Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Jaltest Trailer Uitleesapparaat

  Inclusief Activeringslicentie & Update Licentie
  Productomschrijving

  De Jaltest trailer uitleesapparaat is specifiek ontworpen voor de bedrijfswagenreparatiesector en biedt geavanceerde technologie voor een efficiënte en nauwkeurige diagnose en onderhoud van diverse commerciële voertuigen, waaronder trailers. Dit professionele diagnoseapparaat kenmerkt zich door zijn uitgebreide dekking en is volledig compatibel met het Windows-besturingssysteem, wat het een veelzijdige en betrouwbare keuze maakt voor professionals in de sector. Het apparaat biedt gedetailleerde diagnostische informatie en ondersteuning, wat essentieel is voor het effectief beheren en onderhouden van een breed scala aan trailermodellen en -typen.

  (De interface wordt geleverd met een levenslange activeringslicentie en een update licentie voor één jaar)

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De Jaltest trailer uitleesapparaat ondersteunt drie methoden voor voertuigidentificatie:

  • Automatische VIN-scan: De Jaltest trailer uitleesapparaat is uitgerust met de nieuwste automatische VIN-scanfunctie. Deze maakt snelle identificatie van voertuigen via het CAN-netwerk mogelijk met slechts één klik.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die geen automatische VIN-scan ondersteunen, biedt de Jaltest trailer uitleesapparaat de mogelijkheid om het voertuig-VIN handmatig in te voeren.
  • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, biedt de Jaltest trailer uitleesapparaat de mogelijkheid om het voertuig handmatig te selecteren.

  Automatische en handmatige scan: Wanneer u toegang hebt tot het diagnosegedeelte, zijn er twee scanopties beschikbaar:

  1. Automatische scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische scan: De "Automatische scan"-functie is een praktische en uitgebreide diagnose-optie die alle beschikbare modules in het voertuig automatisch scant. Deze functie biedt snel en efficiënt een overzicht van de huidige regelmodules en detecteert eventuele foutcodes. Tijdens de automatische scan worden alle modules gecontroleerd op foutcodes, waarbij de status als volgt wordt weergegeven:

  • Rood - Er is een foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Groen - Er zijn geen foutcodes gevonden in de regeleenheid.
  • Niet beantwoord - De module is niet aanwezig in het voertuig.

  Handmatige scan: De "Handmatige scan"-functie, aanvullend op de automatische scan, biedt de mogelijkheid om specifieke regelmodules in het voertuig te selecteren voor een gerichte diagnose. Met deze functie kunt u handmatig bepalen welke module u wilt scannen en analyseren. Door een specifieke regelmodule handmatig te selecteren, kunt u zich richten op een bepaald systeem of onderdeel van het voertuig. Dit is met name nuttig als u een vermoeden heeft van een probleem dat u wilt identificeren of een specifieke procedure wilt uitvoeren.

  Onderdelen van de handmatige scan kunnen zijn:

  • ECU-informatie
  • Foutcodes uitlezen
  • Foutcodes wissen
  • Live-data
  • Actieve tests
  • Speciale functies
  • Programmeren/aanpassingen

  ECU-informatie: Met deze functie kunt u specifieke informatie die in de ECU is opgeslagen uitlezen, bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software coderingsnummer, softwareversienummer, hardware onderdeelnummer en hardwareversienummer.

  Foutcodes uitlezen: Deze functie maakt het mogelijk om foutcodes, gedetecteerd door de regelmodule, te analyseren. Deze codes geven cruciale informatie over mogelijke problemen in het voertuig, helpend bij het lokaliseren en identificeren van problemen.

  Foutcodes wissen: Met deze functie kunnen huidige en opgeslagen foutcodes worden verwijderd uit een geselecteerde regelmodule. Dit is nuttig voor het controleren of problemen zijn opgelost na reparatie en voor het resetten van waarschuwingslampjes op het dashboard.

  Live data: Deze functie geeft real-time toegang tot de huidige parameters van de voertuigsensoren, waardoor de status en prestaties van systemen en componenten gemonitord kunnen worden. De data kan worden weergegeven in verschillende modi, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker.

  • Alle data: Standaard worden alle uitlezingen in tekstformaat gepresenteerd, wat zorgt voor een duidelijke en gestructureerde weergave van de informatie.
  • Enkel-grafiek: Deze modus visualiseert parameters in de vorm van golfvormgrafieken, waardoor u een realistisch inzicht krijgt in de actuele situatie binnen het voertuig.
  • Multi-grafieken: Vergelijkbaar met de enkel-grafiek modus, echter met de toevoeging dat u tot twee parametergrafieken gelijktijdig kunt bekijken. Dit faciliteert een dieper inzicht door de correlatie tussen verschillende parameters in real-time te observeren.
  • Grafiek samenvoegen: Deze functie maakt het mogelijk om meerdere PID-plotlijnen samen te voegen tot een enkele coördinaat. Het geeft u een geïntegreerd overzicht en helpt bij het analyseren hoe verschillende parameters elkaar beïnvloeden, voor een nog completer en functioneler beeld van live data.
  • Leermodus: Deze modus stelt u in staat om optimale live sensorgegevenswaarden vast te leggen in diverse situaties: tijdens inactiviteit, versnelling, vertraging, gedeeltelijke belasting en zware belasting voor elk voertuig dat uw werkplaats binnenrijdt. Deze waardevolle gegevens worden geregistreerd voor toekomstig gebruik, waardoor u een betrouwbare database opbouwt die als referentie kan dienen voor toekomstige diagnostische werkzaamheden.
  • Vergelijkingsmodus: Wanneer een voertuig met een probleem uw werkplaats binnenrijdt, faciliteert deze modus een efficiënte diagnostische procedure. U kunt de huidige sensor- en parameterwaarden eenvoudig vergelijken met de optimale waarden uit uw database. Bij het identificeren van een afwijking of defect aan een sensor, ontvangt u een melding. Dit stelt u in staat om snel en nauwkeurig problemen te lokaliseren en aan te pakken, waardoor de efficiëntie van uw dienstverlening wordt verhoogd.

  Actieve test: Deze functie maakt het mogelijk om bidirectionele diagnostische tests uit te voeren op verschillende systemen en componenten van het voertuig. Het maakt het mogelijk om tijdelijk een specifiek voertuigsysteem of -component te activeren, waarbij u de prestaties en functionaliteit kunt testen en eventuele problemen kunt identificeren. Na de test keert het systeem of component terug naar zijn normale werking.

  Speciale functies: Met deze functie kunt u speciale aanpassingen uitvoeren aan specifieke voertuigcomponenten, zoals het herkalibreren of configureren van componenten na vervanging of reparatie. Het biedt een hoog niveau van controle en aanpassing voor geavanceerd voertuigonderhoud en -reparatie.

  Programmeren/aanpassingen: Met de programmeer-/aanpassingsfunctie kunt u de voertuigregelmodules opnieuw flashen. Hiermee kunt u de computersoftware van het voertuig bijwerken naar de nieuwste versie, evenals de adaptieve gegevens van bepaalde componenten herprogrammeren na een reparatie of vervanging.

  • Coderingen: Deze functie geeft gedetailleerde informatie over verschillende voertuigcomponenten en hun coderingsinformatie. Het stelt u in staat de coderingsstatus van componenten te controleren en aan te passen, wat vooral nuttig is bij het vervangen van onderdelen of het aanpassen van het voertuig.
  • Aanpassingen: Deze functie biedt essentiële informatie over de hardware en software van de regeleenheid, en maakt het mogelijk om aanpassingen en configuraties uit te voeren aan componenten na vervanging of reparatie. Het stelt u in staat om de functionaliteit en prestaties van het voertuig te optimaliseren en te personaliseren volgens uw specifieke behoeften en eisen.

   

  Onderhoudsfuncties:

  Onderhoudsinterval resetten (Service): Deze onderhoudsfunctie biedt u de mogelijkheid om het onderhoudssysteem te resetten na het uitvoeren van specifieke onderhoudstaken. De functie zet de kilometerstand of rijtijd die gerelateerd is aan de volgende onderhoudsbeurt terug naar nul. Hierdoor wordt het waarschuwingslampje voor het onderhoud uitgeschakeld en het systeem wordt gereedgemaakt voor een nieuwe onderhoudscyclus. Op deze manier zorgt u voor een accurate weergave van de onderhoudssituatie van uw voertuig, wat helpt bij het tijdig plannen van toekomstige servicebeurten.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Deze onderhoudsfunctie biedt de mogelijkheid om de elektronische parkeerremmen aan de achterzijde te resetten. Een dergelijke reset is vaak noodzakelijk bij het vervangen van bepaalde onderdelen van het remsysteem. Denk hierbij aan de achterremblokken, achterremschijven, rembloksensoren en remklauwen. Het resetten van de elektronische parkeerrem is een essentiële stap om de juiste werking van deze belangrijke veiligheidsfunctie te waarborgen. Zonder correcte reset kan de werking van de remmen mogelijk niet optimaal zijn, wat gevolgen kan hebben voor de veiligheid van het voertuig en zijn inzittenden.

  Luchtvering initialiseren: Deze onderhoudsfunctie is ontworpen om de ophangingssystemen van uw voertuig te kalibreren. De kalibratie is cruciaal om de juiste hoogte van de carrosserie te handhaven en draagt bij aan de algehele prestaties en de veiligheid van het voertuig. Het is bijzonder relevant wanneer er wijzigingen zijn aangebracht aan de carrosseriehoogtesensor, het luchtveersysteem, of de besturingsmodule. Het kan ook noodzakelijk zijn wanneer het voertuigniveau buiten de normale specificaties valt. Door deze kalibratie te onderhouden, zorgt u voor een optimale wegligging, rijcomfort en voorkomt u mogelijke schade aan de ophanging of banden van het voertuig.

   

  Speciale functies:

  Offline ECU-programmering: De Jaltest trailer uitleesapparaat biedt ook "Offline ECU-programmering". Hiermee kunt u softwareprogramma's van de originele module opslaan en overbrengen naar een nieuwe module zonder verbinding te maken met de Jaltest-servers. Dit is met name nuttig voor voertuigen van merken zoals Ford en Mazda. Met offline ECU-programmering kunt u de software van een regeleenheid kopiëren en overzetten naar een nieuwe module, wat van pas komt bij het vervangen van defecte modules of het upgraden van voertuigen met nieuwe componenten.

  Verborgen functies: De Jaltest trailer uitleesapparaat biedt toegang tot verborgen functies in Audi, Skoda, Toyota en Volkswagen voertuigen. Hiermee kunt u functies activeren of deactiveren die standaard zijn uitgeschakeld, zoals de automatische inklapfunctie van zijspiegels en het uitschakelen van gordelwaarschuwingsgeluiden. Met de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u deze verborgen functies eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

  Retrofitting: De Jaltest trailer uitleesapparaat biedt ook retrofitting, waarmee u extra componenten of functies kunt installeren in een voertuig na de fabricage. U kunt nieuwe componenten toevoegen of bestaande componenten vervangen en de nodige aanpassingen en configuraties uitvoeren. Dit stelt u in staat om nieuwe functies toe te voegen aan uw voertuig, zoals instapverlichting. Met de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u het voertuig configureren en de benodigde instellingen aanpassen voor een correcte werking van de nieuwe functies.

  Geleide functies: De Jaltest trailer uitleesapparaat bevat ook geleide functies met stapsgewijze instructies voor verschillende onderhoudstaken. Met deze functie kunt u basisinstellingen van sensoren en actuatoren uitvoeren met duidelijke begeleiding en gestructureerde stappenplannen. Dit is vooral handig voor voertuigen van merken zoals Audi en Volkswagen, waardoor u onderhoudstaken op een gestructureerde en eenvoudig te volgen manier kunt uitvoeren.

  Technische informatie: Deze functie biedt specifieke OEM-standaarden die essentieel zijn voor veelvoorkomende voertuigaanpassingen. Het omvat aanpassingskoppels, referentiemetingen, parameters en diagrammen, waardoor professionals gedetailleerde en accurate gegevens ontvangen voor optimale voertuigafstelling.

  Bedradingschema`s: De functie 'Bedradingsschema's' biedt een geavanceerde, interactieve ervaring voor gebruikers die werken aan het elektrische systeem van voertuigen. Met de muis kunnen gebruikers over de schema's navigeren, waarbij componenten automatisch worden uitgelicht voor eenvoudige identificatie. Direct vanuit deze weergave is toegang mogelijk tot een schat aan technische informatie, waaronder gerelateerde documenten, technische specificaties, gebruikerscommentaren en de locatie van de componenten in het voertuig.

  Intelligente diagnose (TSB): De functie "Intelligente Diagnose" is een belangrijk en krachtig aspect van de Jaltest trailer uitleesapparaat. Deze functie levert essentiële informatie voor de intelligente diagnose van gedetecteerde foutcodes. Daarnaast biedt het technische servicebulletins, foutcode-analyse, reparatiehulp, reparatietips en metingen van componenten om u te assisteren bij het oplossen van de gedetecteerde foutcodes. Het verschaft ook relevante casusinformatie ter inzage.

   

  Speciale communicatie protocollen:

  J2534-protocol: De Jaltest Link V9 is compatibel met het J2534-protocol, waardoor samenwerking met een pc mogelijk is waarop OEM-diagnosesoftware is geïnstalleerd. Met de Jaltest Link V9-interface kunt u regeleenheden in voertuigen updaten met nieuwe software. Het J2534-protocol is een gestandaardiseerde methode voor communicatie met voertuigregeleenheden, waardoor software-updates en diagnostische taken kunnen worden uitgevoerd voor verschillende voertuigen.

  RP1210-protocol: De Jaltest Link V9 ondersteunt ook het RP1210-protocol, waarmee samenwerking met een pc mogelijk is waarop OEM-diagnosesoftware is geïnstalleerd. Met behulp van de Jaltest Link V9-interface kunt u regeleenheden in vrachtwagens updaten met nieuwe software. Het RP1210-protocol biedt een gestandaardiseerde methode voor communicatie bij het uitvoeren van diagnose- en programmeerfuncties in vrachtwagens.

  ___________________________________________

  Voertuiggeschiedenis:

  De Jaltest trailer uitleesapparaat stelt u in staat om de voertuiggeschiedenis bij te houden, inclusief relevante gegevens en storingscodes van eerdere diagnostische sessies. Met een overzichtelijke tabellijst kunt u eenvoudig navigeren en belangrijke details bekijken. Dit helpt bij het raadplegen van vorige resultaten, het volgen van reparaties en het identificeren van terugkerende problemen. De opgeslagen gegevens kunnen dienen als referentie voor toekomstige sessies of om te delen met anderen.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met de "Werkplaatsinformatie" functie van de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u gedetailleerde informatie over uw werkplaats vastleggen en beheren, waaronder de naam, het adres, het telefoonnummer en andere opmerkingen. Dit helpt bij het organiseren en beheren van uw werkplaatsactiviteiten, waardoor u snel toegang heeft tot de benodigde gegevens voor communicatie met klanten en het genereren van documenten zoals voertuigdiagnoserapporten.

   

  Klantinformatie:

  Met de "Klantinformatie" functie van de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u gedetailleerde gegevens van uw klanten vastleggen en beheren, zoals hun naam, voertuigmerk en model, chassisnummer en eventuele opmerkingen. Het bijhouden van klantinformatie zorgt voor efficiënte communicatie, gepersonaliseerde service en gemakkelijke identificatie van voertuigdiagnoserapporten en testbestanden.

   

  Klantenbeheer:

  Met de "Klantenbeheer" functie van de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u klantinformatie beheren en organiseren. U kunt gedetailleerde gegevens zoals naam, contactgegevens, voertuiginformatie en opmerkingen vastleggen. Dit stelt u in staat om alle relevante informatie van uw klanten op één plek op te slaan en gemakkelijk toegang te hebben tot hun gegevens tijdens het werken met hen. Het beheer van klantenaccounts biedt een overzicht van alle klanten die aan uw werkplaats zijn gekoppeld en u kunt eerdere diagnostische sessies en voertuighistorie koppelen aan specifieke klanten voor snelle toegang tot hun eerdere tests en resultaten.

   

  Diagnose rapport:

  De Jaltest trailer uitleesapparaat biedt de mogelijkheid om gedetailleerde diagnose rapporten te genereren en op te slaan. Dit rapport bevat alle relevante informatie over de diagnostische sessie, zoals gedetecteerde foutcodes, voertuigsysteemstatus, live data waarden en grafieken. Het rapport kan worden aangepast met werkplaats-, voertuig- en klantinformatie en kan worden bekeken, opgeslagen of afgedrukt. Met de mogelijkheid om het rapport aan te passen aan specifieke behoeften, zoals het toevoegen van werkplaatsnaam, voertuiginformatie en klantgegevens, kunt u de rapporten personaliseren.

   

  Pre-scan en Post-scan:

  De Jaltest trailer uitleesapparaat biedt pre-scan en post-scan functionaliteit, waarmee u gedetailleerde rapporten kunt genereren voor en na reparaties aan het voertuig. De pre-scan rapporten tonen de huidige foutcodes en bieden een startpunt voor reparaties, terwijl de post-scan rapporten de status van opgeloste en onopgeloste foutcodes laten zien. Deze rapporten kunnen worden aangepast met werkplaats- en voertuiginformatie voor een professionele presentatie aan de klant. Ze helpen bij het beoordelen van de reparatie-effectiviteit, bieden transparantie aan de klant en dienen als documentatie voor uw eigen administratie.

   

  Remote Expert:

  De "Remote Expert" functie van de Jaltest trailer uitleesapparaat biedt technici de mogelijkheid om verbinding te maken met interne moduleprogrammeurs en systeemexperts via een peer-to-peer-netwerk. Met deze functie kunnen technici op afstand ondersteuning krijgen van ervaren Jaltest experts, die hen kunnen begeleiden bij complexe diagnostische stappen, technische inzichten kunnen delen en oplossingen kunnen bieden voor moeilijke problemen.

   

  Hulp op Afstand:

  Met de "Hulp op Afstand" functie van de Jaltest trailer uitleesapparaat kunt u directe ondersteuning krijgen van AsTools of Jaltest wanneer u technische problemen ondervindt met de Jaltest-producten. Door verbinding te maken via de TeamViewer/Quicksupport applicatie, kunnen technische experts op afstand uw scherm bekijken en met u communiceren om problemen te identificeren en op te lossen. Deze functie biedt een snelle en efficiënte manier om technische ondersteuning te ontvangen, vooral bij complexe vraagstukken en softwareproblemen. Het stelt u in staat om samen te werken met ervaren technici die u kunnen begeleiden, instellingen controleren en advies geven om problemen snel en effectief op te lossen.

  ___________________________________________

  Ondersteunde voertuigmerken:

  Trailers: Bendix, Carrier, Chereau, Cojali, Dana, Haldex, Knorr-Bremse, Thermo King, Vigia, Wabco

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Jaltest Link V9 Interface
  • Jaltest 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopstekker
  • Jaltest 26 Pins DB26 Verlengkabel
  • Jaltest USB-A - USB-B
  • Jaltest Multipinnen Kit
  • Jaltest Opbergkoffer (Compact)
  • Jaltest Sigarettenaansteker Verloopkabel

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Jaltest
  Model
  Trailer
  TeamViewer
  icon-no-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  E-bike
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  Optioneel
  Personenauto
  icon-no-circle-fill
  Bestelauto
  Optioneel
  Autobus
  Optioneel
  Vrachtwagen
  Optioneel
  Trailer
  icon-yes-circle-fill
  Hef- en Hijswerktuigen
  Optioneel
  Landbouwmachine
  Optioneel
  Terrein- en bouwmachine
  Optioneel
  Verbrandingsmotor
  Optioneel

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  icon-no-circle-fill
  Schermformaat
  icon-no-circle-fill
  Apparaatgewicht
  0,38 kg
  Touchscreen
  icon-no-circle-fill
  Processor
  RAM-geheugen
  Opslagcapaciteit
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-no-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  OBD-poort (Voertuig)
  Batterijcapaciteit
  icon-no-circle-fill
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Dockingstation
  icon-no-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-no-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-no-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-no-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-no-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-no-circle-fill
  OBFCM (Onboard Fuel Consumption Monitor)
  icon-no-circle-fill
  OBFCM-rapport voor de APK
  icon-no-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-no-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-no-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-no-circle-fill
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-no-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-no-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-no-circle-fill
  Transmissie initialiseren (CVT)
  icon-no-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-no-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-no-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-no-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Hydraulische lift initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-no-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-no-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-no-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Hoofdstation bediengshendels initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Elektronische waterpomp activeren
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-no-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutelfuncties

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Regeleenheidfuncties

  EEPROM-chip lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  ECU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  TCU regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  IMMO regeleenheid lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Airbagmodule lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Body/Chassis overige modules lezen/schrijven
  icon-no-circle-fill
  Programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  EV-functies

  Diagnose van hoogspanningssysteem
  icon-no-circle-fill
  Diagnose van het batterijpakket
  icon-no-circle-fill

  Meetfuncties

  Multimetermodus
  icon-no-circle-fill
  Spanningsdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Stroomdetectiemodus
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoopmodus
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-yes-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Bedradingsschema
  icon-yes-circle-fill
  Technische informatie
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-yes-circle-fill
  Remote expert
  icon-yes-circle-fill
  Retrofitting
  icon-yes-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-yes-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-yes-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-yes-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-yes-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  EV-kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische camera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-no-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-yes-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-yes-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  1 jaar
  Updatekosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Jaltest Jaltest Trailer Uitleesapparaat
  JaltestJaltest Trailer Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €3.499,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »