Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel KM100E Sleutelprogrammeur

  Productomschrijving

  De Autel KM100E is een draadloze universele sleutelprogrammeur voor auto`s en scooters. Uitgevoerd met een 5,5 inch scherm met touchscreen, Android besturingssysteem 1,6GHz quad-core processor, 2GB ram, 64GB opslagruimte en geleverd met een levenslange licentie.

  ___________________________________________

  Universele sleutel:

  Met de universele sleutelfunctie kunt u Autel universele of slimme sleutels programmeren voor diverse voertuigmodellen, waardoor u de controle heeft over de compatibiliteit van de sleutels met verschillende voertuigen.

  • Automatische VIN-scan: De Autel KM100E is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Autel KM100E de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
  • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Autel KM100E de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.

   

  Lezen/klonen:

  De lezen/klonen functie is ontworpen om u volledige controle en inzicht te bieden in het beheer van transponderinformatie. Hier zijn de onderdelen van deze functie die het geheel vormen:

  Transponder lezen: Deze functionaliteit biedt u toegang tot fundamentele gegevens gerelateerd aan de sleutel. Het stelt u in staat om belangrijke details zoals het chiptype, IMMO-type, transponder-ID, vergrendelingsstatus en de gebruikte codemodus te bekijken. Hiermee kunt u een gedegen basis leggen voor verder sleutelbeheer en -bewerking.

  Transponder klonen: De transponder klonen optie is uw tool voor het efficiënt reproduceren van een functionerende transponder voor uw voertuig. Het maakt het mogelijk om relevante voertuig- en transponderinformatie te detecteren, een code te decoderen en vervolgens een gekloonde transponder te genereren, waardoor de vaak tijdrovende traditionele OBD-benadering overbodig wordt. Dit vereenvoudigt het proces en bespaart u tijd.

  Transponder bewerken: Met het gedeelte voor het bewerken van de transponder hebt u de flexibiliteit om diepgaande aanpassingen te maken aan de transponderinformatie, inclusief het aanpassen van configuraties en het bewerken van EEPROM-gegevens. U kunt een IMMO-type selecteren, toegankelijk via de transponder leesfunctie, en beginnen met het bewerken om aan uw specifieke eisen te voldoen. Dit maakt gepersonaliseerd beheer van sleutelsystemen mogelijk, afgestemd op uw voorkeuren en behoeften.

   

  Transponder functie:

  Met de transponderfunctie die aanwezig is in de Autel KM100E-tool, kunt u een diversiteit aan operaties uitvoeren die centraal staan rond transpondergeneratie, -simulatie, en de conversie tussen ID63 en ID83 transponders. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden die deze functie biedt:

  Transponder generatie: Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lege transponder om te zetten in een volledig functionele transponder, geschikt voor verschillende protocollen of voertuigmodellen. Het proces begint met het selecteren van een voertuigmerk, wat op twee manieren kan worden gedaan:

  • Voertuig zoeken: Hiermee kunt u snel en efficiënt een voertuig selecteren, waarna u doorgestuurd wordt naar het scherm voor het genereren van de transponder.
  • Transponder zoeken: Bij deze optie dient u de beschikbare transponder-ID bij de hand te hebben. Na het selecteren van de juiste ID wordt het overeenkomstige voertuigmerk weergegeven.

  Transponder simulatie: De functie transponder simulatie kan worden gebruikt om de Autel KM100E als een transponder te simuleren met behulp van verschillende IMMO-protocollen. Deze functie is vooral handig wanneer uw voertuig een noodstart of iets dergelijks nodig heeft.

  Conversie tussen ID63 en ID83: Specifiek ontworpen om compatibiliteit tussen twee verschillende Ford-transponder types te vergemakkelijken: ID63 en ID83. Dit hulpmiddel faciliteert een bidirectionele conversie, waardoor gebruikers met beide typen transponders kunnen werken en de flexibiliteit hebben om tussen beide te wisselen naar behoefte.

   

  RKE & RF-monitor:

  De functie "RKE & RF-monitor" biedt controle en monitoring van het RKE (Remote Keyless Entry) en RF (Radio Frequency) systeem van uw voertuig. Met deze functie kunt u de signaalsterkte van de afstandsbediening en de werking van het RF-systeem controleren.

  • Signaalsterkte van de afstandsbediening: Deze functie meet en geeft de signaalsterkte van de afstandsbediening weer, zodat u kunt controleren of het signaal voldoende krachtig is om op afstand met uw voertuig te communiceren. Als de signaalsterkte zwak is, kan dit duiden op een versleten batterij of andere problemen met de afstandsbediening.
  • RF-systeemwerking: Met de RF-monitor kunt u controleren of het RF-systeem van uw voertuig correct functioneert. Het controleert de ontvangst en transmissie van radiosignalen, waardoor u mogelijke problemen met het RF-systeem kunt identificeren, zoals storingen in de antenne, interferentie of andere storingen.

   

  IMMO:

  De IMMO-applicatie vereist een datalink naar het IMMO-elektronische controlesysteem van het testvoertuig voor diagnose via OBDII-verbinding. De applicatie haalt IMMO-informatie van het voertuig op en voert IMMO-gerelateerde functies uit, waaronder Key Learning, Remote Control Learning en Remote Control Add.

  Voertuigidentificatie: De Autel KM100E ondersteunt drie methoden voor voertuigidentificatie:

  • Automatische VIN-scan: Door de state-of-the-art Auto-VIN functie die op VIN-gebaseerd is, kunnen gebruikers voertuigen met één aanraking identificeren. Deze functie stelt technici in staat om snel de diagnosticeerbare IMMO-ECU's van elk voertuig te scannen en een gerichte diagnose te stellen op het geselecteerde systeem.
  • Handmatige VIN-invoer: In gevallen waar de automatische VIN-scan niet ondersteund wordt, biedt het apparaat de mogelijkheid om de VIN van het voertuig handmatig in te voeren, verzekerd van precisie en conformiteit.
  • Handmatige voertuigselectie: Voor situaties waar het VIN niet automatisch opgehaald kan worden via de ECU of in het geval van een onbekend VIN, is er de optie om handmatig een voertuig te selecteren, waarborgend dat gebruikers in alle omstandigheden hun doel kunnen bereiken.

  IMMO-sectie: Binnen de IMMO-sectie van het systeem zijn er vier kernfuncties beschikbaar die bedoeld zijn om u een gedetailleerd overzicht en controle te geven over de IMMO ECU van een voertuig. Hieronder lichten we deze opties in detail toe:

  • IMMO-statusscan: Deze functie faciliteert een diepgaande analyse van alle systemen die zijn geïntegreerd in de IMMO ECU van het voertuig. Het stelt gebruikers in staat om systemen met storingen te identificeren en relevante storingscodes te extraheren, waardoor een soepele en efficiënte diagnose mogelijk is.
  • Controle-eenheid: Via deze functie kunt u handmatig navigeren naar het benodigde IMMO-besturingssysteem om te testen, via een logisch opgebouwde reeks keuzemogelijkheden. De menu-gestuurde procedure leidt u eenvoudig en duidelijk naar het IMMO-functiemenu na het maken van een aantal gerichte keuzes, wat een gestroomlijnde gebruikservaring garandeert.
  • Hot-functie: De hot-functie omvat een reeks begeleide functies, voorzien van stapsgewijze instructies die het mogelijk maken voor gebruikers om verschillende IMMO-gerelateerde taken efficiënt uit te voeren. Het is belangrijk op te merken dat de specifieke functies die beschikbaar zijn kunnen variëren op basis van het model en merk van het testvoertuig.
  • Voertuig IMMO-informatie: Gebruik deze tool om cruciale details van de IMMO ECU te verkrijgen. Het haalt specifieke informatie van het geteste systeem op, zoals het VIN-nummer van het voertuig en de pincode, evenals andere relevante IMMO-gerelateerde data, waardoor gebruikers een uitgebreid overzicht krijgen van de huidige status.

   

  Speciale functies:

  IMMO-gegevensverwerking: Maak optimaal gebruik van de IMMO-gegevensverwerkingsfunctie door de IMMO-gerelateerde ECU-informatie van een voertuig te importeren. Hiermee kunt u cruciale gegevens zoals wachtwoorden en andere IMMO-informatie berekenen en integreren in de transponder van het voertuig. Het resultaat is een programmeerbare transponder die als een extra sleutel kan functioneren, waardoor u de beveiliging en toegankelijkheid van uw voertuig vergroot.

  Sleutel ontgrendelen: De sleutelontgrendelfunctie is ontworpen om het mogelijk te maken een eerder gebruikte Smart Key te revitaliseren, waarmee een nieuw voertuig ontgrendeld kan worden. Dit wordt gerealiseerd door het bijwerken van de firmware van de betreffende Smart Key via een bekabelde verbinding, waardoor deze weer volledig functioneel wordt.

  Toyota smart ontgrendeling: Deze functie stelt gebruikers in staat om verschillende Toyota-modellen te ontgrendelen door middel van een enkele Toyota Smart Key, waardoor een gestroomlijnde toegang tot meerdere voertuigen mogelijk wordt.

  Universele sleutelinformatie-detectie: Deze functie is speciaal ontworpen om gedetailleerde informatie over een universele sleutel van Autel te vergaren. Het stelt gebruikers in staat om cruciale details, waaronder het serienummer, de sleutel-ID, en de IMMO-versie te verkrijgen, wat een essentiële rol speelt in het waarborgen van de beveiliging en functionaliteit van het sleutelsysteem. Door een diepgaand inzicht in de sleutelparameters te bieden, faciliteert deze functie een efficiënt beheer en diagnose van sleutelsystemen, en draagt het bij aan een veiliger en geoptimaliseerd gebruik.

  Knop aanpassing: De knop aanpassing-functie in de Autel universele sleutelprogrammeur biedt u de flexibiliteit om knopfuncties te personaliseren. Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat om specifieke functies toe te wijzen aan individuele knoppen, optimaliserend voor gebruiksgemak en efficiëntie.

  Sleutelspoel detectie: Deze functie faciliteert de acquisitie van essentiële gegevens die gerelateerd zijn aan het IMMO-protocol en het transpondertype van het voertuig. Het staat toe dat het sleutelinstrument deze cruciale informatie vergaart, wat bijdraagt aan een efficiënter en effectiever beheer van sleutelbeveiligingssystemen.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken en chips:

  Universele sleutelfunctie:

  Europese merken: Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, DS, Fiat, FordEU, Jaguar, Land Rover, Maserati, MINI, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo

  Aziatische merken: BAIC Huansu, BAIC Motor, BAIC NE, BAIC Senova, BAIC Weiwang, Baojun, CF Motor, Changhe, DF Venucia, Emgrand, GAC Motor, Gleagle, Great Wall, Haval, Honda, Hyundai, Infiniti, JAC, JMC, Kia, Lynk & Co, Maple, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Ora, Proton, Suzuki, Toyota, WEY, Zotye

  Amerikaanse merken: Chrysler, Dodge, Ford, GM, Jeep

  IMMO-functie:

  Europese merken: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, FordEU, Jaguar, Lancia, Land Rover, Maserati, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

  Aziatische merken: Acura, BAIC Huansu, BAIC Motor, BAIC Ne, BAIC Senova, BAIC Weiwang, Baojun, Brilliance, BYD, Changan, Changhe, Chery, Daihatsu, Emgrand, Englon, Foton, GAC Motor, Geely, Gleagle, Great Wall, Hafei, Haima, Haval, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, JAC, JMC, Karry, Kia, Land Wind, Lexus, Lifan, Luxgen, Mazda, Maple, MG, Mitsubishi, Nissan, Rely, Riich, Roewe, SAIC Maxus, Scion, SsangYong, Subaru, Suzuki, TJFAW, Toyota, WEY, Zotye

  Amerikaanse merken: Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GM, Hummer, Jeep

   

  IMMO-gegevensverwerkingsfunctie:

  Europese merken: Alfa Romeo, Aprilia, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Citroën, DAF, Dacia, Ducati, Ferrari, Fiat, Gilera, KTM, Lancia, Land Rover, LDV, MAN, Maserati, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Piaggio, Polonez, Porsche, Renault, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, TagAZ, UAZ, VAZ, Volkswagen, Volvo

  Aziatische merken: Acura, Besturn, Changan, Chery, Daewoo, Daihatsu, Geely, Great Wall, Honda, Hyundai, IKCO, Infiniti, Isuzu, Kawasaki, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Proton, SAIC, Saipa, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Zhonghua

  Amerikaanse merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, Jeep, Lincoln, Oldsmobile, Pontiac

   

  Sleutelontgrendelfunctie:

  Europese merken: Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Volvo

  Aziatische merken: BYD, Great Wall, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki

  Amerikaanse merken: Buick, Chrysler, Dodge, GM

   

  Lees-/kloonfunctie:

  ATMEL AES 6A, HITAG 3(ID47), HITAG AES(ID4A), HITAG PRO(ID49), HITAG VAG, HITAG2 BMW(ID46), HITAG2 Extended(ID46), HITAG2(ID46), HITAG2+EE(ID46), MEGAMOS 13(ID13), MEGAMOS 48(ID48), MEGAMOS 49(ID5C), MEGAMOS 8E(ID8E), MEGAMOS AES(MQB), PCF7935, T5, TEMIC 11(ID11), TEMIC 12(ID12), TEMIC 8C(ID8C), TIRIS 4C, TIRIS 4E, TIRIS DST 4D, TIRIS DST+(ID4D), TIRIS DST 80(ID4D), TIRIS DST AES(ID8A)

   

  Transpondergeneratiefunctie:

  ID11, ID12, ID13, ID33, ID44, ID46, ID48(TP22), ID48(TP23), ID48(TP24), ID48(TP25), ID60, ID61, ID62, ID63, ID65, ID66, ID67, ID68, ID69, ID6A, ID6B, ID70, ID71, ID82G DST80, ID83

   

  Transpondersimulatiefunctie:

  ID46, ID47, ID48, ID49, ID4A, ID4C, ID4D, ID8A

  ___________________________________________

  Voertuiggeschiedenis:

  De Autel KM100E stelt u in staat om de voertuiggeschiedenis bij te houden, inclusief relevante gegevens en storingscodes van eerdere diagnostische sessies. Met een overzichtelijke tabellijst kunt u eenvoudig navigeren en belangrijke details bekijken. Dit helpt bij het raadplegen van vorige resultaten, het volgen van reparaties en het identificeren van terugkerende problemen. De opgeslagen gegevens kunnen dienen als referentie voor toekomstige sessies of om te delen met anderen.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met de "Werkplaatsinformatie" functie van de Autel KM100E kunt u gedetailleerde informatie over uw werkplaats vastleggen en beheren, waaronder de naam, het adres, het telefoonnummer en andere opmerkingen. Dit helpt bij het organiseren en beheren van uw werkplaatsactiviteiten, waardoor u snel toegang heeft tot de benodigde gegevens voor communicatie met klanten en het genereren van documenten zoals voertuigdiagnoserapporten.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel KM100E Sleutelprogrammeur
  • Autel MaxiVCI V200 Interface
  • Autel IKEY (2 stuks)
  • USB-C - USB-C Verloopkabel
  • USB-A - USB-C Verloopkabel
  • USB-A - 6 Open Eindkabels Verloopkabel
  • Oplaadstekker
  • Handleiding
  • Opbergkoffer

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  KM100E
  TeamViewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  Snorfiets
  icon-yes-circle-fill
  Motorfiets
  icon-yes-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  5,5 inch
  Apparaatgewicht
  0,35 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Quad-core processor (1,5GHz)
  RAM-geheugen
  2GB
  Opslagcapaciteit
  64GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  8 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  4950 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  IMMO
  Foutcodes uitlezen
  icon-no-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-no-circle-fill
  Actieve test
  icon-no-circle-fill
  Speciale functies
  icon-no-circle-fill
  Live data
  icon-no-circle-fill
  Freeze frame
  icon-no-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-no-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-no-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-no-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-no-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-no-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-no-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-no-circle-fill
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-no-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-no-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-no-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-no-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-no-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-no-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp activeren
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-no-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutel/EEPROM functies

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-yes-circle-fill
  EEPROM-chip lezen/klonen
  icon-yes-circle-fill
  Regeleenheid lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-yes-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaats handboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  Levenslang
  Updatekosten (Jaarlijks)
  icon-no-circle-fill
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel KM100E Sleutelprogrammeur
  AutelAutel KM100E Sleutelprogrammeur
  Op voorraad

  Deliverytime

  €749,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking