Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbieding op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Betaalmethoden

  Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?
  Bij AsTools kun je met verschillende soorten betaalmethodes afreken. Wij rekenen bij geen enkel van de betaalmethodes extra transactie kosten bij.
   
  IDEAL
  IDEAL is een betrouwbare betaling methode dat zakelijke en particuliere klanten kunnen gebruiken om op een veilige en makkelijke manier te kunnen betalen.
   
  Mastercard-Visa-American Express (Creditcard)
  Je kan eenvoudig bestellen met een creditcard. De creditcards waarmee je kan betalen bij ons zijn Mastercard, Visa en American Express, hier worden geen extra kosten bij verrekend als je één van deze betaalmethodes kiest.
   
  Visa Electron (Debit card)
  Je kan eenvoudig bestellen met een debit card. De debit card waarmee je kan betalen bij ons is Visa Electron, hier worden geen extra kosten bij verrekend als je deze betaalmethode kiest.
   
  Bankoverschrijving
  Wanneer de klant wilt gaan betalen door middelen van een overboeking ontvangt de klant de betaalgegevens direct op hun scherm of e-mail. Vervolgens maakt de klant het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer de klant het beste uitkomt. Het verwerken van de betaling duurt doorgaans enkele werkdagen, doordat kan het wat langer duren voordat wij het product kunnen verzenden.
   
  Bancontact
  Bancontact is de meest gebruikte betaalmethoden in België. Het is een gegarandeerde betaalmethode waarbij bedoeld wordt dat het geldt direct wordt overgemaakt. De Bancontact is vergelijkbaar met het Nederlandse IDEAL betaalmethoden.
   
  SOFORT Banking
  Sofort banking is een betaalmethoden dat vaak in Duitsland wordt gebruikt om veilig betalingen af te ronden van betaler tot bedrijf.
   
  Maestro
  Maestro is een vooraf oplaadbaar betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa(online) aankopen kunnen doen. Je kan het vergelijken met IDEAL alleen is het wel dat het bij maestro.
   
  KBC
  KBC-betaalknop is een eenvoudige betaalmethode waarbij klanten hun aankopen vertrouwd via hun online bankomgeving betalen. De betaling wordt direct verwerkt.
   
  Belfius
  Belfius is één van de grootste banken in België. Als de klant Belfius als betaalmethode aanvinkt kan hij vervolgens kiezen uit 2 opties Belfius mobile en Belfius Direct Net. Als de klant Belfius Mobile kiest dan kan hij middels door een QR-code te gaan scannen snel een betaling voltooien, maar als hij Belfius Direct Net kiest dan moet hij zijn kastje {of reader, scanner} hebben om de betalingen te voltooien.
   
  Cartes Bancaires
  Cartes Bancaires is de meeste gebruikt betaalkaart voor online betalingen in Frankerijk. De betaalwijze van Cartes Bancaires is voor klanten vergelijkbaar met bijvoorbeeld Mastercard of visa. De klant kiest in het betaalscherm voor de optie Creditcard en daarna vult hij zijn kaartgegevens in en klikt vervolgens op 'Pay'.
   
  EPS
  EPS is in Oostenrijk de meest populaire betaalmethode voor overboekingen. De klant kiest zijn bank uit de lijst met deelnemende banken en daarna logt de klant in de Online bankomgeving. vervolgens controleert de klant of de vooraf ingevulde betalingsgegevens correct is. Als Alle informatie correct is geeft de klant toestemming voor de betaling en vervolgens ontvangt de klant een bevestiging.
   
  Giropay
  Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. De klant kiest zijn bank uit de lijst met deelnemende banken vervolgens logt de klant in de online bankomgeving en controleert of de vooraf ingevulde betalingsgegevens gegevens correct is. Als de gegevens correct is geeft de klant toestemming voor de betaling, nadat de klant toestemming heeft gegeven ontvangt de klant een bevestiging.
   
  Klarna Achteraf Betalen
  Klarna achteraf betalen is een veilige en eenvoudige betaalmethode. Je betaalt wanneer het jou het beste uitkomt en besloten hebt om de bestelling te behouden binnen de 14 dagen.
   
  Zijn de transacties veilig?
  Al onze transactie zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Hierbij wordt er een veilige omgeving gecreëerd tussen de klant en de server van de gebruikte betaalmethode van de klant. Door middel van de SSL-verbinding kan niemand meekijken. In je zoekbalk links bovenin, kan je bij onze website een slotje zien daarmee wordt er bedoelt dat de verbinding veilig is.
   
   
  Onze bankgegevens:
  Bank: ING Bank
  Rekeninghouder: AsTools
  Bankrekening: NL40INGB0006977480
  IBAN: NL40INGB0006977480
  BIC: INGBNL2A
   
  Vragen?
  Heeft u vragen of ondervindt u problemen bij een transactie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
   
   

  Neem contact op

  Bel of app

  ma t/m vr 09.00 - 20.00 uur
  za t/m zo 09.00 - 18.00 uur

  +31 6 13150303

  E-mail

  Binnen 24 uur antwoord

  E-mail ons

  Social media

  Binnen 48 uur antwoord

  9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Kiyoh

  AsTools

  Epicurusstraat 33
  1064ZP, Amsterdam
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW-nummer: NL003490761B69
  KvK-nummer: 80799671
  IBAN: NL40INGB0006977480

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking