Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
    Gratis verzenden binnen Nederland & België!
    2 jaar garantie op je product

    Hoe herken ik producten van AsTools?

    Onze webshop is met zeer snelle tempo uitgegroeid tot één van de grootste diagnose apparatuur leverancier van de Benelux. Om onze kwaliteit van onze producten en het dienstverlening te verhogen zullen wij vanaf 31-12-2021 onze producten markeren met onze eigen logo dit zal bestaan uit een certificaat en een label sticker. Dit geldt voor de volgende merken:

     

    Zo zult u onze producten herkennen die wij hebben geleverd! Dit doen wij om onze producten te waarborgen voor de garantie en de technische support! Producten die niet door ons geleverd worden hebben geen enkel recht op garantie of technische support.

    Wij zullen altijd onze producten uitgebreid testen en beoordelen voordat wij hem opsturen. Wanneer het product een voldoende scoort zullen wij hem voorzien van een certificaat. Dit certificaat verklaart dat het product is getest, dit is ook tevens het garantiekaart!

     

    Kenmerken:

    Certificaat product

     

    Sticker

     

    Tweedehands producten:

    Ik heb een tweedehands product gekocht op marktplaats heb ik hier ook garantie op? Ja, wij verlenen op elke product die wij leveren het wettelijke garantie ook al wordt dit tweedehands verkocht! Als het certificaat en label sticker bij het product bevindt. Wij slaan alle serienummers van onze artikelen op in onze database.

     

    Reparatie:

    Mijn product is defect hoe lang ben ik hem kwijt?

    Wij doen onze beste om de producten binnen een zeer korte termijn te repareren tussen 2 en 7 werkdagen.

     

    Krijg ik een leen apparaat mee?

    Wij vinden het belangrijk dat onze klanten hun werk altijd kunnen uitvoeren zonder te hoeven wachten tot hun uitleesapparaat is gerepareerd, Dit is ook sterk afhankelijk van het gekochte artikel, heeft u een diagnose tester gekocht en zit u zonder? Dan zullen wij u uiteraard een leen toestel meegeven, zodat u verder kunt werken in uw werkplaats. Wij staan altijd achter onze klanten!

     

    Mijn garantie is verlopen, kan mijn toestel gerepareerd worden?

    Ja wij bieden ook reparatie service aan toestellen waarvan het garantie is vervallen, ook kunnen wij reparaties uitvoeren op toestellen die niet door ons geleverd zijn. 

     

    Heeft u nog vragen waarbij wij je kunnen helpen, dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.

    Laat een reactie achter

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »