Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Disclaimer

  Welkom op AsTools.nl

  Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden en bepalingen. Wij adviseren u deze zorgvuldig door te lezen voordat u gebruik maakt van onze website.

  Auteursrechtelijk Beschermd Materiaal:

  De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, grafieken, afbeeldingen en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd door AsTools.nl en/of haar licentiegevers. Alle rechten zijn voorbehouden. Een gedeelte van de product foto's op deze website zijn voorzien van een watermerk om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. Het is niet toegestaan deze afbeeldingen te kopiëren, reproduceren, heruitgeven, uploaden, posten, verzenden of distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van AsTools.nl. De product omschrijvingen op AsTools.nl zijn uniek en zelf vervaardigd door onze content creator. Deze mogen niet worden gereproduceerd of gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

  Geen Garantie en Beperking van Informatie:

  Deze website en de materialen, informatie, diensten en producten op deze site, inclusief, zonder beperking, tekst, grafische afbeeldingen en links, worden aangeboden op een 'zoals ze zijn'-basis, zonder enige vorm van garantie, hetzij uitdrukkelijk of impliciet. AsTools.nl wijst alle garanties af, inclusief maar niet beperkt tot, de impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, niet-inbreuk en vrijheid van computervirussen. Bovendien garandeert AsTools.nl niet de juistheid of actualiteit van de informatie op deze website. Onderwerpen besproken in onze blogs of artikelen kunnen met de tijd veranderen, en wij kunnen niet garanderen dat de informatie die oorspronkelijk is gepubliceerd nog steeds actueel of juist is.

  Beperking van Aansprakelijkheid:

  AsTools.nl is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade, of andere schade van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik, het kopiëren of de weergave van de inhoud. Deze beperking van aansprakelijkheid geldt ongeacht de vorm van actie, of deze nu contractueel, nalatig of anderszins onrechtmatig is.

  Wijzigingen:

  AsTools.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

  Contact:

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem gerust contact op met onze klantenservice.

   

  Neem contact op

  Bel of app

  ma t/m vr 9.30 - 17.00 uur

  +31 6 13150303

  E-mail

  Binnen 24 uur antwoord

  E-mail ons

  Social media

  Binnen 48 uur antwoord

  9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Kiyoh

  AsTools

  J.M. Den Uylstraat 27
  1067 VZ, Amsterdam
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW-nummer: NL865687729B01
  KvK-nummer: 91537274
  IBAN: NL40INGB0006977480

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »