Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MaxiCom MK808BT Auto Uitleesapparaat

  Productomschrijving

  De Autel MaxiCom MK808BT is een draadloze universele uitleesapparaat voor auto`s. Uitgevoerd met een 7,0 inch scherm met touchscreen, Android besturingssysteem, 1,6GHz multi-core processor, 1GB ram, 64GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De Autel MaxiCom MK808BT ondersteunt vier methoden voor voertuigidentificatie:

  • Automatische VIN-scan: De Autel MK808BT beschikt over de nieuwste automatische VIN-scan functie om voertuigen sneller te identificeren via het CAN-netwerk met slechts één klik.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die de automatische VIN-scan niet ondersteunen, kunt u met de Autel MK808BT ook de voertuig-VIN handmatig invoeren.
  • Handmatige voertuig invoer: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, kunt u de voertuig ook handmatig selecteren.
  • Alternatieve voertuigidentificatie: Indien de Autel MK808BT de auto niet kan identificeren, zou u via de generieke EOBD diagnose kunnen uitvoeren.

   

  Automatische- en handmatig-scan: Nadat u toegang heeft tot de sectie diagnose, kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Automatische-scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige-scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische-scan: De hoofdgedeelte van het automatische-scan scherm toont u systeemlijst met de regeleenheiden.

  • Rood - Foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Groen - Geen foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Niet beantwoord - Module is niet beschikbaar in het voertuig.

  Handmatige-scan: Nadat u een regeleenheid handmatig heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit de volgende selecties:

  • ECU-informatie
  • Foutcode uitlezen
  • Foutcode wissen
  • Live-data
  • Actieve test
  • Speciale functies

  ECU-informatie: Met dit functie kunt u de specifieke informatie uitlezen wat op de ECU staat bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software codering nummer, software versienummer, hardware onderdeel nummer en hardware versienummer.

  Foutcode uitlezen: Met het menu codes lezen kunt u foutcodes uitlezen die in de besturingseenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu codes wissen kunt u alle huidige en opgeslagen foutcodes van een geselecteerde regelmodule wissen.

  Live-data: Wanneer u de live-data functie aan selecteert kunt de actuele parameters van de sensoren bekijken, ook kunt u een scherm opname maken van de parameters, die u later kunt terugkijken. U kunt kiezen uit de volgende 4 methodes:

  • Analoge meter mode: Geeft de parameters weer in metergrafiek.
  • Tekst mode: Geeft de parameters in als tekst lijst.
  • Golfvorm grafiek mode: Geeft de parameters weer in golfvorm grafiek.
  • Digitale meter grafiek mode: Geef de parameters in als digitale metergrafiek.

  Actieve test: Actieve tests, ook wel actuator tests genoemd, zijn bi-directionele diagnostische tests op voertuigsystemen en -componenten. Met de tests kunt u de scanner tijdelijk gebruiken om een ​​voertuigsysteem of -onderdeel te activeren of te besturen, en wanneer u de test verlaat, keert het systeem/onderdeel terug naar de normale werking.

  Speciale functies: Dit functie is voor het uitvoeren van verschillende aanpassingen aan de componenten bijvoorbeeld: herkalibratie of configuratie van bepaalde componenten nadat ze zijn vervangen of gerepareerd.

   

  Algemene EOBD/OBDII-testen:

  De EOBD/OBDII testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.

  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen.

  O2-sensor monitor test: De OBD II-voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  EVAP-systeemtest: Met de EVAP-testfunctie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem van het voertuig. De Autel MK808BT voert de lektest niet uit, maar geeft een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Autel MK808BT de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Voertuigstatus: Dit functie wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief communicatieprotocollen van OBD II-modules, hoeveelheid opgehaalde foutcodes, status van het storing indicator licht (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  Service functies:

  Olie service interval resetten: Met dit service-functie kunt u na het uitvoeren van een onderhoud de kilometerstand of rijtijd terug op nul zetten, zodat het onderhoudslampje uit gaat en het systeem een nieuwe onderhoudscyclus start. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de motorolie is ververst.
  2. Wanneer de oliesensor is vervangen.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Met dit service-functie kunt u de elektronische achter parkeerremmen terugstellen, zodat u de:

  1. Achterremblokken kunt vervangen.
  2. Achterremschijven kunt vervangen.
  3. Rembloksensoren kunt vervangen.
  4. Remklauwen kunt vervangen.

  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS): Met dit service-functie kunt u de bandenspanning waarschuwingslampje resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de bandenspanning is te laag.
  2. Wanneer de bandenspanning controleapparaat is vervangen/geïnstalleerd.
  3. Wanneer de band is vervangen.

  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS): Met dit service-functie kunt u de bewakingseenheid van de accu resetten, zodat de regeleenheiden de juiste informatie van de accusensor ontvangen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de hoofdaccu wordt vervangen.
  2. Wanneer de accusensor wordt vervangen.

  Remmen ontluchten (ABS): Met dit service-functie kunt u de remsysteem ontluchten en de remdruk herstellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ABS-computer wordt vervangen.
  2. Wanneer de ABS-pomp wordt vervangen.
  3. Wanneer de hoofdremcilinder wordt vervangen.
  4. Wanneer de remcilinder wordt vervangen.
  5. Wanneer de remleiding wordt vervangen.

  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF): Met dit service-functie kunt u de ECU aansturen om een geforceerde regeneratie te doen, ook kunt u componenten/sensoren opnieuw aanleren, nadat dit vervangen zijn. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. Wanneer de roetfilter is vervangen.
  3. Wanneer de Adblue-injector is vervangen.
  4. Wanneer de Adblue is bijgevuld.
  5. Wanneer de roetfilter een geforceerde regeneratie nodig heeft.

  Startonderbreker initialiseren (IMMO): Met dit service-functie kunt u de sleutel opnieuw matchen met de immobilizer, zodat de start onderbreker wordt opgeven. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de contactsleutel is vervangen.
  2. Wanneer de contactschakelaar is vervangen.
  3. Wanneer de batterij van de sleutel is vervangen.

  Injectoren initialiseren: Met dit service-functie kunt u de diesel injectoren opnieuw herprogrammeren in de regeleenheid, zodat de juiste hoeveelheid diesel wordt ingespoten in de cilinders. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de injector is vervangen.

  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Met dit service-functie kunt u de stuurhoeksensor en G-sensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de stuurhoeksensor is vervangen.
  2. Wanneer de G-sensor is vervangen.

  Ophanging initialiseren: Met dit service-functie kunt u de ophanging kalibreren, zodat de auto de juiste lichaamshoogte heeft. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de lichaamshoogtesensor is vervangen.
  2. Wanneer de luchtveersysteem is vervangen.
  3. Wanneer de stuurmodule is vervangen.
  4. Wanneer de voertuigniveau niet correct is.

  Gasklephuis initialiseren (ETC): Met dit service-functie kunt u de gasklephuis opnieuw initialiseren, zodat de leerwaarde van de gasklephuis terugkeert naar de begintoestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de gasklephuis is vervangen.
  2. Wanneer de gasklephuis is schoongemaakt.
  3. Wanneer de accu is losgekoppeld.

  Adaptieve koplampen initialiseren (AFS): Met dit service-functie kunt u de adaptieve koplampen opnieuw initialiseren. Afhankelijk van de omgevingslichtintensiteit kan het adaptieve koplampsysteem beslissen of de koplampen automatisch moeten worden ingeschakeld en de koplampverlichtingshoek tijdig moeten worden aangepast terwijl het voertuig wordt bewaakt met de snelheid en de lichaamshouding. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de adaptieve koplampen zijn vervangen.
  2. Wanneer de niveau-sensor is vervangen.
  3. Wanneer de xenon lampen zijn vervangen.

  Bandmaat initialiseren: Met dit service-functie kunt u de bandenmaat wijzigen in de ECU. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een andere maat banden worden gemonteerd.

  Vertandingen initialiseren (TEC): Met dit service-functie kunt u de bewerkingstolerantie van de krukastandwiel aan de krukaspositiesensor opnieuw herinleren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de krukaspositiesensor is vervangen.
  3. Wanneer de krukasvliegwiel is vervangen.
  4. Wanneer de foutcode P1336 is opgeslagen.

  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR): Met dit service-functie kunt u de EGR-klep opnieuw kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de EGR-klep is vervangen.
  2. Wanneer de EGR-klep is schoongemaakt.

  Koppeling initialiseren: Met dit service-functie kunt u de koppeling opnieuw kalibreren van semi-automaatbakken. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de koppelingsplaat is vervangen.
  2. Wanneer de schakelrobot is vervangen.

  Transmissie initialiseren (VGT): Met dit service-functie kunt u de transmissie opnieuw initialiseren, wanneer de niet vloeiend schakelt. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de versnellingsbak is gedemonteerd.
  2. Wanneer de versnellingsbak is gerepareerd.

  Crash-data resetten: Met dit service-functie kunt u de crash gegevens wissen in de regelmodule van het veiligheidssysteem, zodat de auto weer kan starten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto in een ongeval is geraakt.

  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS): Met dit service-functie kunt u de sensor versnelling in dwarsrichting, sensor versnelling in lengterichting, gierhoeksensor en remdruksensor kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de dwarsrichtingsensor is vervangen.
  2. Wanneer de lengterichtingsensor is vervangen.
  3. Wanneer de remdruksensor is vervangen.
  4. Wanneer de gierhoeksensor is vervangen.

  Elektronische waterpomp starten: Met dit service-functie kunt u de elektronische waterpomp starten aansturen en het koelsysteem ontluchten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de elektronische waterpomp is vervangen.
  2. Wanneer de koelvloeistof wordt ververst.

  Zitplaats initialiseren: Met dit service-functie kunt u de airbag stoelbezitting sensor kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de airbag stoelbezitting sensor is vervangen.

  Deurraam/panoramaraam initialiseren: Met dit service-functie kunt u de positie van de deurraam en panoramaraam initialiseren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de deurraam is vervangen.
  2. Wanneer de panoramaraam is vervangen.
  3. Wanneer de positie onbekend is voor de regeleenheid.

  Turbo initialiseren (VGT): Met dit service-functie kunt u de aangeleerde waarden van de turbo resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de turbo is vervangen.
  2. Wanneer de wastegate actuator van de turbo is vervangen.

  Airco initialiseren (A/C): Met dit service-functie kunt u de aangeleerde waarden van de aircopomp resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de aircopomp is vervangen.

  Adaptieve cruise control initialiseren (ACC): Met dit service-functie kunt u de adaptieve cruise control uitlijnen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ACC-sensor is vervangen.

  Snelheidslimiet aanpassen: Met dit service-functie kunt u de auto begrenzen of de begrenzing opheffen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt uitschakelen.

  Start/stop aanpassen: Met dit service-functie kunt u de start/stop systeem inschakelen of uitschakelen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt uitschakelen.

  A/F initialiseren: Met dit service-functie kunt u de lucht/brandstof verhouding instellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto op een andere octaangehalte brandstof gaat rijden.

  Regen/lichtsensor initialiseren: Met dit service-functie kunt u de regen/lichtsensor opnieuw instellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de regen/lichtsensor heeft vervangen

  Been ruimte module resetten (FRM): Met dit service-functie kunt u de beenruimte module resetten (FRM). Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u tijdens een diagnose van een BMW of Mini het foutcode 9CBC tegenkomt.

  Transportmodus: Met dit service-functie kunt u de transportmodus activeren en deactiveren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto wordt getransporteerd.

  HV-batterij: Met dit service-functie kunt u de hoogspanning systeem controleren in onbekrachtigde toestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u een diagnose wilt uitvoeren aan de HV-systeem.

  ___________________________________________

  Diagnose rapport:

  Met de Autel MK808BT kunt u diagnose rapporten aanmaken en opslaan, dit kan aangepast worden met werkplaats- voertuig- klantinformatie en bekeken, opgeslagen of afgedrukt worden in meerdere toepassingen.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met het formulier werkplaatsinformatie kunt u gedetailleerd werkplaatsinformatie, zoals winkelnaam, adres, telefoonnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klantenbeheer:

  Met de functie klantenbeheer kunt u een klant aanmaken en bewerken. Het helpt u bij het opslaan en ordenen van alle klantinformatie accounts die zijn gecorreleerd met de bijbehorende geschiedenisrecord van de geteste voertuigen, wat een geweldige ondersteuning voor de inrichting van de dagelijkste werkplaatsactiviteiten is.

   

  Voertuiggeschiedenis:

  Dit functie slaat de records op van de geschiedenis van het geteste voertuig, inclusief voertuiginformatie en de opgehaalde storingscodes van de eerdere diagnostische sessies, en geeft alle informatie weer in een gemakkelijk te controleren tabellijst, waarop u samengevatte details kunt bekijken en handmatig andere informatie kunt invoeren over het geteste voertuig en diagnostische logboekregistratie. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat de diagnostische sessie opnieuw te starten zonder de voertuigidentificatie opnieuw uit te voeren.

   

  Geschiedenis opmerkingen:

  Met dit functie kunt u u de audio- en videorecords, tekst notities en foto`s terugkijken, om multimedia-werklogboeken bij te houden voor de bijbehorende klant account, wat erg handig kan zijn bij het omgaan met terugkerende klanten. Door aantekeningen bij te houden voor elk voertuig dat voor elke klant wordt onderhouden, blijft u altijd op schema en goed georganiseerd in het bedrijfsleven.

   

  Hulp op afstand:

  Met hulp op afstand kunt u ondersteuning op afstand krijgen van AsTools of Autel met het applicatie Teamviewer/Quicksupport wanneer u een probleem ondervindt met de Autel-producten.

  ___________________________________________

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on):

  Videoscope: De Autel MK808BT kan uitgebreid worden met de Autel MaxiVideo MV105 of Autel MaxiVideo MV108 inspectiecamera, hiermee kunt u stilstaande beelden en video`s mee opnemen van moeilijk bereikbare plekken.

  Accutester: De Autel MK808BT kan uitgebreid worden met de Autel MaxiBas BT506 accutester, hiermee kunt u de accu, dynamo en startmotor testen.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europa: Abarth / Alfa Romeo / Audi / BMW / Bentley / Bugatti / Citroën / DS / Dacia / Fiat / FordEU / Jaguar / Lancia / Lamborghini / Land Rover / Maserati / MAN LD / Mini / Maybach / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz LD / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Saab / Seat / Skoda / Smart / Vauxhall / Volvo / Volkswagen / Volkswagen CV / Volkswagen LT3

  Azië: Acura / Daewoo / Daihatsu / Honda / Hyundai / Infiniti / Isuzu / Kia / Lexus / Mahindra / Maruti Suzuki / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Nissan GTR / Perodua / Proton / SsangYong / Subaru / Suzuki / Scion / Samsung / Tata / Toyota

  Amerika: Chrysler / Dodge / Ford / GM / Jeep

  China: BAIC Motor / BAIC Senova / Borgward / Brilliance / BYD / Chery / DFSK / DFFG / Emgrand / Foton / Geely / Great Wall / JAC / LDV / Lifan / Maxus / SAIC MG / Zotye

  ___________________________________________

  Ondersteunde protocollen:

  ISO9141-2, ISO14230-2, ISO15765, K/L-Line, Flashing Code, SAE-J1850 VPW, SAE-J1850 PWM, ISO11898 (Highspeed, Middlespeed, Lowspeed and Singlewire CAN, fault-tolerant CAN), SAE J2610, GM UART, UART Echo Byte Protocol, Honda Diag-H Protocol, TP2.0, TP1.6

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel MaxiCom MK808BT Uitleesapparaat
  • Autel MaxiVCI Mini Interface
  • USB-A - Mini USB-B Verloopkabel (Kort)
  • USB-A - Mini USB-B Verloopkabel (Lang)
  • Oplaadstekker
  • Opbergkoffer
  • Handleiding
  • Verpakking Lijst

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiCom MK808BT
  Teamviewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantie afhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Merk voertuig(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  7,0 inch
  Toestelgewicht
  0,79 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Cortex-A9 processor (1,6GHz)
  Ram geheugen
  1GB
  Opslagcapaciteit
  64GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-no-circle-fill
  Camera megapixels
  icon-no-circle-fill
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  5000 mAh
  HDMI Output (Beeldscherm)
  icon-yes-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-yes-circle-fill

  Diagnose functies

  Diagnose dekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitor test
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Service functies

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Ophaning initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Remmen ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-yes-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-yes-circle-fill
  Vertandingen initialiseren (TEC)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-yes-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-yes-circle-fill
  Been ruimte module resetten (FRM)
  icon-yes-circle-fill
  Hoge voltage systeem controleren (HV)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-yes-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-yes-circle-fill
  Zitplaats kalibreren (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Snelheidlimiet aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  VIN initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Start/stop aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Bandenmaat aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Taal aanpassen
  icon-yes-circle-fill
  Poortmodule resetten
  icon-no-circle-fill
  Regeleenheid resetten
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-yes-circle-fill
  Vermogenbalans
  icon-yes-circle-fill
  Transportmodus
  icon-yes-circle-fill
  Onderhoudsgeschiedenis display middenconsole
  icon-no-circle-fill
  CCS/ACC
  icon-yes-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensor activeren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID uitlezen
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID automatisch genereren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterij percentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutel functies

  Sleutel transponder lezen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel transponder klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel frequentie detectie
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Diagnose geschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose topologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-no-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies activeren
  icon-no-circle-fill
  Offline programmering
  icon-no-circle-fill
  Online programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Warmtebeelcamera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill

  Print functies

  Printen van diagnose rapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaats informatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantgegevens opslaan
  icon-yes-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  1 jaar
  Update kosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  5 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Aydoan op 17 November 2022
   Snel aan huis geleverd binnen één werkdag en het toestel werkt top! Zeker een aanrader
  • 5 / 5
   Gepost door: Harry Folkers op 19 Augustus 2022
   Super mooie tool
  • 5 / 5
   Gepost door: Yuliyan op 5 Juli 2022
   Origineel product, snel geleverd, werkt heel goed en bedankt voor de pralines heel vriendelijke service ! Volgende keer zeker terug van hier kopen.
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiCom MK808BT Auto Uitleesapparaat
  AutelAutel MaxiCom MK808BT Auto Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €749,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking