Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Thinkcar T90 TPMS Programmeur

  10% sale
  Productomschrijving

  De Thinkcar ThinkTPMS T90 biedt uitgebreide diensten voor het Tire Pressure Monitoring System (TPMS). Het stelt technici in staat om TPMS-gerelateerde problemen te diagnosticeren en op te lossen. Functies omvatten het controleren van sensorstatus, het diagnosticeren van sensoren, het programmeren van sensoren en het opnieuw aanleren van sensoren.

  ___________________________________________

  Algemene EOBD/OBDII-testen:

  De EOBD/OBDII-testen bieden een efficiëntere methode voor het inspecteren van het systeem dat verantwoordelijk is voor het branden van het motormanagementlampje in relatie tot emissiecomponenten.

  Foutcodes uitlezen: Met de functie "Foutcodes uitlezen" kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes die in de regelmodule zijn gevonden, bekijken. Deze foutcodes geven informatie over eventuele problemen of storingen in het voertuig. Door de foutcodes uit te lezen, kunt u inzicht krijgen in de specifieke problemen die zich voordoen en de nodige stappen ondernemen om ze op te lossen.

  Foutcodes wissen: Met de functie "Foutcodes wissen" kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controlemodule verwijderen. Dit is handig nadat u eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd en de problemen zijn verholpen. Het wissen van de foutcodes zorgt ervoor dat het controlesysteem opnieuw wordt geïnitialiseerd en de storingen worden gewist. Hierdoor kan het systeem nieuwe gegevens verzamelen en eventuele nieuwe problemen detecteren. Het is belangrijk op te merken dat het wissen van de foutcodes de diagnosegegevens verwijdert en dat het raadzaam is om eerst een volledige diagnose uit te voeren voordat u de foutcodes wist. Op die manier kunt u zeker zijn dat eventuele onderliggende problemen correct zijn opgelost voordat u de foutcodes wist.

  Live Data: De "Live Data"-functie stelt u in staat om real-time PID-gegevens (Parameter ID) van de elektronische regelmodule van het voertuig te bekijken, vast te leggen en af te spelen. Met Live Data kunt u de werking van verschillende systemen en sensoren in uw voertuig controleren terwijl het in bedrijf is. U kunt gegevens bekijken zoals motortoerental, koelvloeistoftemperatuur, brandstofdruk, snelheid, zuurstofsensorwaarden en nog veel meer. Het biedt u de mogelijkheid om de prestaties en het gedrag van uw voertuig in real-time te analyseren.

  • Gegevens bekijken: Met de functie "Gegevens bekijken" kunt u in real-time de PID-gegevens van de elektronische regelmodule van uw voertuig bekijken. Dit omvat sensorgegevens, de bediening van schakelaars, spoelen en relais, en andere relevante gegevens. Door de gegevens te bekijken, kunt u de prestaties en het gedrag van verschillende componenten en systemen in uw voertuig monitoren.

  Freeze Frame: De "Freeze Frame"-functie biedt een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch worden vastgelegd door de boordcomputer op het moment dat een storingscode wordt ingesteld. Het is een waardevolle functie om te helpen bij het diagnosticeren van problemen, omdat het u in staat stelt de exacte omstandigheden te bekijken waarin de fout is opgetreden. Met Freeze Frame kunt u belangrijke gegevens bekijken, zoals motortoerental, voertuigsnelheid, koelvloeistoftemperatuur en andere relevante parameters op het moment van de fout. Deze informatie kan u helpen bij het identificeren van de oorzaak van het probleem en het nemen van de juiste maatregelen om het op te lossen.

  I/M Readiness: De "I/M Readiness"-functie biedt u een handige momentopname van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen. I/M (Inspection and Maintenance) Readiness verwijst naar de status van de verschillende emissiegerelateerde systemen in uw voertuig. Het is een belangrijke functie om te controleren of uw voertuig klaar is voor emissietesten, zoals vereist bij inspecties of voertuigregistratie. Door de I/M Readiness te controleren, kunt u zien of alle emissiesystemen correct functioneren en of er geen storingen zijn die van invloed kunnen zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen.

  O2-sensor monitortest: De "O2-sensor monitortest"-functie is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van OBD II-regelgeving, die voorschrijft dat bepaalde voertuigen worden gecontroleerd en getest op de werking van hun zuurstofsensoren (O2-sensoren) met betrekking tot emissiegerelateerde storingen. Met deze test kunt u de voltooide O2-sensormonitortestresultaten ophalen. De O2-sensoren spelen een cruciale rol bij het regelen van de brandstof-luchtmengverhouding in de motor en het bewaken van de efficiëntie van de katalysator. Door de O2-sensor monitortest uit te voeren, kunt u de werking van de zuurstofsensoren controleren en eventuele storingen of defecten in deze sensoren detecteren. Dit helpt bij het behoud van een optimale brandstofefficiëntie en vermindering van schadelijke emissies.

  EVAP-systeemtest: Met de "EVAP-systeemtest"-functie kunt u een lektest uit te voeren voor het EVAP-systeem van uw voertuig. Het EVAP-systeem is verantwoordelijk voor het opvangen en opslaan van brandstofdampen om schadelijke emissies te verminderen. Met deze test kunt u controleren op eventuele lekken in het systeem, die kunnen leiden tot brandstofverlies en verhoogde uitstoot. Hoewel de Thinkcar ThinkTPMS T90 de lektest zelf niet uitvoert, stuurt het een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten. Hierdoor kunt u nauwkeurige resultaten verkrijgen en eventuele problemen met het EVAP-systeem snel identificeren. De EVAP-systeemtest is een essentiële functie voor het behoud van een goede werking van het emissieregelsysteem van uw voertuig.

  On-Board Monitor: De "On-Board Monitor"-testfunctie is handig na onderhoud of het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. Het ontvangt testresultaten voor emissiegerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. Voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor zowel continu gecontroleerde als niet-continu gecontroleerde emissiegerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen.

  Componententest: Met de "Componententest"-functie van de Thinkcar ThinkTPMS T90 kunt u de werking van specifieke voertuigcomponenten en -systemen controleren. Door het uitvoeren van gerichte tests op verschillende onderdelen, zoals sensoren, actuatoren en schakelaars, kunt u de functionaliteit en prestaties van deze componenten evalueren.

  Voertuiginformatie: Met de "Voertuiginformatie"-functie kunt u het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratieverificatienummers ophalen. Door toegang te krijgen tot deze informatie kunt u nauwkeurige en gedetailleerde gegevens verkrijgen over het specifieke voertuigmodel en de configuratie. Dit is vooral handig bij het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, omdat het u helpt bij het identificeren van de juiste onderdelen en procedures die relevant zijn voor het voertuig.

  Voertuigstatus: De "Voertuigstatus"-functie wordt gebruikt om de huidige status van het voertuig te controleren. Met deze functie kunt u belangrijke gegevens controleren, zoals communicatieprotocollen van OBD II-modules, het aantal opgehaalde foutcodes en de status van het storing indicator lampje (MIL). Dit stelt u in staat om snel de gezondheidstoestand van het voertuig te beoordelen en potentiële problemen te identificeren. Bovendien worden aanvullende informatie en statusindicatoren weergegeven, zodat u een volledig overzicht heeft van de conditie van het voertuig.

  ___________________________________________

  TPMS-functies:

  Met de Thinkcar ThinkTPMS T90 heeft u toegang tot een uitgebreid scala aan TPMS-diensten, waardoor technici snel en efficiënt TPMS-gerelateerde problemen kunnen oplossen. Dankzij de geavanceerde functies en mogelijkheden van de Thinkcar ThinkTPMS T90 kunnen technici nauwkeurige diagnose stellen, sensoren programmeren en TPMS-systemen effectief beheren.

  • TPMS-sensorcontrole
  • TPMS-sensordiagnose
  • TPMS-sensorprogrammering
  • TPMS-sensor opnieuw aanleren

  TPMS-sensorcontrole: De functie "TPMS-sensorcontrole" biedt uitgebreide mogelijkheden om de status en prestaties van uw TPMS-sensoren te controleren. Met deze functie kunt u snel en nauwkeurig problemen identificeren en de werking van uw sensoren optimaliseren.

  • Sensorstatus controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u de status van elke TPMS-sensor in uw voertuig controleren. U kunt zien of de sensoren correct zijn geïnstalleerd, actief zijn en goed functioneren. Dit helpt u bij het identificeren van eventuele defecte, inactieve of slecht presterende sensoren.
  • Bandendruk controleren: U kunt de bandendruk van elke sensor individueel controleren. Dit stelt u in staat om snel afwijkingen in de bandendruk te detecteren en indien nodig aanpassingen te maken. Correcte bandendruk is essentieel voor optimale veiligheid en brandstofefficiëntie.
  • Temperatuur controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u ook de temperatuur van elke sensor controleren. Dit helpt bij het identificeren van oververhitte sensoren of afwijkingen in temperatuurmetingen die kunnen wijzen op mogelijke problemen.
  • Batterijstatus controleren: De functie stelt u ook in staat om de batterijstatus van elke TPMS-sensor te controleren. U kunt zien of de batterijen goed functioneren en voldoende vermogen hebben. Dit is cruciaal voor een betrouwbare werking van de sensoren.

  TPMS-sensordiagnose: Met de functie "TPMS-sensordiagnose" kunt u via de OBD-poort uitgebreide diagnostische mogelijkheden benutten voor uw TPMS-sensoren. Door verbinding te maken met de OBD-poort van het voertuig, kunt u problemen met de sensoren identificeren en nauwkeurige diagnose-informatie verkrijgen.

  • Uitlezen sensor-ID's: Hiermee kunt u de unieke identificatiecodes van de TPMS-sensoren uitlezen en controleren.
  • Uitlezen ECU-informatie: Geeft gedetailleerde informatie weer over de TPMS-regelmodule van het voertuig, zoals fabrikantgegevens en firmwareversie.
  • Foutcodes uitlezen: Hiermee kunt u eventuele opgeslagen foutcodes in de TPMS-regelmodule uitlezen om problemen te identificeren, zoals sensorstoringen of communicatiefouten.
  • Foutcodes wissen: Met deze functie kunt u de opgeslagen foutcodes in de TPMS-regelmodule wissen nadat de nodige reparaties zijn uitgevoerd.
  • Live data bekijken: Biedt real-time gegevens en parameters van de TPMS-sensoren, zoals bandenspanning, temperatuur, batterijniveau en signaalsterkte.

  TPMS-sensorprogrammering: Met de functie "TPMS-sensorprogrammering" van de Thinkcar ThinkTPMS T90 kunnen gebruikers sensorgegevens programmeren voor zowel de Thinkcar ThinkTPMS S1/2-sensor als defecte sensoren vervangen met een lage batterijduur of degene die niet goed functioneren. Deze functie biedt verschillende opties om sensor-ID's te programmeren:

  • Kopiëren door activering: Nadat de TPMS-sensoren op het voertuig zijn gemonteerd en geactiveerd, worden de sensorinformatie weergegeven op het display. Met de functie "Kopiëren door activering" kunnen gebruikers de nieuwe Thinkcar ThinkTPMS S1/2-sensoren programmeren door simpelweg de sensorinformatie te kopiëren.
  • Kopiëren door OBD: Met de functie "Kopiëren door OBD" programmeert de Thinkcar ThinkTPMS T90 de sensor-ID's die zijn opgehaald uit de ECU van het geteste voertuig. Hiermee kunnen gebruikers snel en nauwkeurig de sensorgegevens programmeren.
  • Handmatig aanmaken: Met de functie "Handmatig aanmaken" kunnen gebruikers een nieuwe Thinkcar ThinkTPMS S1/2-sensor programmeren met de ID van een originele TPMS-sensor. Dit is handig wanneer de originele sensor-ID niet beschikbaar is in de ECU van het voertuig.
  • Automatisch aanmaken: De functie "Automatisch aanmaken" wordt gebruikt om automatisch een willekeurige sensor-ID te genereren voor het programmeren van een nieuwe Thinkcar ThinkTPMS S1/2-sensor.

  TPMS-sensor opnieuw aanleren: De functie "TPMS-sensor opnieuw aanleren" is ontworpen om de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's in de voertuig-ECU te laden, zodat deze worden herkend door het TPMS-systeem. Deze functie is essentieel wanneer de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's verschillen van de oorspronkelijke sensor-ID's die in de TPMS ECU waren opgeslagen. Er zijn verschillende manieren om het opnieuw aanleren uit te voeren:

  1. Stationair opnieuw aanleren: Met deze functie moet het voertuig in de "Leermodus" staan bij elke nieuwe sensor die wordt geactiveerd. Het systeem detecteert automatisch de nieuwe sensor en leert deze in de TPMS ECU.
  2. Actief opnieuw aanleren: Voor bepaalde voertuigen kan het opnieuw aanleren worden voltooid door eenvoudigweg met het voertuig te rijden. Het TPMS-systeem detecteert en leert de nieuwe sensor-ID's tijdens het rijden.
  3. OBD opnieuw aanleren: Met de OBD-functie voor opnieuw aanleren kan de TPMS-sensor-ID rechtstreeks naar de TPMS-module worden geschreven met behulp van de Thinkcar ThinkTPMS T90. Dit zorgt voor een snelle en nauwkeurige herkenning van de nieuwe sensor-ID's.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europese merken: Abarth, Acura, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, Iveco, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, MAN, Maserati, Maybach, McLaren, Mercedes-Benz, MG, MINI, Opel, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

  Aziatische merken: Always, BAIC, Baojun, BlueSG, Borgward, BYD, Changan, Chery, CMC, DFM, Exeed, FAW, Foton, Geely, Great Wall, Haima, Haval, Holden, Honda, HSV, Hyundai, Infiniti, Isuzu, JAC, Kia, Lada, Leading Ideal, Lexus, Lifan, Lotus, Luxgen, Lynk & Co, Mahindra, Maxus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Pagani, Qoros, Scion, SGMW, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Traum, Xpeng, Zotye

  Amerikaanse merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Daewoo, Dodge, GMC, Hummer, Jeep, Lincoln, Tesla

  ___________________________________________

  Ondersteunde TPMS-sensoren:

  ___________________________________________

  Update-instructies voor de Thinkcar ThinkTPMS T90:

  Volg deze eenvoudige stappen om uw Thinkcar ThinkTPMS T90 bij te werken:

  1. Ga naar de officiële website van Thinkcar en download de Thinkcar update-applicatie. Installeer deze op uw computer.
  2. Sluit uw Thinkcar ThinkTPMS T90 aan op de computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
  3. Start uw Thinkcar ThinkTPMS T90 en selecteer de update-modus.
  4. Log in met uw Thinkcar ID en wachtwoord. Als u nog geen account heeft, kunt u er een aanmaken op de officiële Thinkcar-website.
  5. Selecteer in de update-applicatie uw apparaat, de Thinkcar ThinkTPMS T90, en voer het serienummer in.
  6. Kies de bestanden die u wilt bijwerken en installeren. Volg de instructies op het scherm om het updateproces te voltooien.

  Door deze stappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw Thinkcar ThinkTPMS T90 altijd is voorzien van de nieuwste functies en updates. Dit garandeert dat u altijd de beste en meest nauwkeurige resultaten behaalt bij het programmeren van TPMS-sensoren op voertuigen. Blijf up-to-date met de nieuwste technologieën en verbeteringen om uw TPMS-werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Thinkcar T90 TPMS Programmeur
  • USB-A - USB-C Verloopkabel
  • USB-A - Micro SD-kaart Adapter
  • SD-kaart (16GB)
  • Oplaadstekker
  • Handleiding

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Thinkcar
  Model
  ThinkTPMS T90
  TeamViewer
  icon-no-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  E-bike
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Autobus
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Trailer
  icon-no-circle-fill
  Hef- en Hijswerktuigen
  icon-no-circle-fill
  Landbouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Terrein- en bouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Verbrandingsmotor
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Besturingssysteem
  Schermformaat
  2,8 inch
  Apparaatgewicht
  0,49 kg
  Touchscreen
  icon-no-circle-fill
  Processor
  RAM-geheugen
  Opslagcapaciteit
  16GB
  Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  WiFi
  icon-no-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  2600 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Motormanagement
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-no-circle-fill
  Speciale functies
  icon-no-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
  icon-no-circle-fill
  OBFCM-rapport voor de APK
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-no-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-no-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-no-circle-fill
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-no-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Transmissie initialiseren (CVT)
  icon-no-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-no-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-no-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-no-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Hydraulische lift initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-no-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Hoofdstation bediengshendels initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp activeren
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-no-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Sleutelfuncties

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Regeleenheidfuncties

  EEPROM-chip lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  ECU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  TCU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  IMMO regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Airbagmodule lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  EV-functies

  Diagnose van hoogspanningssysteem
  icon-no-circle-fill
  Diagnose van het batterijpakket
  icon-no-circle-fill

  Meetfuncties

  Multimetermodus
  icon-no-circle-fill
  Spanningsdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Stroomdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoopmodus
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-no-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Bedradingsschema
  icon-no-circle-fill
  Technische informatie
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  EV-kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-no-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  Levenslang
  Updatekosten (Jaarlijks)
  icon-no-circle-fill
  Update ophaalmethode
  Computer

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Thinkcar Thinkcar T90 TPMS Programmeur
  ThinkcarThinkcar T90 TPMS Programmeur
  Op voorraad

  Deliverytime

  €299,95€269,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »