Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Autel MaxiTPMS TS601 TPMS Programmeur

  Productomschrijving

  De Autel MaxiTPMS TS601 is de nieuwste TPMS-diagnose- en servicetool ontwikkeld door Autel. Het activeert en decodeert TPMS-sensoren nauwkeurig en geeft de gegevens of eventuele fouten weer, ook kan het Autel en OEM TPMS-sensoren programmeren. De Autel TS601 kan ook gebruikt worden als een EOBD code reader, hiermee kunt u de actuele foutcodes van het motormanagement systeem mee uitlezen en wissen.

  ___________________________________________

  TPMS functies:

  De Autel TS601 biedt de meest uitgebreide TPMS-services voor technici om TPMS-gerelateerde problemen snel op te lossen in de kortste tijd en met de hoogste efficiëntie.

  • TPMS-sensor diagnose
  • TPMS-sensor check-functie
  • TPMS-sensor programmeren
  • TPMS-sensor leerproces

  TPMS-sensor diagnose: Met de TPMS-diagnosefunctie kunnen gebruikers TPMS-foutcodes ophalen en wissen, live gegevens uitlezen en speciale functies uitvoeren, waardoor technici snel defecte TPMS-sensoren kunnen opsporen en waarschuwingslampjes kunnen uitschakelen.

  TPMS-sensor check-functie: Met de check-functie kunnen gebruikers TPMS-sensoren activeren om de sensor gegevens te bekijken - sensor-ID, bandenspanning, bandentemperatuur, batterijconditie en sensor plaats.

  • [Pos] – Geeft de positie van de wielsensor aan.
  • [ID-H/D] – Toont sensor-ID-gegevens.
  • [kPa/Psi/Bar] – Geeft de bandenspanning aan.
  • [°C/°F] – Geeft de bandentemperatuur aan.
  • [BAT] – Geeft de toestand van de batterij aan.
  • [Modus] – Definieert de werkmodus of status van de bandensensor.
  • [Modulatie] – Geeft de sensorsignaalamplitude aan.

  TPMS-sensor programmeren: Met de programmeerfunctie kunnen gebruikers de sensorgegevens programmeren voor de Autel-Sensor en defect sensoren vervangen met een lage batterijduur of degene die niet goed functioneren.

  • ID handmatig creëren: Met de functie handmatig creëren kunnen gebruikers de sensor-ID handmatig invoeren.
  • ID automatisch aanmaken: De automatisch aanmaak-functie is om Autel TPMS-sensoren te programmeren door willekeurige ID's toe te passen die zijn gemaakt op basis van het testvoertuig wanneer het de originele sensor-ID niet kan verkrijgen.
  • ID kopiëren door activering: Zodra de TPMS-sensoren zijn gemonteerd op het voertuig en geactiveerd zullen de sensor informatie worden weergegeven op het display. Hierna kan de kopiëren door activering worden gebruikt om de nieuwe Autel-sensoren te programmeren.
  • ID kopiëren door OBD: Met dit functie kunnen gebruikers de opgeslagen sensor informatie naar Autel-sensoren schrijven na het uitvoeren van de Read ID's from Vehicle in Learning-functie.

  TPMS-sensor leerproces: De leerproces functie biedt gedetailleerde instructies bij het opnieuw leren van TPMS.

   

  Algemene EOBD/OBDII-testen:

  De EOBD/OBDII testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.

  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen.

  O2-sensor monitor test: De OBD II-voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  EVAP-systeemtest: Met de EVAP-testfunctie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem van het voertuig. De Autel TS601 voert de lektest niet uit, maar geeft een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Autel TS601 de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Voertuigstatus: Dit functie wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief communicatieprotocollen van OBD II-modules, hoeveelheid opgehaalde foutcodes, status van het storing indicator licht (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  RKE & RF-monitor:

  De Autel TS601 TPMS programmeur kan sleutels met een frequentie van 315MHz- en 433MHz- detecteren en controleren of er een signaal aanwezig is.

  ___________________________________________

  Bekijk gegevens:

  Met de functie gegevens bekijken kan de gebruiker opgeslagen gegevens van de nieuwste TPMS-diagnoseregistraties en alle diagnostische gegevens die door de servicetool zijn opgehaald van de ECU's van de OBD II-compatibele voertuigen, bekijken en afdrukken.

   

  Gegevens afdrukken:

  Met de print data-functie kunnen gegevens die door de Autel TS601 zijn opgehaald, worden afgedrukt door de scantool met de meegeleverde USB-kabel doormiddel van een computer.

   

  Software-update:

  Met deze functie kunt u de software van de Autel TS601 bijwerken via een computer.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europa: Audi / Abarth / Alfa Romeo / Alpina / Aston Martin / BMW / Bentley / Bugatti / Citroën / Dacia / Ferrari / Fiat / Ford / Jaguar / Lamborghini / Lancia / Land Rover / Lotus / MG / MINI / Maserati / Maybach / McLaren / Mercedes-Benz / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Rolls-Royce / Skoda / Saab / Seat / Smart / Volkswagen / Volvo

  Azië: Acura / BAIC / BYD / Blue SG / Borgward / Buick / CMC / Changan / Chery / Dongfeng / Daewoo / FAW / Foton / Geely / Great Wall / HSV / Haval / Holden / Honda / Hyundai / Isuzu / Infiniti / JAC / Kia / Lada / Lexus / Lifan / Luxgen / Mahindra / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Qoros / Scion / SsangYong / Subaru / Suzuki / Toyota / Zotye

  Amerika: Cadillac / Chevrolet / Chrysler / Dodge / GMC / Hummer / Jeep / Lincoln / Tesla

  ___________________________________________

  Update handleiding Autel TS601: 

  1. Download de Maxi PC Suite update applicatie van de officiële website van Autel en voer het uit op de computer.
  2. Sluit de Autel TS601 aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  3. Selecteer update mode in de Autel TS601, voer uw Autel ID en wachtwoord in, indien u dit niet heeft kunt u dit aanmaken op de officiële website van Autel.
  4. Selecteer de Autel TS601 en de serienummer om de juiste bestanden bij te werken en te installeren.

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel MaxiTPMS TS601 TPMS Programmeur
  • 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • USB-A - Mini USB-B Verloopkabel
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
  • Opbergkoffer

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiTPMS TS601
  Teamviewer
  icon-no-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantie afhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Merk voertuig(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Besturingssysteem
  Schermformaat
  Toestelgewicht
  0,4 kg
  Touchscreen
  icon-no-circle-fill
  Processor
  Ram geheugen
  Opslagcapaciteit
  Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  WiFi
  icon-no-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  2400 mAh
  HDMI Output (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Docking station
  icon-no-circle-fill

  Diagnose functies

  Diagnose dekking
  Motormanagement
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-no-circle-fill
  Speciale functies
  icon-no-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitor test
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-no-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-no-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-no-circle-fill
  AdBlue-systeem initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-no-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-no-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-no-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-no-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-no-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-no-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Been ruimte module resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-no-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensor uitgebreide diagnose
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID handmatig aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID automatisch aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door activering
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door OBD
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw inleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeer procedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterij percentage uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Sleutel functies

  Sleutel transponder lezen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel transponder klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel frequentie detectie (RKE & RF):
  icon-yes-circle-fill
  Sleutel programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose topologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online software coderen
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Warmtebeelcamera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Print functies

  Printen van diagnose rapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/bluetooth
  icon-no-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-no-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  Levenslang
  Update kosten (Jaarlijks)
  icon-no-circle-fill
  Update ophaalmethode
  Computer

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiTPMS TS601 TPMS Programmeur
  AutelAutel MaxiTPMS TS601 TPMS Programmeur
  Op voorraad

  Deliverytime

  €499,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking