Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
    Gratis verzenden binnen Nederland & België!
    2 jaar garantie op je product

    Door Mustafa Demir

    OBFCM uitleesapparaat voor de APK-keuringen

     

    Wat is OBFCM?

    OBFCM staat voor OnBoard Fuel Consumption Monitoring. Dit systeem is een initiatief van de Europese Commissie en is verplicht gesteld voor alle lichte voertuigen die sinds januari 2021 zijn uitgebracht in meer dan 27 Europese landen. Het doel van OBFCM is om het brandstofverbruik van voertuigen nauwkeurig te monitoren en te rapporteren. Vanaf 1 januari 2020 moeten nieuwe auto's met dit systeem zijn uitgerust. Het registreert het verbruik, dat vervolgens per 1 januari 2024 tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) moet worden uitgelezen en doorgegeven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) in Nederland. De RDW rapporteert de verzamelde gegevens jaarlijks aan de Europese Commissie en het Europees Milieuagentschap.

     

    OBFCM uitleesapparaten voor de APK

    Voor de APK-keuring is het essentieel dat werkplaatsen beschikken over de juiste uitleesapparaten om aan de OBFCM-vereisten te voldoen. Deze apparaten zijn in staat om de OBFCM-gegevens snel en efficiënt uit te lezen en te rapporteren. Bij AsTools bieden we een reeks OBFCM-uitleesapparaten die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voorzien zijn van de nieuwste technologie om een accurate uitlezing te garanderen. Onze apparaten hebben functies zoals automatische opstart bij aansluiting, een duidelijk TFT-kleurenscherm en de mogelijkheid om naast OBFCM-gegevens ook andere belangrijke voertuiginformatie te verstrekken.

     

    Waarom kiezen voor onze OBFCM uitleesapparaten?

    Onze uitleesapparaten zijn ontworpen om te voldoen aan de nieuwste regelgeving en zijn een essentieel hulpmiddel voor elke werkplaats die APK-keuringen uitvoert. Door te kiezen voor onze producten, zorgt u ervoor dat uw werkplaats klaar is voor de toekomst en dat u uw klanten de beste service kunt bieden.

    Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een OBFCM-uitleesapparaat voor uw werkplaats? Bezoek dan onze productpagina voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

    Laat een reactie achter

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »