Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MaxiTPMS TS508 TPMS Programmeur

  Productomschrijving

  De Autel MaxiTPMS TS508 is dé keuze voor professionele TPMS-programmering. Met uitgebreide functies biedt dit apparaat snelle en effectieve oplossingen voor TPMS-problemen. Activeer, diagnosticeer, programmeer en leer TPMS-sensoren opnieuw aan. Ontvang gedetailleerde sensordata zoals ID, spanning, temperatuur en locatie. Maak nieuwe sensor-ID's aan en detecteer signaalsterkte van sleutels. Bekijk en print opgeslagen diagnosegegevens. Deze veelzijdige tool optimaliseert TPMS-onderhoud en vereenvoudigt het werk van technici.

  ___________________________________________

  TPMS-functies:

  Met de Autel MaxiTPMS TS508 heeft u toegang tot een uitgebreid scala aan TPMS-diensten, waardoor technici snel en efficiënt TPMS-gerelateerde problemen kunnen oplossen. Dankzij de geavanceerde functies en mogelijkheden van de Autel MaxiTPMS TS508 kunnen technici nauwkeurige diagnose stellen, sensoren programmeren en TPMS-systemen effectief beheren.

  • TPMS-sensorcontrole
  • TPMS-sensordiagnose
  • TPMS-sensorprogrammering
  • TPMS-sensor opnieuw aanleren

  TPMS-sensorcontrole: De functie "TPMS-sensorcontrole" biedt uitgebreide mogelijkheden om de status en prestaties van uw TPMS-sensoren te controleren. Met deze functie kunt u snel en nauwkeurig problemen identificeren en de werking van uw sensoren optimaliseren.

  • Sensorstatus controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u de status van elke TPMS-sensor in uw voertuig controleren. U kunt zien of de sensoren correct zijn geïnstalleerd, actief zijn en goed functioneren. Dit helpt u bij het identificeren van eventuele defecte, inactieve of slecht presterende sensoren.
  • Bandendruk controleren: U kunt de bandendruk van elke sensor individueel controleren. Dit stelt u in staat om snel afwijkingen in de bandendruk te detecteren en indien nodig aanpassingen te maken. Correcte bandendruk is essentieel voor optimale veiligheid en brandstofefficiëntie.
  • Temperatuur controleren: Met de TPMS-sensorcontrole kunt u ook de temperatuur van elke sensor controleren. Dit helpt bij het identificeren van oververhitte sensoren of afwijkingen in temperatuurmetingen die kunnen wijzen op mogelijke problemen.
  • Batterijstatus controleren: De functie stelt u ook in staat om de batterijstatus van elke TPMS-sensor te controleren. U kunt zien of de batterijen goed functioneren en voldoende vermogen hebben. Dit is cruciaal voor een betrouwbare werking van de sensoren.

  TPMS-sensordiagnose: Met de functie "TPMS-sensordiagnose" kunt u via de OBD-poort uitgebreide diagnostische mogelijkheden benutten voor uw TPMS-sensoren. Door verbinding te maken met de OBD-poort van het voertuig, kunt u problemen met de sensoren identificeren en nauwkeurige diagnose-informatie verkrijgen.

  • Uitlezen sensor-ID's: Hiermee kunt u de unieke identificatiecodes van de TPMS-sensoren uitlezen en controleren.
  • Uitlezen ECU-informatie: Geeft gedetailleerde informatie weer over de TPMS-regelmodule van het voertuig, zoals fabrikantgegevens en firmwareversie.
  • Foutcodes uitlezen: Hiermee kunt u eventuele opgeslagen foutcodes in de TPMS-regelmodule uitlezen om problemen te identificeren, zoals sensorstoringen of communicatiefouten.
  • Foutcodes wissen: Met deze functie kunt u de opgeslagen foutcodes in de TPMS-regelmodule wissen nadat de nodige reparaties zijn uitgevoerd.
  • Live data bekijken: Biedt real-time gegevens en parameters van de TPMS-sensoren, zoals bandenspanning, temperatuur, batterijniveau en signaalsterkte.

  TPMS-sensorprogrammering: Met de functie "TPMS-sensorprogrammering" van de Autel MaxiTPMS TS508 kunnen gebruikers sensorgegevens programmeren voor zowel de MX-Sensor als defecte sensoren vervangen met een lage batterijduur of degene die niet goed functioneren. Deze functie biedt verschillende opties om sensor-ID's te programmeren:

  • Kopiëren door activering: Nadat de TPMS-sensoren op het voertuig zijn gemonteerd en geactiveerd, worden de sensorinformatie weergegeven op het display. Met de functie "Kopiëren door activering" kunnen gebruikers de nieuwe MX-sensoren programmeren door simpelweg de sensorinformatie te kopiëren.
  • Kopiëren door OBD: Met de functie "Kopiëren door OBD" programmeert de Autel MaxiTPMS TS508 de sensor-ID's die zijn opgehaald uit de ECU van het geteste voertuig. Hiermee kunnen gebruikers snel en nauwkeurig de sensorgegevens programmeren.
  • Handmatig aanmaken: Met de functie "Handmatig aanmaken" kunnen gebruikers een nieuwe MX-sensor programmeren met de ID van een originele TPMS-sensor. Dit is handig wanneer de originele sensor-ID niet beschikbaar is in de ECU van het voertuig.
  • Automatisch aanmaken: De functie "Automatisch aanmaken" wordt gebruikt om automatisch een willekeurige sensor-ID te genereren voor het programmeren van een nieuwe MX-sensor.

  TPMS-sensor opnieuw aanleren: De functie "TPMS-sensor opnieuw aanleren" is ontworpen om de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's in de voertuig-ECU te laden, zodat deze worden herkend door het TPMS-systeem. Deze functie is essentieel wanneer de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's verschillen van de oorspronkelijke sensor-ID's die in de TPMS ECU waren opgeslagen. Er zijn verschillende manieren om het opnieuw aanleren uit te voeren:

  1. Stationair opnieuw aanleren: Met deze functie moet het voertuig in de "Leermodus" staan bij elke nieuwe sensor die wordt geactiveerd. Het systeem detecteert automatisch de nieuwe sensor en leert deze in de TPMS ECU.
  2. Actief opnieuw aanleren: Voor bepaalde voertuigen kan het opnieuw aanleren worden voltooid door eenvoudigweg met het voertuig te rijden. Het TPMS-systeem detecteert en leert de nieuwe sensor-ID's tijdens het rijden.
  3. OBD opnieuw aanleren: Met de OBD-functie voor opnieuw aanleren kan de TPMS-sensor-ID rechtstreeks naar de TPMS-module worden geschreven met behulp van de Autel MaxiTPMS TS508. Dit zorgt voor een snelle en nauwkeurige herkenning van de nieuwe sensor-ID's.

   

  RKE & RF-monitor:

  De functie "RKE & RF-monitor" biedt controle en monitoring van het RKE (Remote Keyless Entry) en RF (Radio Frequency) systeem van uw voertuig. Met deze functie kunt u de signaalsterkte van de afstandsbediening en de werking van het RF-systeem controleren.

  • Signaalsterkte van de afstandsbediening: Deze functie meet en geeft de signaalsterkte van de afstandsbediening weer, zodat u kunt controleren of het signaal voldoende krachtig is om op afstand met uw voertuig te communiceren. Als de signaalsterkte zwak is, kan dit duiden op een versleten batterij of andere problemen met de afstandsbediening.
  • RF-systeemwerking: Met de RF-monitor kunt u controleren of het RF-systeem van uw voertuig correct functioneert. Het controleert de ontvangst en transmissie van radiosignalen, waardoor u mogelijke problemen met het RF-systeem kunt identificeren, zoals storingen in de antenne, interferentie of andere storingen.

  ___________________________________________

  Bekijken van gegevens:

  Met de functie "Bekijken van gegevens" kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot en de opgeslagen gegevens bekijken van recente TPMS-diagnoseregistraties, evenals alle diagnostische gegevens die de servicetool heeft verzameld van de ECU's van OBD II-compatibele voertuigen. U kunt deze gegevens afdrukken voor verdere analyse en rapportage. Dit stelt u in staat om gedetailleerde informatie over TPMS-diagnoses en voertuiggegevens te raadplegen, wat essentieel is voor effectieve reparaties en onderhoud.

   

  Gegevens afdrukken:

  Met de "Gegevens afdrukken"-functie van de Autel MaxiTPMS TS508 kunt u gemakkelijk de gegevens afdrukken die zijn verzameld door de scan tool. Deze functie maakt gebruik van een computer en de bijgeleverde USB-kabel om verbinding te maken met de scan tool. Hiermee kunt u gedetailleerde rapporten genereren en de verzamelde gegevens vastleggen voor verdere analyse en archivering.

   

  Software-update:

  Met de "Software-update" functie van de Autel MaxiTPMS TS508 kunt u ervoor zorgen dat uw tool altijd up-to-date is met de nieuwste softwareversie. Deze functie is essentieel om te profiteren van de nieuwste functies, verbeterde prestaties en bugfixes. Door regelmatig software-updates uit te voeren, kunt u er zeker van zijn dat uw Autel MaxiTPMS TS508 altijd optimaal functioneert en u de best mogelijke TPMS-diensten kunt bieden. De software-update is eenvoudig uit te voeren via uw computer, waarbij u verbinding maakt met de Autel Update-software en de nieuwste updates downloadt en installeert.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europese merken: Abarth, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Citroën, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, Iveco, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Land Rover, MAN, Maserati, Maybach, McLaren, Mercedes-Benz, MG, MINI, Opel, Vauxhall, Pagani, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen, Volvo

  Aziatische merken: Acura, Aiways, BAIC, Blue SG, Borgward, BYD, Changan, Chery, CMC, Daewoo, DFM, FAW, Foton, Geely, Great Wall, Haima, Haval, Holden, Honda, HSV, Hyundai, Infiniti, Isuzu, JAC, Kia, Lada, Lexus, Lifan, Luxgen, Lynk & Co, Mahindra, Maxus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Qoros, Scion, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Traum, Zotye

  Amerikaanse merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC, Hummer, Jeep, Lincoln, Tesla

  ___________________________________________

  Update-instructies voor de Autel MaxiTPMS TS508:

  Volg deze eenvoudige stappen om uw Autel MaxiTPMS TS508 bij te werken:

  1. Ga naar de officiële website van Autel en download de Maxi PC Suite update-applicatie. Installeer deze op uw computer.
  2. Sluit uw Autel MaxiTPMS TS508 aan op de computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
  3. Start uw Autel MaxiTPMS TS508 en selecteer de update-modus.
  4. Log in met uw Autel ID en wachtwoord. Als u nog geen account heeft, kunt u er een aanmaken op de officiële Autel-website.
  5. Selecteer in de update-applicatie uw apparaat, de Autel MaxiTPMS TS508, en voer het serienummer in.
  6. Kies de bestanden die u wilt bijwerken en installeren. Volg de instructies op het scherm om het updateproces te voltooien.

  Door deze stappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw Autel MaxiTPMS TS508 altijd is voorzien van de nieuwste functies en updates. Dit garandeert dat u altijd de beste en meest nauwkeurige resultaten behaalt bij het programmeren van TPMS-sensoren op voertuigen. Blijf up-to-date met de nieuwste technologieën en verbeteringen om uw TPMS-werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel MaxiTPMS TS508 TPMS Programmeur
  • Autel 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • USB-A - Mini USB-B Verloopkabel
  • Handleiding
  • Opbergtas

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiTPMS TS508
  TeamViewer
  icon-no-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  E-bike
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Autobus
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Trailer
  icon-no-circle-fill
  Hef- en Hijswerktuigen
  icon-no-circle-fill
  Landbouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Terrein- en bouwmachine
  icon-no-circle-fill
  Verbrandingsmotor
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Besturingssysteem
  Schermformaat
  Apparaatgewicht
  0,39 kg
  Touchscreen
  icon-no-circle-fill
  Processor
  RAM-geheugen
  Opslagcapaciteit
  Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  WiFi
  icon-no-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  3200 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Foutcodes uitlezen
  icon-no-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-no-circle-fill
  Actieve test
  icon-no-circle-fill
  Speciale functies
  icon-no-circle-fill
  Live data
  icon-no-circle-fill
  Freeze frame
  icon-no-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-no-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-no-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-no-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-no-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-no-circle-fill
  OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
  icon-no-circle-fill
  OBFCM-rapport voor de APK
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-no-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-no-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-no-circle-fill
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-no-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Transmissie initialiseren (CVT)
  icon-no-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-no-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-no-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-no-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Hydraulische lift initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-no-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Hoofdstation bediengshendels initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp activeren
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-no-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Sleutelfuncties

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-yes-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Regeleenheidfuncties

  EEPROM-chip lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  ECU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  TCU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  IMMO regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Airbagmodule lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  EV-functies

  Diagnose van hoogspanningssysteem
  icon-no-circle-fill
  Diagnose van het batterijpakket
  icon-no-circle-fill

  Meetfuncties

  Multimetermodus
  icon-no-circle-fill
  Spanningsdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Stroomdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoopmodus
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Bedradingsschema
  icon-no-circle-fill
  Technische informatie
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  EV-kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  Levenslang
  Updatekosten (Jaarlijks)
  icon-no-circle-fill
  Update ophaalmethode
  Computer

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiTPMS TS508 TPMS Programmeur
  AutelAutel MaxiTPMS TS508 TPMS Programmeur
  Op voorraad

  Deliverytime

  €449,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »