBDSTAR IScan BMW ondersteunt drie methoden voor voertuigidentificatie:

  • Automatische VIN-scan: De OBDSTAR IScan BMW is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
  • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de OBDSTAR IScan BMW de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.
  • Alternatieve voertuigidentificatie: Als de OBDSTAR IScan BMW het voertuig niet kan identificeren, kunt u de diagnose uitvoeren via de generieke EOBD-optie.

   

  Automatische en handmatige scan: Wanneer u toegang hebt tot het diagnosegedeelte, zijn er twee scanopties beschikbaar:

  1. Automatische scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische scan: De "Automatische scan"-functie is een praktische en uitgebreide diagnose-optie die alle beschikbare modules in het voertuig automatisch scant. Deze functie biedt snel en efficiënt een overzicht van de huidige regelmodules en detecteert eventuele foutcodes. Tijdens de automatische scan worden alle modules gecontroleerd op foutcodes, waarbij de status als volgt wordt weergegeven:

  • Rood - Er is een foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Grijs - Er zijn geen foutcodes gevonden in de regeleenheid.

  Handmatige scan: De "Handmatige scan"-functie, aanvullend op de automatische scan, biedt de mogelijkheid om specifieke regelmodules in het voertuig te selecteren voor een gerichte diagnose. Met deze functie kunt u handmatig bepalen welke module u wilt scannen en analyseren. Door een specifieke regelmodule handmatig te selecteren, kunt u zich richten op een bepaald systeem of onderdeel van het voertuig. Dit is met name nuttig als u een vermoeden heeft van een probleem dat u wilt identificeren of een specifieke procedure wilt uitvoeren.

  • ECU-informatie
  • Foutcodes uitlezen
  • Foutcodes wissen
  • Live-data
  • Actieve tests
  • Speciale functies

  ECU-informatie: Met deze functie kunt u specifieke informatie die in de ECU is opgeslagen uitlezen, bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software coderingsnummer, softwareversienummer, hardware onderdeelnummer en hardwareversienummer.

  Foutcodes uitlezen: Deze functie maakt het mogelijk om foutcodes, gedetecteerd door de regelmodule, te analyseren. Deze codes geven cruciale informatie over mogelijke problemen in het voertuig, helpend bij het lokaliseren en identificeren van problemen.

  Foutcodes wissen: Met deze functie kunnen huidige en opgeslagen foutcodes worden verwijderd uit een geselecteerde regelmodule. Dit is nuttig voor het controleren of problemen zijn opgelost na reparatie en voor het resetten van waarschuwingslampjes op het dashboard.

  Live data: Deze functie geeft real-time toegang tot de huidige parameters van de voertuigsensoren, waardoor de status en prestaties van systemen en componenten gemonitord kunnen worden. De data kan worden weergegeven in verschillende modi, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker.

  • Volledige dataweergave: Standaard worden alle uitlezingen in een tekstformaat gepresenteerd voor gemakkelijke overzichtelijkheid en analyse.
  • Multi-grafieken modus: Deze modus toont de parameters in de vorm van golfvormgrafieken. Hierdoor krijgt u een accurate en levendige weergave van wat er in het voertuig gebeurt. Het stelt u in staat om meerdere parametergrafieken tegelijkertijd te bekijken voor een gelaagd en uitgebreid inzicht.
  • Analoge meter modus: In deze modus worden de parameters weergegeven in de vorm van een metergrafiek. Dit is vergelijkbaar met een conventioneel dashboardinstrument en biedt een intuïtieve visualisatie van de metingen.

  Actieve test: Deze functie maakt het mogelijk om bidirectionele diagnostische tests uit te voeren op verschillende systemen en componenten van het voertuig. Het maakt het mogelijk om tijdelijk een specifiek voertuigsysteem of -component te activeren, waarbij u de prestaties en functionaliteit kunt testen en eventuele problemen kunt identificeren. Na de test keert het systeem of component terug naar zijn normale werking.

  Speciale functies: Met deze functie kunt u speciale aanpassingen uitvoeren aan specifieke voertuigcomponenten, zoals het herkalibreren of configureren van componenten na vervanging of reparatie. Het biedt een hoog niveau van controle en aanpassing voor geavanceerd voertuigonderhoud en -reparatie.

   

  Onderhoudsfuncties:

  De OBDSTAR IScan BMW biedt een scala aan handige onderhoudsfuncties, waaronder het controleren van het bandenspanningscontrolesysteem, het resetten van het onderhoudslampje, CO-afstelling, afstelling van het stationair toerental, reset van de A/F-waarde, instelling van de ABS-regeleenheid, EOL-modus, resetten van het transmissiegeheugen, wissen van het computergeheugen en nog veel meer.

   

  Geavanceerde functies:

  Met technische bulletins en de mogelijkheid om de OBD-poortlocatie op te zoeken, kunt u snel en efficiënt de juiste documentatie opvragen. Dit helpt u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden met meer gemak en precisie.

   

  Speciale functies:

  Verborgen functies: Met de OBDSTAR IScan BMW krijgt u toegang tot verborgen functies in voertuigen die normaal gesproken uitgeschakeld zijn. Dit omvat bijvoorbeeld cruise control en andere aanpassingen die de functionaliteit en het comfort van het voertuig verbeteren. Met de IScan BMW kunt u deze verborgen functies gemakkelijk activeren of deactiveren, zodat u uw voertuig kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

  Retrofitting: Met de OBDSTAR IScan BMW kunt u retrofitting uitvoeren, wat inhoudt dat u extra componenten of functies kunt installeren in een voertuig na de fabricage. Dit omvat het toevoegen of vervangen van componenten en het uitvoeren van benodigde aanpassingen en configuraties. Een voorbeeld hiervan is het installeren van handvatverwarming in een voertuig dat oorspronkelijk niet met deze functie was uitgerust. Met de OBDSTAR IScan BMW kunt u het voertuig configureren om de nieuwe componenten te herkennen en de juiste instellingen en configuraties aan te passen voor een correcte werking van de nieuwe functies.

  ___________________________________________

  Data afspelen:

  Met de functie "Data afspelen" kunt u eenvoudig toegang krijgen tot het scherm waar u de opgenomen testresultaten kunt bekijken. Dit stelt u in staat om gedetailleerde informatie over eerdere tests en metingen te raadplegen.

   

  Hulp op afstand:

  Met de "Hulp op afstand" functie van de OBDSTAR IScan BMW kunt u directe ondersteuning krijgen van AsTools of OBDSTAR wanneer u technische problemen ondervindt met de OBDSTAR-producten. Door verbinding te maken via de TeamViewer/Quicksupport applicatie, kunnen technische experts op afstand uw scherm bekijken en met u communiceren om problemen te identificeren en op te lossen. Deze functie biedt een snelle en efficiënte manier om technische ondersteuning te ontvangen, vooral bij complexe vraagstukken en softwareproblemen. Het stelt u in staat om samen te werken met ervaren technici die u kunnen begeleiden, instellingen controleren en advies geven om problemen snel en effectief op te lossen.

  ___________________________________________

  Software-updates:

  Bij aankoop van de OBDSTAR IScan BMW ontvang je één jaar lang gratis software-updates vanaf de registratiedatum. Na dit jaar zal het apparaat niet verlopen en blijft het werken met de geïnstalleerde software. Je verliest alleen de toegang tot verdere software-updates totdat je een software-updatepakket aanschaft.

  ___________________________________________

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on):

  MS50 Special Kit: De OBDSTAR IScan BMW uitleesapparaat kan worden uitgebreid met de OBDSTAR MS50 Special Kit. Met deze kit krijgt u toegang tot functies zoals sleutelprogrammering, ECU-programmering en kilometercorrectie.

  ___________________________________________

  Ondersteunde motorfietsmerk:

  • BMW

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • OBDSTAR IScan BMW Uitleesapparaat
  • OBDSTAR 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
  • OBDSTAR BMW 10 Pins OBD - 16 Pins OBD2 Verloopkabel

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  OBDSTAR
  Model
  IScan BMW
  TeamViewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  BMW
  E-bike
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-yes-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill
  Personenauto
  icon-no-circle-fill
  Bestelauto
  icon-no-circle-fill
  Autobus
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Trailer
  icon-no-circle-fill
  Hef- en Hijswerktuigen
  icon-no-circle-fill
  Landbouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Terrein- en bouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Verbrandingsmotor
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  5 inch
  Apparaatgewicht
  0,43 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Quad-core processor (1,2GHz)
  RAM-geheugen
  Opslagcapaciteit
  16GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  2600 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Alle regeleenheiden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-no-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-no-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-no-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-no-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
  icon-no-circle-fill
  OBFCM-rapport voor de APK
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  Injectoren initialiseren
  AdBlue-systeem initialiseren
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  Transmissie initialiseren (CVT)
  Koppeling initialiseren
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  Luchtvering initialiseren
  Hydraulische lift initialiseren
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-yes-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  Crash-data resetten (SRS)
  Poortmodule initialiseren
  Airco initialiseren (A/C)
  Hoge voltage systeem (HV)
  Snelheidlimiet initialiseren
  Bandenmaat initaliseren
  Systeemtaal initialiseren
  Transportmodus initaliseren
  Start/stop initialiseren
  Regen/lichtsensor initialiseren
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  Hoofdstation bediengshendels initialiseren
  Elektronische waterpomp activeren
  Powerbalans

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutelfuncties

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Regeleenheidfuncties

  EEPROM-chip lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  ECU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  TCU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  IMMO regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Airbagmodule lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  EV-functies

  Diagnose van hoogspanningssysteem
  icon-no-circle-fill
  Diagnose van het batterijpakket
  icon-no-circle-fill

  Meetfuncties

  Multimetermodus
  icon-no-circle-fill
  Spanningsdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Stroomdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoopmodus
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-no-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Bedradingsschema
  icon-no-circle-fill
  Technische informatie
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-yes-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-yes-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  EV-kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-no-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  1 jaar
  Updatekosten (Jaarlijks)
  €150,00
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  OBDSTAR OBDSTAR IScan BMW Motorfiets Uitleesapparaat
  OBDSTAROBDSTAR IScan BMW Motorfiets Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €599,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »