Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Garantie

  Welkom op de garantie-informatiepagina van AsTools. Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure producten en klantenservice van wereldklasse. Bij AsTools begrijpen we dat uw vertrouwen in onze producten en diensten wordt verdiend door consistentie in kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Bij elke aankoop die u doet, willen we ervoor zorgen dat u een volledig inzicht heeft in de bescherming en dekking die u krijgt. Deze pagina legt ons garantiebeleid in detail uit, om u duidelijkheid te geven over uw rechten en onze verplichtingen met betrekking tot uw aankoop.

  Ons garantiebeleid is ontworpen om u gemoedsrust te geven door u te verzekeren dat we achter de kwaliteit van onze producten staan. Wij bieden zowel een fabrieksgarantie als naleving van de wettelijke garantie. Lees verder om meer te weten te komen over de specifieke voorwaarden van deze garanties.

  Onthoud dat ons team altijd beschikbaar is om eventuele vragen of twijfels die u heeft te beantwoorden. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we waarderen de kans om u als onze klant te dienen.

  Fabrieksgarantie:

  Onze fabrieksgarantie dekt alle producten die bij AsTools zijn aangeschaft voor een periode van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Deze garantie zorgt ervoor dat u, de klant, wordt beschermd tegen eventuele defecten die het gevolg zijn van fabricagefouten.

  De fabrieksgarantie is een verbintenis van AsTools aan u, om de integriteit en betrouwbaarheid van onze producten te waarborgen. Wanneer we spreken over 'fabricagefouten', hebben we het over problemen of defecten die voortvloeien uit het productieproces zelf. Dit kan betrekking hebben op de materialen die worden gebruikt, de montage, of elke andere stap in het proces die zou kunnen resulteren in een defect product.

  Als een product defect raakt binnen de garantieperiode en de oorzaak van het defect onder de fabrieksgarantie valt, zal AsTools ervoor zorgen dat het product wordt gerepareerd of vervangen zonder kosten voor de klant. Als het product niet kan worden gerepareerd of vervangen, kan de klant in aanmerking komen voor een terugbetaling.

  Het is belangrijk om te weten dat de fabrieksgarantie geen problemen dekt die worden veroorzaakt door normale slijtage, ongelukken, verwaarlozing, ongeautoriseerde reparaties of wijzigingen, of onjuist gebruik van het product.

  Bewaar uw aankoopbewijs. Dit zal nodig zijn om aanspraak te maken op de fabrieksgarantie. Als u een probleem ervaart met een product dat bij AsTools is gekocht, neem dan contact met ons op. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en we zullen er alles aan doen om eventuele problemen op te lossen.

  Wettelijke garantie:

  De wettelijke garantie is een fundamenteel recht dat van toepassing is op alle producten die u koopt van elk bedrijf binnen de Europese Unie. Dit houdt in dat een product datgene moet zijn of doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De wettelijke garantie kent geen specifieke tijdslimiet, aangezien dit per product kan verschillen.

  Bij de wettelijke garantie is het uitgangspunt dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die u als koper op grond van de overeenkomst mag hebben. Factoren die bepalen wat u als koper mag verwachten zijn onder andere de aard van het product, het merk, reclame-uitingen die door de verkoper of producent zijn gedaan, en de prijs van het product.

  Als een product niet voldoet aan de verwachtingen die u ervan had op het moment van aankoop, dan wordt dit product beschouwd als 'niet conform'. Dit betekent dat u recht heeft op kosteloze reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Echter, als u zelf schade aan het product heeft veroorzaakt, vervalt dit recht.

  Voor alle producten die u bij ons koopt, geven wij 2 jaar fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Het betekent dat ongeacht de fabrieksgarantie die we bieden, u altijd nog de wettelijke rechten behoudt die u heeft als consument.

  Bent u van mening dat het product dat u bij ons heeft gekocht niet voldoet aan de redelijke verwachtingen, neem dan alstublieft contact met ons op. Wij zullen dan ons best doen om een passende oplossing te vinden.

  Garantiedekking:

  Onze garantie dekt de volgende aspecten van de producten:

  1. Fabricagefouten: We dekken elk product dat een defect vertoont als gevolg van een fabricagefout. Dit houdt in dat als het product niet correct functioneert door een fout tijdens de productie, we het product zullen repareren, vervangen of het aankoopbedrag terugbetalen.
  2. Technische fouten: Technische fouten die zich kunnen voordoen tijdens het normale gebruik van het product zijn ook gedekt door onze garantie. Dit betekent dat als er een probleem optreedt met de hardware van het product, of als het niet presteert zoals geadverteerd vanwege een technische fout, we het zullen repareren, vervangen of het aankoopbedrag terugbetalen.
  3. Softwarefouten: Als er zich een softwarefout voordoet in het product die de functionaliteit ervan belemmert, dan valt dit ook onder onze garantie. We zullen ons best doen om de software te repareren, en indien dit niet mogelijk is, zullen we het product vervangen of het aankoopbedrag terugbetalen.

  Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door misbruik, ongelukken, verwaarlozing, modificaties, of normale slijtage van het product. Bovendien geldt de garantie alleen voor producten die direct bij AsTools zijn gekocht. We kunnen geen garantie bieden voor producten die via andere kanalen of van andere partijen zijn gekocht.

  De garantie gaat in op de datum van aankoop en we vereisen een aankoopbewijs om de garantieservice te verlenen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze garantiedekking. We zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij AsTools.

   

  Neem contact op

  Bel of app

  ma t/m vr 9.30 - 17.00 uur

  +31 6 13150303

  E-mail

  Binnen 24 uur antwoord

  E-mail ons

  Social media

  Binnen 48 uur antwoord

  9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Kiyoh

  AsTools

  J.M. Den Uylstraat 27
  1067 VZ, Amsterdam
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW-nummer: NL865687729B01
  KvK-nummer: 91537274
  IBAN: NL40INGB0006977480

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »