Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
    Gratis verzenden binnen Nederland & België!
    2 jaar garantie op je product

    Autel KM100E Sleutelprogrammeur

    Productomschrijving

    De Autel KM100E is een draadloze universele sleutelprogrammeur voor auto`s en scooters. Uitgevoerd met een 5,5 inch scherm met touchscreen, Android besturingssysteem 1,6GHz quad-core processor, 2GB ram, 64GB opslagruimte en geleverd met een levenslange licentie.

    ___________________________________________

    Universele sleutel:

    Met de universele sleutelfunctie kunt u Autel universele of slimme sleutels programmeren voor diverse voertuigmodellen, waardoor u de controle heeft over de compatibiliteit van de sleutels met verschillende voertuigen.

    • Automatische VIN-scan: De Autel KM100E is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
    • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Autel KM100E de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
    • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Autel KM100E de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.

     

    Lezen/klonen:

    De lezen/klonen functie is ontworpen om u volledige controle en inzicht te bieden in het beheer van transponderinformatie. Hier zijn de onderdelen van deze functie die het geheel vormen:

    Transponder lezen: Deze functionaliteit biedt u toegang tot fundamentele gegevens gerelateerd aan de sleutel. Het stelt u in staat om belangrijke details zoals het chiptype, IMMO-type, transponder-ID, vergrendelingsstatus en de gebruikte codemodus te bekijken. Hiermee kunt u een gedegen basis leggen voor verder sleutelbeheer en -bewerking.

    Transponder klonen: De transponder klonen optie is uw tool voor het efficiënt reproduceren van een functionerende transponder voor uw voertuig. Het maakt het mogelijk om relevante voertuig- en transponderinformatie te detecteren, een code te decoderen en vervolgens een gekloonde transponder te genereren, waardoor de vaak tijdrovende traditionele OBD-benadering overbodig wordt. Dit vereenvoudigt het proces en bespaart u tijd.

    Transponder bewerken: Met het gedeelte voor het bewerken van de transponder hebt u de flexibiliteit om diepgaande aanpassingen te maken aan de transponderinformatie, inclusief het aanpassen van configuraties en het bewerken van EEPROM-gegevens. U kunt een IMMO-type selecteren, toegankelijk via de transponder leesfunctie, en beginnen met het bewerken om aan uw specifieke eisen te voldoen. Dit maakt gepersonaliseerd beheer van sleutelsystemen mogelijk, afgestemd op uw voorkeuren en behoeften.

     

    Transponder functie:

    Met de transponderfunctie die aanwezig is in de Autel KM100E-tool, kunt u een diversiteit aan operaties uitvoeren die centraal staan rond transpondergeneratie, -simulatie, en de conversie tussen ID63 en ID83 transponders. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden die deze functie biedt:

    Transponder generatie: Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lege transponder om te zetten in een volledig functionele transponder, geschikt voor verschillende protocollen of voertuigmodellen. Het proces begint met het selecteren van een voertuigmerk, wat op twee manieren kan worden gedaan:

    • Voertuig zoeken: Hiermee kunt u snel en efficiënt een voertuig selecteren, waarna u doorgestuurd wordt naar het scherm voor het genereren van de transponder.
    • Transponder zoeken: Bij deze optie dient u de beschikbare transponder-ID bij de hand te hebben. Na het selecteren van de juiste ID wordt het overeenkomstige voertuigmerk weergegeven.

    Transponder simulatie: De functie transponder simulatie kan worden gebruikt om de Autel KM100E als een transponder te simuleren met behulp van verschillende IMMO-protocollen. Deze functie is vooral handig wanneer uw voertuig een noodstart of iets dergelijks nodig heeft.

    Conversie tussen ID63 en ID83: Specifiek ontworpen om compatibiliteit tussen twee verschillende Ford-transponder types te vergemakkelijken: ID63 en ID83. Dit hulpmiddel faciliteert een bidirectionele conversie, waardoor gebruikers met beide typen transponders kunnen werken en de flexibiliteit hebben om tussen beide te wisselen naar behoefte.

     

    RKE & RF-monitor:

    De functie "RKE & RF-monitor" biedt controle en monitoring van het RKE (Remote Keyless Entry) en RF (Radio Frequency) systeem van uw voertuig. Met deze functie kunt u de signaalsterkte van de afstandsbediening en de werking van het RF-systeem controleren.

    • Signaalsterkte van de afstandsbediening: Deze functie meet en geeft de signaalsterkte van de afstandsbediening weer, zodat u kunt controleren of het signaal voldoende krachtig is om op afstand met uw voertuig te communiceren. Als de signaalsterkte zwak is, kan dit duiden op een versleten batterij of andere problemen met de afstandsbediening.
    • RF-systeemwerking: Met de RF-monitor kunt u controleren of het RF-systeem van uw voertuig correct functioneert. Het controleert de ontvangst en transmissie van radiosignalen, waardoor u mogelijke problemen met het RF-systeem kunt identificeren, zoals storingen in de antenne, interferentie of andere storingen.

     

    IMMO:

    De IMMO-applicatie vereist een datalink naar het IMMO-elektronische controlesysteem van het testvoertuig voor diagnose via OBDII-verbinding. De applicatie haalt IMMO-informatie van het voertuig op en voert IMMO-gerelateerde functies uit, waaronder Key Learning, Remote Control Learning en Remote Control Add.

    Voertuigidentificatie: De Autel KM100E ondersteunt drie methoden voor voertuigidentificatie:

    • Automatische VIN-scan: Door de state-of-the-art Auto-VIN functie die op VIN-gebaseerd is, kunnen gebruikers voertuigen met één aanraking identificeren. Deze functie stelt technici in staat om snel de diagnosticeerbare IMMO-ECU's van elk voertuig te scannen en een gerichte diagnose te stellen op het geselecteerde systeem.
    • Handmatige VIN-invoer: In gevallen waar de automatische VIN-scan niet ondersteund wordt, biedt het apparaat de mogelijkheid om de VIN van het voertuig handmatig in te voeren, verzekerd van precisie en conformiteit.
    • Handmatige voertuigselectie: Voor situaties waar het VIN niet automatisch opgehaald kan worden via de ECU of in het geval van een onbekend VIN, is er de optie om handmatig een voertuig te selecteren, waarborgend dat gebruikers in alle omstandigheden hun doel kunnen bereiken.

    IMMO-sectie: Binnen de IMMO-sectie van het systeem zijn er vier kernfuncties beschikbaar die bedoeld zijn om u een gedetailleerd overzicht en controle te geven over de IMMO ECU van een voertuig. Hieronder lichten we deze opties in detail toe:

    • IMMO-statusscan: Deze functie faciliteert een diepgaande analyse van alle systemen die zijn geïntegreerd in de IMMO ECU van het voertuig. Het stelt gebruikers in staat om systemen met storingen te identificeren en relevante storingscodes te extraheren, waardoor een soepele en efficiënte diagnose mogelijk is.
    • Controle-eenheid: Via deze functie kunt u handmatig navigeren naar het benodigde IMMO-besturingssysteem om te testen, via een logisch opgebouwde reeks keuzemogelijkheden. De menu-gestuurde procedure leidt u eenvoudig en duidelijk naar het IMMO-functiemenu na het maken van een aantal gerichte keuzes, wat een gestroomlijnde gebruikservaring garandeert.
    • Hot-functie: De hot-functie omvat een reeks begeleide functies, voorzien van stapsgewijze instructies die het mogelijk maken voor gebruikers om verschillende IMMO-gerelateerde taken efficiënt uit te voeren. Het is belangrijk op te merken dat de specifieke functies die beschikbaar zijn kunnen variëren op basis van het model en merk van het testvoertuig.
    • Voertuig IMMO-informatie: Gebruik deze tool om cruciale details van de IMMO ECU te verkrijgen. Het haalt specifieke informatie van het geteste systeem op, zoals het VIN-nummer van het voertuig en de pincode, evenals andere relevante IMMO-gerelateerde data, waardoor gebruikers een uitgebreid overzicht krijgen van de huidige status.

     

    Speciale functies:

    IMMO-gegevensverwerking: Maak optimaal gebruik van de IMMO-gegevensverwerkingsfunctie door de IMMO-gerelateerde ECU-informatie van een voertuig te importeren. Hiermee kunt u cruciale gegevens zoals wachtwoorden en andere IMMO-informatie berekenen en integreren in de transponder van het voertuig. Het resultaat is een programmeerbare transponder die als een extra sleutel kan functioneren, waardoor u de beveiliging en toegankelijkheid van uw voertuig vergroot.

    Sleutel ontgrendelen: De sleutelontgrendelfunctie is ontworpen om het mogelijk te maken een eerder gebruikte Smart Key te revitaliseren, waarmee een nieuw voertuig ontgrendeld kan worden. Dit wordt gerealiseerd door het bijwerken van de firmware van de betreffende Smart Key via een bekabelde verbinding, waardoor deze weer volledig functioneel wordt.

    Toyota smart ontgrendeling: Deze functie stelt gebruikers in staat om verschillende Toyota-modellen te ontgrendelen door middel van een enkele Toyota Smart Key, waardoor een gestroomlijnde toegang tot meerdere voertuigen mogelijk wordt.

    Universele sleutelinformatie-detectie: Deze functie is speciaal ontworpen om gedetailleerde informatie over een universele sleutel van Autel te vergaren. Het stelt gebruikers in staat om cruciale details, waaronder het serienummer, de sleutel-ID, en de IMMO-versie te verkrijgen, wat een essentiële rol speelt in het waarborgen van de beveiliging en functionaliteit van het sleutelsysteem. Door een diepgaand inzicht in de sleutelparameters te bieden, faciliteert deze functie een efficiënt beheer en diagnose van sleutelsystemen, en draagt het bij aan een veiliger en geoptimaliseerd gebruik.

    Knop aanpassing: De knop aanpassing-functie in de Autel universele sleutelprogrammeur biedt u de flexibiliteit om knopfuncties te personaliseren. Deze functionaliteit stelt gebruikers in staat om specifieke functies toe te wijzen aan individuele knoppen, optimaliserend voor gebruiksgemak en efficiëntie.

    Sleutelspoel detectie: Deze functie faciliteert de acquisitie van essentiële gegevens die gerelateerd zijn aan het IMMO-protocol en het transpondertype van het voertuig. Het staat toe dat het sleutelinstrument deze cruciale informatie vergaart, wat bijdraagt aan een efficiënter en effectiever beheer van sleutelbeveiligingssystemen.

    ___________________________________________

    Ondersteunde automerken en chips:

    Universele sleutelfunctie:

    Europese merken: Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, DS, Fiat, FordEU, Jaguar, Land Rover, Maserati, MINI, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo

    Aziatische merken: BAIC Huansu, BAIC Motor, BAIC NE, BAIC Senova, BAIC Weiwang, Baojun, CF Motor, Changhe, DF Venucia, Emgrand, GAC Motor, Gleagle, Great Wall, Haval, Honda, Hyundai, Infiniti, JAC, JMC, Kia, Lynk & Co, Maple, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Ora, Proton, Suzuki, Toyota, WEY, Zotye

    Amerikaanse merken: Chrysler, Dodge, Ford, GM, Jeep

    IMMO-functie:

    Europese merken: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, FordEU, Jaguar, Lancia, Land Rover, Maserati, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

    Aziatische merken: Acura, BAIC Huansu, BAIC Motor, BAIC Ne, BAIC Senova, BAIC Weiwang, Baojun, Brilliance, BYD, Changan, Changhe, Chery, Daihatsu, Emgrand, Englon, Foton, GAC Motor, Geely, Gleagle, Great Wall, Hafei, Haima, Haval, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, JAC, JMC, Karry, Kia, Land Wind, Lexus, Lifan, Luxgen, Mazda, Maple, MG, Mitsubishi, Nissan, Rely, Riich, Roewe, SAIC Maxus, Scion, SsangYong, Subaru, Suzuki, TJFAW, Toyota, WEY, Zotye

    Amerikaanse merken: Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GM, Hummer, Jeep

     

    IMMO-gegevensverwerkingsfunctie:

    Europese merken: Alfa Romeo, Aprilia, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Citroën, DAF, Dacia, Ducati, Ferrari, Fiat, Gilera, KTM, Lancia, Land Rover, LDV, MAN, Maserati, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Piaggio, Polonez, Porsche, Renault, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, TagAZ, UAZ, VAZ, Volkswagen, Volvo

    Aziatische merken: Acura, Besturn, Changan, Chery, Daewoo, Daihatsu, Geely, Great Wall, Honda, Hyundai, IKCO, Infiniti, Isuzu, Kawasaki, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Proton, SAIC, Saipa, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Zhonghua

    Amerikaanse merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, Jeep, Lincoln, Oldsmobile, Pontiac

     

    Sleutelontgrendelfunctie:

    Europese merken: Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Volvo

    Aziatische merken: BYD, Great Wall, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki

    Amerikaanse merken: Buick, Chrysler, Dodge, GM

     

    Lees-/kloonfunctie:

    ATMEL AES 6A, HITAG 3(ID47), HITAG AES(ID4A), HITAG PRO(ID49), HITAG VAG, HITAG2 BMW(ID46), HITAG2 Extended(ID46), HITAG2(ID46), HITAG2+EE(ID46), MEGAMOS 13(ID13), MEGAMOS 48(ID48), MEGAMOS 49(ID5C), MEGAMOS 8E(ID8E), MEGAMOS AES(MQB), PCF7935, T5, TEMIC 11(ID11), TEMIC 12(ID12), TEMIC 8C(ID8C), TIRIS 4C, TIRIS 4E, TIRIS DST 4D, TIRIS DST+(ID4D), TIRIS DST 80(ID4D), TIRIS DST AES(ID8A)

     

    Transpondergeneratiefunctie:

    ID11, ID12, ID13, ID33, ID44, ID46, ID48(TP22), ID48(TP23), ID48(TP24), ID48(TP25), ID60, ID61, ID62, ID63, ID65, ID66, ID67, ID68, ID69, ID6A, ID6B, ID70, ID71, ID82G DST80, ID83

     

    Transpondersimulatiefunctie:

    ID46, ID47, ID48, ID49, ID4A, ID4C, ID4D, ID8A

    ___________________________________________

    Voertuiggeschiedenis:

    De Autel KM100E stelt u in staat om de voertuiggeschiedenis bij te houden, inclusief relevante gegevens en storingscodes van eerdere diagnostische sessies. Met een overzichtelijke tabellijst kunt u eenvoudig navigeren en belangrijke details bekijken. Dit helpt bij het raadplegen van vorige resultaten, het volgen van reparaties en het identificeren van terugkerende problemen. De opgeslagen gegevens kunnen dienen als referentie voor toekomstige sessies of om te delen met anderen.

     

    Werkplaatsinformatie:

    Met de "Werkplaatsinformatie" functie van de Autel KM100E kunt u gedetailleerde informatie over uw werkplaats vastleggen en beheren, waaronder de naam, het adres, het telefoonnummer en andere opmerkingen. Dit helpt bij het organiseren en beheren van uw werkplaatsactiviteiten, waardoor u snel toegang heeft tot de benodigde gegevens voor communicatie met klanten en het genereren van documenten zoals voertuigdiagnoserapporten.

    ___________________________________________

    Wat krijgt u geleverd:

    • Autel KM100E Sleutelprogrammeur
    • Autel MaxiVCI V200 Interface
    • Autel IKEY (2 stuks)
    • USB-C - USB-C Verloopkabel
    • USB-A - USB-C Verloopkabel
    • USB-A - 6 Open Eindkabels Verloopkabel
    • Oplaadstekker
    • Handleiding
    • Opbergkoffer

    Productspecificaties

    Eigenschappen

    Fabrikant
    Autel
    Model
    KM100E
    TeamViewer
    icon-yes-circle-fill
    Garantie
    2 jaar
    Garantieafhandeling
    Via AsTools

    Voertuig(en)

    Voertuigmerk(en)
    Universeel
    E-bike
    icon-no-circle-fill
    Snorfiets
    icon-yes-circle-fill
    Motorfiets
    icon-yes-circle-fill
    Motorboot
    icon-no-circle-fill
    Personenauto
    icon-yes-circle-fill
    Bestelauto
    icon-yes-circle-fill
    Autobus
    icon-no-circle-fill
    Vrachtwagen
    icon-no-circle-fill
    Trailer
    icon-no-circle-fill
    Hef- en Hijswerktuigen
    icon-no-circle-fill
    Landbouwmachine
    icon-no-circle-fill
    Terrein- en bouwmachine
    icon-no-circle-fill
    Verbrandingsmotor
    icon-no-circle-fill

    Uitleesapparaat specificaties

    Bekabeld (Diagnose)
    icon-yes-circle-fill
    Draadloos (Diagnose)
    icon-yes-circle-fill
    Besturingssysteem
    Android
    Schermformaat
    5,5 inch
    Apparaatgewicht
    0,35 kg
    Touchscreen
    icon-yes-circle-fill
    Processor
    Quad-core processor (1,5GHz)
    RAM-geheugen
    2GB
    Opslagcapaciteit
    64GB
    Bluetooth
    icon-yes-circle-fill
    WiFi
    icon-yes-circle-fill
    Camera
    icon-yes-circle-fill
    Camera megapixels
    8 MP
    Energiebron
    Batterij
    Batterijcapaciteit
    4950 mAh
    HDMI-uitgang (Beeldscherm)
    icon-no-circle-fill
    Verstelbare houder
    icon-no-circle-fill
    Dockingstation
    icon-no-circle-fill

    Diagnosefuncties

    Diagnosedekking
    IMMO
    Foutcodes uitlezen
    icon-no-circle-fill
    Foutcodes wissen
    icon-no-circle-fill
    Actieve test
    icon-no-circle-fill
    Speciale functies
    icon-no-circle-fill
    Live data
    icon-no-circle-fill
    Freeze frame
    icon-no-circle-fill
    I/M gereedheidstest
    icon-no-circle-fill
    O2-sensor monitortest
    icon-no-circle-fill
    EVAP-systeemtest
    icon-no-circle-fill
    On-board monitor test
    icon-no-circle-fill
    Voertuiginformatie uitlezen
    icon-no-circle-fill
    OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
    icon-no-circle-fill
    OBFCM-rapport voor de APK
    icon-no-circle-fill

    Onderhoudsfuncties

    Onderhoudsinterval resetten (Service)
    icon-no-circle-fill
    Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
    icon-no-circle-fill
    Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
    icon-no-circle-fill
    Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
    icon-no-circle-fill
    Injectoren initialiseren
    icon-no-circle-fill
    AdBlue-systeem initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Gasklephuis initialiseren (ETC)
    icon-no-circle-fill
    Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
    icon-no-circle-fill
    Turbo initialiseren (VGT)
    icon-no-circle-fill
    Transmissie initialiseren (CVT)
    icon-no-circle-fill
    Koppeling initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
    icon-no-circle-fill
    Elektronische parkeerrem (EPB)
    icon-no-circle-fill
    ABS-pomp ontluchten (ABS)
    icon-no-circle-fill
    Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
    icon-no-circle-fill
    Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
    icon-no-circle-fill
    Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
    icon-no-circle-fill
    Luchtvering initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Hydraulische lift initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
    icon-no-circle-fill
    Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
    icon-no-circle-fill
    Startonderbreker initialiseren (IMMO)
    icon-no-circle-fill
    Kilometertellerstand opvragen (ODO)
    icon-no-circle-fill
    Kilometertellerstand correctie (ODO)
    icon-no-circle-fill
    Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
    icon-no-circle-fill
    Motorregeleenheid resetten (ECU)
    icon-no-circle-fill
    Beenruimtemodule resetten (FRM)
    icon-no-circle-fill
    Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
    icon-no-circle-fill
    Crash-data resetten (SRS)
    icon-no-circle-fill
    Poortmodule initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Airco initialiseren (A/C)
    icon-no-circle-fill
    Hoge voltage systeem (HV)
    icon-no-circle-fill
    Snelheidlimiet initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Bandenmaat initaliseren
    icon-no-circle-fill
    Systeemtaal initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Transportmodus initaliseren
    icon-no-circle-fill
    Start/stop initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Regen/lichtsensor initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Deurraam/panoramaraam initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Hoofdstation bediengshendels initialiseren
    icon-no-circle-fill
    Elektronische waterpomp activeren
    icon-no-circle-fill
    Powerbalans
    icon-no-circle-fill

    TPMS functies

    TPMS-sensordiagnose
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor opnieuw aanleren
    icon-no-circle-fill
    TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
    icon-no-circle-fill
    Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
    icon-no-circle-fill

    Sleutelfuncties

    Sleuteltransponder lezen/klonen
    icon-yes-circle-fill
    Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
    icon-yes-circle-fill
    Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
    icon-yes-circle-fill

    Regeleenheidfuncties

    EEPROM-chip lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    ECU regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    TCU regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    IMMO regeleenheid lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Airbagmodule lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
    icon-no-circle-fill
    Programmeerprocedurehandleiding
    icon-no-circle-fill

    EV-functies

    Diagnose van hoogspanningssysteem
    icon-no-circle-fill
    Diagnose van het batterijpakket
    icon-no-circle-fill

    Meetfuncties

    Multimetermodus
    icon-no-circle-fill
    Spanningsdetectiemodus
    icon-no-circle-fill
    Stroomdetectiemodus
    icon-no-circle-fill
    Oscilloscoopmodus
    icon-no-circle-fill

    Speciale functies

    Automatisch VIN-scan
    icon-yes-circle-fill
    Camera kenteken/VIN-scan
    icon-no-circle-fill
    Voertuiggeschiedenis
    icon-yes-circle-fill
    Diagnosetopologieweergave
    icon-no-circle-fill
    Geleide functies
    icon-no-circle-fill
    Bedradingsschema
    icon-no-circle-fill
    Technische informatie
    icon-no-circle-fill
    Intelligente diagnose (TSB)
    icon-no-circle-fill
    Remote expert
    icon-no-circle-fill
    Retrofitting
    icon-no-circle-fill
    Verborgen functies
    icon-no-circle-fill
    Online softwarecodering
    icon-no-circle-fill
    Offline ECU-programmering
    icon-no-circle-fill
    Online ECU-programmering
    icon-no-circle-fill

    Speciale communicatieprotocollen

    Protocol D-DPU
    icon-no-circle-fill
    Protocol J2534
    icon-no-circle-fill
    Protocol RP1210
    icon-no-circle-fill
    Protocol DoIP
    icon-no-circle-fill
    Protocol CAN FD
    icon-no-circle-fill

    Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

    ADAS kalibratie (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Videoscope (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Accutester (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Oscilloscoop (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Sensorbox (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    TPMS programmeur (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Sleutelprogrammeur (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    EV-kit (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Vrachtwagenkit (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Thermische printer (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Thermische camera (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Werklicht (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    Werkplaatshandboek (Add-on)
    icon-no-circle-fill
    FCA (Secure Gateway Access)
    icon-no-circle-fill
    Renault (Secure Gateway Access)
    icon-no-circle-fill

    Printfuncties

    Printen van diagnoserapporten
    icon-yes-circle-fill
    Printen via WiFi/Bluetooth
    icon-yes-circle-fill
    Printen via USB-kabel
    icon-yes-circle-fill
    Werkplaatsinformatie
    icon-yes-circle-fill
    Klantinformatie
    icon-no-circle-fill
    Klantenbeheer
    icon-no-circle-fill
    Pre-scan en post-scan
    icon-no-circle-fill

    Updates

    Licentieplicht
    icon-no-circle-fill
    Gratis update termijn
    Levenslang
    Updatekosten (Jaarlijks)
    icon-no-circle-fill
    Update ophaalmethode
    In-app

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Autel Autel KM100E Sleutelprogrammeur
    AutelAutel KM100E Sleutelprogrammeur
    Op voorraad

    Deliverytime

    €749,95 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »