Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MaxiTPMS ITS600E TPMS Programmeur

  Productomschrijving

  De Autel MaxiTPMS ITS600E is een draadloze universele TPMS programmeur voor auto`s. Uitgevoerd met een 5,5 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, 1,5GHz quad-core processor, 1GB ram, 64GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.

  Vanuit het update-menu kan de Autel MaxiTPMS ITS600E worden opgewaardeerd naar de Pro-variant voor circa €124,95. Hiermee verkrijgt u voor één jaar toegang tot het uitlezen van voertuigen en diverse onderhoudsfuncties.
  ___________________________________________

  TPMS-functies:

  De Autel MaxiTPMS ITS600E biedt een uitgebreid scala aan TPMS-diensten, waardoor technici TPMS-gerelateerde problemen snel en efficiënt kunnen oplossen.

  • TPMS-sensorcontrole: Geeft de geactiveerde sensordata weer.
  • TPMS-sensordiagnose: Toont de sensor-ID's en storingscodes opgeslagen in de TPMS ECU.
  • TPMS-sensorprogrammering: Toont geactiveerde/opgehaalde sensor-ID's en nieuw geprogrammeerde sensor-ID's.
  • TPMS-sensor opnieuw aanleren: Toont de procedure voor het opnieuw aanleren van de TPMS-sensor van het geselecteerde voertuigmodel.

  TPMS-sensorcontrole: Met deze functie kunnen gebruikers TPMS-sensoren activeren om sensordata - sensor-ID, bandenspanning, bandentemperatuur, batterijconditie en sensorlocatie - te bekijken.

  • [Pos] – Geeft de positie van de wielsensor aan.
  • [ID-H/D] – Toont sensor-ID-gegevens.
  • [kPa/Psi/Bar] – Geeft de bandenspanning aan.
  • [°C/°F] – Geeft de bandentemperatuur aan.
  • [BAT] – Toont de batterijconditie.
  • [Modus] – Definieert de werkmodus of status van de bandensensor.
  • [Modulatie] – Geeft de amplitude van het sensorsignaal aan.

  TPMS-sensordiagnose: De diagnosefunctie wordt gebruikt om de status van het TPMS-systeem te controleren.

  TPMS-sensorprogrammering: Met deze functie kunnen gebruikers de sensordata programmeren voor de MX-sensor en defecte sensoren met een lage batterijduur of slechte functionaliteit vervangen.

  • TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken: Met deze functie kunnen gebruikers een nieuwe MX-sensor programmeren met de ID van een originele TPMS-sensor.
  • TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken: Deze functie creëert automatisch een willekeurige sensor-ID om een nieuwe MX-sensor te programmeren.
  • TPMS-sensor-ID kopiëren door activering: Zodra de TPMS-sensoren zijn geïnstalleerd en geactiveerd, wordt de sensorinformatie op het display weergegeven. Vervolgens kan de functie 'Kopiëren door activering' worden gebruikt om de nieuwe MX-sensoren te programmeren.
  • TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD: Met deze functie programmeert de Autel MaxiTPMS ITS600E de sensor-ID's die zijn opgehaald uit de ECU van het geteste voertuig.

  TPMS-sensor opnieuw aanleren: Deze functie wordt gebruikt om de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's in de voertuig-ECU te laden voor sensorherkenning.

  Het opnieuw aanleren hoeft alleen te worden uitgevoerd wanneer de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's verschillen van de oorspronkelijke sensor-ID's die in de TPMS ECU waren opgeslagen. Er zijn drie manieren om opnieuw aan te leren:

  1. Stationair opnieuw aanleren: Deze functie vereist dat het voertuig in de "Leermodus" staat bij elke nieuwe sensor die wordt geactiveerd.
  2. Actief opnieuw aanleren: Voor sommige voertuigen kan de functie voor opnieuw aanleren worden voltooid door te rijden.
  3. OBD opnieuw aanleren: Met de OBD-functie voor opnieuw aanleren kan de Autel MaxiTPMS ITS600E de TPMS-sensor-ID's naar de TPMS-module schrijven.

   

  RKE & RF-monitor:

  De Autel MaxiTPMS ITS600E TPMS-programmeur kan sleutels met een frequentie van 315MHz en 433MHz detecteren en controleren op de aanwezigheid van een signaal.

   

  Onderhoudsfuncties:

  Onderhoudsinterval resetten (Service): Deze onderhoudsfunctie biedt u de mogelijkheid om het onderhoudssysteem te resetten na het uitvoeren van specifieke onderhoudstaken. De functie zet de kilometerstand of rijtijd die gerelateerd is aan de volgende onderhoudsbeurt terug naar nul. Hierdoor wordt het waarschuwingslampje voor het onderhoud uitgeschakeld en het systeem wordt gereedgemaakt voor een nieuwe onderhoudscyclus. Het is cruciaal om deze functie toe te passen na onderhoudswerkzaamheden zoals het verversen van de motorolie, het vervangen van de oliefilter of het uitvoeren van omvangrijke onderhoudswerkzaamheden. Op deze manier zorgt u voor een accurate weergave van de onderhoudssituatie van uw voertuig, wat helpt bij het tijdig plannen van toekomstige servicebeurten.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Deze onderhoudsfunctie biedt de mogelijkheid om de elektronische parkeerremmen aan de achterzijde te resetten. Een dergelijke reset is vaak noodzakelijk bij het vervangen van bepaalde onderdelen van het remsysteem. Denk hierbij aan de achterremblokken, achterremschijven, rembloksensoren en remklauwen. Het resetten van de elektronische parkeerrem is een essentiële stap om de juiste werking van deze belangrijke veiligheidsfunctie te waarborgen. Zonder correcte reset kan de werking van de remmen mogelijk niet optimaal zijn, wat gevolgen kan hebben voor de veiligheid van het voertuig en zijn inzittenden.

  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Deze onderhoudsfunctie biedt de mogelijkheid tot het opnieuw kalibreren van de stuurhoeksensor. Het doel van deze functie is het bepalen van de neutrale (nul) positie van het stuur. Dit is met name essentieel na vervanging van de stuurhoeksensor of de G-sensor. Door een correcte kalibratie wordt de optimale werking van stuurhoekcorrectiesystemen gewaarborgd, wat een significante bijdrage levert aan de veiligheid en prestaties van uw voertuig. SAS initialisatie helpt dus bij het onderhouden van de precieze stuurrespons en rijstabiliteit die inherent zijn aan moderne voertuigen.

  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS): Deze onderhoudsfunctie stelt gebruikers in staat om de batterijbewakingseenheid te resetten, een essentiële stap bij het garanderen van accurate communicatie tussen de batterijsensor en de voertuigsystemen. Deze functie is vooral van vitaal belang wanneer de hoofdbatterij of de batterijsensor wordt vervangen. Door het BMS correct te initialiseren en te onderhouden, kunnen gebruikers optimale prestaties en levensduur van de batterij waarborgen. Deze functie bevordert daarmee de algehele efficiëntie en betrouwbaarheid van het voertuig.

  ___________________________________________

  Voertuiggeschiedenis:

  De Autel MaxiTPMS ITS600E stelt u in staat om de voertuiggeschiedenis bij te houden, inclusief relevante gegevens en storingscodes van eerdere diagnostische sessies. Met een overzichtelijke tabellijst kunt u eenvoudig navigeren en belangrijke details bekijken. Dit helpt bij het raadplegen van vorige resultaten, het volgen van reparaties en het identificeren van terugkerende problemen. De opgeslagen gegevens kunnen dienen als referentie voor toekomstige sessies of om te delen met anderen.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met de "Werkplaatsinformatie" functie van de Autel MaxiTPMS ITS600E kunt u gedetailleerde informatie over uw werkplaats vastleggen en beheren, waaronder de naam, het adres, het telefoonnummer en andere opmerkingen. Dit helpt bij het organiseren en beheren van uw werkplaatsactiviteiten, waardoor u snel toegang heeft tot de benodigde gegevens voor communicatie met klanten en het genereren van documenten zoals voertuigdiagnoserapporten.

   

  Klantinformatie:

  Met de "Klantinformatie" functie van de Autel MaxiTPMS ITS600E kunt u gedetailleerde gegevens van uw klanten vastleggen en beheren, zoals hun naam, voertuigmerk en model, chassisnummer en eventuele opmerkingen. Het bijhouden van klantinformatie zorgt voor efficiënte communicatie, gepersonaliseerde service en gemakkelijke identificatie van voertuigdiagnoserapporten en testbestanden.

   

  Klantenbeheer:

  Met de "Klantenbeheer" functie van de Autel MaxiTPMS ITS600E kunt u klantinformatie beheren en organiseren. U kunt gedetailleerde gegevens zoals naam, contactgegevens, voertuiginformatie en opmerkingen vastleggen. Dit stelt u in staat om alle relevante informatie van uw klanten op één plek op te slaan en gemakkelijk toegang te hebben tot hun gegevens tijdens het werken met hen. Het beheer van klantenaccounts biedt een overzicht van alle klanten die aan uw werkplaats zijn gekoppeld en u kunt eerdere diagnostische sessies en voertuighistorie koppelen aan specifieke klanten voor snelle toegang tot hun eerdere tests en resultaten.

   

  Diagnose rapport:

  De Autel MaxiTPMS ITS600E biedt de mogelijkheid om gedetailleerde diagnose rapporten te genereren en op te slaan. Dit rapport bevat alle relevante informatie over de diagnostische sessie, zoals gedetecteerde foutcodes, voertuigsysteemstatus, live data waarden en grafieken. Het rapport kan worden aangepast met werkplaats-, voertuig- en klantinformatie en kan worden bekeken, opgeslagen of afgedrukt. Met de mogelijkheid om het rapport aan te passen aan specifieke behoeften, zoals het toevoegen van werkplaatsnaam, voertuiginformatie en klantgegevens, kunt u de rapporten personaliseren.

   

  Hulp op Afstand:

  Met de "Hulp op Afstand" functie van de Autel MaxiTPMS ITS600E kunt u directe ondersteuning krijgen van AsTools of Autel wanneer u technische problemen ondervindt met de Autel-producten. Door verbinding te maken via de TeamViewer/Quicksupport applicatie, kunnen technische experts op afstand uw scherm bekijken en met u communiceren om problemen te identificeren en op te lossen. Deze functie biedt een snelle en efficiënte manier om technische ondersteuning te ontvangen, vooral bij complexe vraagstukken en softwareproblemen. Het stelt u in staat om samen te werken met ervaren technici die u kunnen begeleiden, instellingen controleren en advies geven om problemen snel en effectief op te lossen.

  ___________________________________________

  TPMS programmeur toevoegingen (Add-on):

  Bandenprofieldieptemeter: De Autel MaxiTPMS ITS600E kan worden uitgebreid met de Autel MaxiTPMS TBE100 of Autel MaxiTPMS TBE200 bandenprofieldieptemeter. Hiermee kunt u diepgaande banden- en remschijfcontrole mee uitvoeren.

  Accutester: De Autel MaxiTPMS ITS600E kan worden uitgebreid met de Autel MaxiBas BT506 accutester. Hiermee kunt u gemakkelijk de accu, startmotor en dynamo van 12V-voertuigen testen.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europese merken: Abarth, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, FordEU, Iveco, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, MAN, Maserati, Maybach, McLaren, Mercedes-Benz, MINI, Opel, Pagani, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen, Vauxhall, Volvo

  Aziatische merken: Acura, Aiways, BAIC, BJEV, Baojun, Bestune, BlueSG, Borgward, BYD, Brilliance, CMC, Changan, Chery, Cowin, DFPV, DFSK, DR Auto, Daewoo, Denza, Exeed, Fengon, Fisker, Foton, Geely, Great Wall, Haima, Haval, Holden, Honda, HongQi, HSV, Huansu, Hyundai, INEOS, Infiniti, Isuzu, Jac, Jetour, JMC, Kawei, Kia, Karma, Lada, Landwind, Leading Ideal, Leap Motor, Lexus, Lifan, Lotus, Lynk & Co, Luxgen, Mahindra, Mazda, Maxus, MG, Mitsubishi, NETA, NIO, Nissan, Qoros, Rivian, Roewe, SGMW, Scion, Senova, Seres, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, TJFAW, Toyota, Traum, Trumpchi, Weiwang, WeltMeister, Xpeng, Zotye

  Amerikaanse merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, GMC, Hummer, Jeep, Lincoln, Tesla

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel MaxiTPMS ITS600E TPMS Programmeur
  • MaxiVCI V200 Interface
  • USB-A - USB-C Verloopkabel
  • Oplaadstekker
  • Torx sleutel
  • Handleiding
  • Opbergkoffer

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiTPMS ITS600E
  TeamViewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  E-bike
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Autobus
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Trailer
  icon-no-circle-fill
  Hef- en Hijswerktuigen
  icon-no-circle-fill
  Landbouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Terrein- en bouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Verbrandingsmotor
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  5,5 inch
  Apparaatgewicht
  0,37 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Quad-core processor (1,5GHz)
  RAM-geheugen
  1GB
  Opslagcapaciteit
  64GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  8 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  5000 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Alle regeleenheden (Optioneel)
  Foutcodes uitlezen
  Optioneel
  Foutcodes wissen
  Optioneel
  Actieve test
  Optioneel
  Speciale functies
  Optioneel
  Live data
  Optioneel
  Freeze frame
  Optioneel
  I/M gereedheidstest
  Optioneel
  O2-sensor monitortest
  Optioneel
  EVAP-systeemtest
  Optioneel
  On-board monitor test
  Optioneel
  Voertuiginformatie uitlezen
  Optioneel
  OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
  icon-no-circle-fill
  OBFCM-rapport voor de APK
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  Optioneel
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  Optioneel
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  Optioneel
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Transmissie initialiseren (CVT)
  Optioneel
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  Optioneel
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  Optioneel
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  Optioneel
  Hydraulische lift initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  Optioneel
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  Optioneel
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  Optioneel
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  Optioneel
  Crash-data resetten (SRS)
  Optioneel
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  Optioneel
  Systeemtaal initialiseren
  Optioneel
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  Optioneel
  Hoofdstation bediengshendels initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp activeren
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  Optioneel

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Sleutelfuncties

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-yes-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Regeleenheidfuncties

  EEPROM-chip lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  ECU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  TCU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  IMMO regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Airbagmodule lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  EV-functies

  Diagnose van hoogspanningssysteem
  icon-no-circle-fill
  Diagnose van het batterijpakket
  icon-no-circle-fill

  Meetfuncties

  Multimetermodus
  icon-no-circle-fill
  Spanningsdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Stroomdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoopmodus
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Bedradingsschema
  icon-no-circle-fill
  Technische informatie
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  EV-kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-yes-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  Levenslang
  Updatekosten (Jaarlijks)
  icon-no-circle-fill
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiTPMS ITS600E TPMS Programmeur
  AutelAutel MaxiTPMS ITS600E TPMS Programmeur
  Op voorraad

  Deliverytime

  €624,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »