Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MaxiSys Elite II Auto Uitleesapparaat

  Productomschrijving

  De Autel MaxiSys Elite II is een draadloze universele Pass-Thru uitleesapparaat voor auto`s. Uitgevoerd met een 9,7 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, 1,7GHz+2,3GHz hexa-core processor, 4GB ram, 128GB opslagruimte en geleverd met één jarige licentie.

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De Autel MaxiSys Elite II ondersteunt vijf methoden voor voertuigidentificatie: 

  • Automatische VIN-scan: De Autel MaxiSys Elite II beschikt over de nieuwste automatische VIN-scan functie om voertuigen sneller te identificeren via het CAN-netwerk met slechts één klik.
  • Camera VIN/kenteken-scan: De Autel MaxiSys Elite II stelt u in staat om een foto van de VIN-sticker of kentekenplaat te maken voor een snellere voertuigidentificatie.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die de automatische VIN-scan niet ondersteunen, kunt u met de Autel MaxiSys Elite II ook de voertuig-VIN handmatig invoeren.
  • Handmatige voertuig-invoer: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, kunt u de voertuig ook handmatig selecteren.
  • Alternatieve voertuigidentificatie: Indien de Autel MaxiSys Elite II de auto niet kan identificeren, zou u via de generieke EOBD diagnose kunnen uitvoeren.

   

  Automatische- en handmatig-scan: Nadat u toegang heeft tot de sectie diagnose, kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Automatische-scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige-scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische-scan: De hoofdgedeelte van het automatische-scan scherm toont u systeemlijst met de regeleenheiden.

  • Rood - Foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Groen - Geen foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Niet beantwoord - Module is niet beschikbaar in het voertuig.

  Handmatige-scan: Nadat u een regeleenheid handmatig heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit de volgende selecties:

  • ECU-informatie
  • Foutcode uitlezen
  • Foutcode wissen
  • Live-data
  • Actieve test
  • Speciale functies
  • Programmeren/aanpassingen

  ECU-informatie: Met dit functie kunt u de specifieke informatie uitlezen wat op de ECU staat bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software codering nummer, software versienummer, hardware onderdeel nummer en hardware versienummer.

  Foutcode uitlezen: Met het menu codes lezen kunt u foutcodes uitlezen die in de besturingseenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu codes wissen kunt u alle huidige en opgeslagen foutcodes van een geselecteerde regelmodule wissen.

  Live-data: Wanneer u de live-data functie aan selecteert kunt de actuele parameters van de sensoren bekijken, ook kunt u een scherm opname maken van de parameters, die u later kunt terugkijken. U kunt kiezen uit de volgende 5 methodes:

  • Tekstmodus: Dit is de standaardmodus die de parameters in tekst weergeeft en in lijstformaat. 
  • Analoge metermodus: Geeft de parameters weer in de vorm van een analoge metergrafiek.
  • Digitale metermodus: Geeft de parameters weer in de vorm van een digitale metergrafiek.
  • Golfvormige grafiekmodus: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken.
  • Grafieken combineren: Voegt de grafieken samen om een vergelijking te starten in verschillende kleuren.

  Actieve test: Actieve tests, ook wel actuator tests genoemd, zijn bi-directionele diagnostische tests op voertuigsystemen en -componenten. Met de tests kunt u de scanner tijdelijk gebruiken om een ​​voertuigsysteem of -onderdeel te activeren of te besturen, en wanneer u de test verlaat, keert het systeem/onderdeel terug naar de normale werking.

  Speciale functies: Dit functie is voor het uitvoeren van verschillende aanpassingen aan de componenten bijvoorbeeld: herkalibratie of configuratie van bepaalde componenten nadat ze zijn vervangen of gerepareerd.

  Programmeren/aanpassingen: De programeer/aanpassing functie kunt u gebruiken om de voertuigregelmodules opnieuw te flashen, waarmee u de computersoftware van het voertuig kunt bijwerken naar de nieuwste versie, zoals evenals adaptie gegevens van bepaalde componenten te herprogrammeren na een reparatie of vervanging.

  • Codering: Dit functie toont u een lijst met de voertuigcomponenten en coderingsinformatie.
  • Aanpassing: Dit functie biedt u informatie over de hardware, de huidige softwareversie en de nieuwste softwareversies, die moeten worden geprogrammeerd in de regeleenheid.

   

  Algemene EOBD/OBDII-testen:

  De EOBD/OBDII testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.

  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen.

  O2-sensor monitor test: De OBD II-voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  EVAP-systeemtest: Met de EVAP-testfunctie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem van het voertuig. De Autel MaxiSys Elite II voert de lektest niet uit, maar geeft een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Autel MaxiSys Elite II de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Voertuigstatus: Dit functie wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief communicatieprotocollen van OBD II-modules, hoeveelheid opgehaalde foutcodes, status van het storing indicator licht (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  Onderhoudsfuncties:

  Onderhoudsinterval resetten (Service): Met dit onderhouds-functie kunt u na het uitvoeren van een onderhoud de kilometerstand of rijtijd terug op nul zetten, zodat het onderhoudslampje uit gaat en het systeem een nieuwe onderhoudscyclus start. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de motorolie is ververst.
  2. Wanneer de oliesensor is vervangen.
  3. Wanneer er een onderhoud is uitgevoerd aan de auto.

  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF): Met dit onderhouds-functie kunt u de ECU aansturen om een geforceerde regeneratie te doen, ook kunt u componenten/sensoren opnieuw aanleren, nadat dit vervangen zijn. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. Wanneer de diesel roetfilter is vervangen.
  3. Wanneer de diesel roetfilter een geforceerde regeneratie nodig heeft.
  4. Wanneer er een nieuwe NOx-sensor is gemonteerd.

  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR): Met dit onderhouds-functie kunt u de EGR-klep opnieuw kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de EGR-klep is vervangen.
  2. Wanneer de EGR-klep is schoongemaakt.

  Injectoren initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de diesel injectoren opnieuw herprogrammeren in de regeleenheid, zodat de juiste hoeveelheid diesel wordt ingespoten in de cilinders. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de injector is vervangen.

  Gasklephuis initialiseren (ETC): Met dit onderhouds-functie kunt u de gasklephuis opnieuw initialiseren, zodat de leerwaarde van de gasklephuis terugkeert naar de begintoestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de gasklephuis is vervangen.
  2. Wanneer de gasklephuis is schoongemaakt.
  3. Wanneer de accu is losgekoppeld.

  Lucht/brandstof initialiseren (A/F): Met dit onderhouds-functie kunt u de lucht/brandstof verhouding instellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto op een andere octaangehalte brandstof gaat rijden.

  Turbo initialiseren (VGT): Met dit onderhouds-functie kunt u de aangeleerde waarden van de turbo resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de turbo is vervangen.
  2. Wanneer de wastegate actuator van de turbo is vervangen.

  Transmissie initialiseren (VGT): Met dit onderhouds-functie kunt u de transmissie opnieuw initialiseren, wanneer de niet vloeiend schakelt. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de versnellingsbak is gedemonteerd.
  2. Wanneer de versnellingsbak is gerepareerd.

  Koppeling initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de koppeling opnieuw kalibreren van semi-automaatbakken. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de koppelingsplaat is vervangen.
  2. Wanneer de schakelrobot is vervangen.

  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC): Met dit onderhouds-functie kunt u de bewerkingstolerantie van de krukastandwiel aan de krukaspositiesensor opnieuw herinleren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de krukaspositiesensor is vervangen.
  3. Wanneer de krukasvliegwiel is vervangen.
  4. Wanneer de foutcode P1336 is opgeslagen.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Met dit onderhouds-functie kunt u de elektronische achter parkeerremmen terugstellen, zodat u de:

  1. Achterremblokken kunt vervangen.
  2. Achterremschijven kunt vervangen.
  3. Rembloksensoren kunt vervangen.
  4. Remklauwen kunt vervangen.

  ABS-pomp ontluchten (ABS): Met dit onderhouds-functie kunt u de ABS-pomp geforceerd ontluchten en de remdruk herstellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ABS-computer wordt vervangen.
  2. Wanneer de ABS-pomp wordt vervangen.
  3. Wanneer de hoofdremcilinder wordt vervangen.
  4. Wanneer de remcilinder wordt vervangen.
  5. Wanneer de remleiding wordt vervangen.

  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS): Met dit onderhouds-functie kunt u de bandenspanning waarschuwingslampje resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de bandenspanning is te laag.
  2. Wanneer de bandenspanning controleapparaat is vervangen/geïnstalleerd.
  3. Wanneer de band is vervangen.

  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS): Met dit onderhouds-functie kunt u de sensor versnelling in dwarsrichting, sensor versnelling in lengterichting, gierhoeksensor en remdruksensor kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de dwarsrichtingsensor is vervangen.
  2. Wanneer de lengterichtingsensor is vervangen.
  3. Wanneer de remdruksensor is vervangen.
  4. Wanneer de gierhoeksensor is vervangen.

  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Met dit onderhouds-functie kunt u de stuurhoeksensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de stuurhoeksensor is vervangen.
  2. Wanneer de G-sensor is vervangen.

  Luchtvering initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de ophanging kalibreren, zodat de auto de juiste lichaamshoogte heeft. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de lichaamshoogtesensor is vervangen.
  2. Wanneer de luchtveersysteem is vervangen.
  3. Wanneer de stuurmodule is vervangen.
  4. Wanneer de voertuigniveau niet correct is.

  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS): Met dit onderhouds-functie kunt u de bewakingseenheid van de accu resetten, zodat de regeleenheiden de juiste informatie van de accusensor ontvangen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de hoofdaccu wordt vervangen.
  2. Wanneer de accusensor wordt vervangen.

  Adaptieve koplampen initialiseren (AFS): Met dit onderhouds-functie kunt u de adaptieve koplampen opnieuw initialiseren. Afhankelijk van de omgevingslichtintensiteit kan het adaptieve koplampsysteem beslissen of de koplampen automatisch moeten worden ingeschakeld en de koplampverlichtingshoek tijdig moeten worden aangepast terwijl het voertuig wordt bewaakt met de snelheid en de lichaamshouding. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de adaptieve koplampen zijn vervangen.
  2. Wanneer de niveau-sensor is vervangen.
  3. Wanneer de xenon lampen zijn vervangen.

  Startonderbreker initialiseren (IMMO): Met dit onderhouds-functie kunt u de sleutel opnieuw matchen met de immobilizer, zodat de start onderbreker wordt opgeven. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de contactsleutel is vervangen.
  2. Wanneer de contactschakelaar is vervangen.
  3. Wanneer de batterij van de sleutel is vervangen.

  Kilometertellerstand opvragen: Met dit onderhouds-functie kunt u de kilometerstand van de auto controleren op echtheid. De kilometerstand kan opgevraagd worden van de volgende regeleenheden:

  1. Van de Engine Control Unit (ECU).
  2. Van de Transmission Control Unit (TCU).
  3. Van de Anti-lock Braking System (ABS).
  4. Van de Central Electronic Module (CEM).

  Adaptieve cruise control initialiseren (ACC): Met dit onderhouds-functie kunt u de adaptieve cruise control uitlijnen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ACC-sensor is vervangen.

  Motorregeleenheid resetten (ECU): Met dit onderhouds-functie kunt u aan de motorregeleenheid een harde reset uitvoeren.

  Been ruimte module resetten (FRM): Met dit onderhouds-functie kunt u de beenruimte module resetten (FRM). Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u tijdens een diagnose van een BMW of MINI auto het foutcode 9CBC tegenkomt.

  Stoelbezettingssensor initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de airbag stoelbezitting sensor kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de airbag stoelbezitting sensor is vervangen.

  Poortmodule initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de poortmodule herkalibreren.

  Crash-data resetten (SRS): Met dit onderhouds-functie kunt u de crash gegevens wissen in de regelmodule van het veiligheidssysteem, zodat de auto weer kan starten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto in een ongeval is geraakt.

  Airco initialiseren (A/C): Met dit onderhouds-functie kunt u de aangeleerde waarden van de aircopomp resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de aircopomp is vervangen.

  Hoge voltage systeem (HV): Met dit onderhouds-functie kunt u de hoogspanning systeem controleren in onbekrachtigde toestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u een diagnose wilt uitvoeren aan de HV-systeem.

  Snelheidslimiet aanpassen: Met dit onderhouds-functie kunt u de auto begrenzen of de begrenzing opheffen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt uitschakelen.

  Bandmaat initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de bandenmaat wijzigen in de ECU. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een andere maat banden worden gemonteerd.

  Systeemtaal initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de taal wijzigen van de voertuig. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de taal wilt wijzigen van de instrumentpaneel.

  Transportmodus initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de transportmodus activeren en deactiveren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd: 

  1. Wanneer de auto wordt getransporteerd.
  2. Wanneer de auto is getransporteerd.

  Start/stop initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de start/stop systeem inschakelen of uitschakelen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt uitschakelen.

  Regen/lichtsensor initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de regen/lichtsensor herkalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de regen/lichtsensor heeft vervangen.

  Deurraam/panoramaraam initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de positie van de deurraam en panoramaraam initialiseren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de deurraam is vervangen.
  2. Wanneer de panoramaraam is vervangen.
  3. Wanneer de positie onbekend is voor de regeleenheid.

  Elektronische waterpomp starten: Met dit onderhouds-functie kunt u de elektronische waterpomp starten aansturen en het koelsysteem ontluchten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de elektronische waterpomp is vervangen.
  2. Wanneer de koelvloeistof wordt ververst.

  Powerbalans: Met dit onderhouds-functie kunt u de verbranding in golfvormige grafiek van elke cilinder analyseren, door gebruik te maken van de live-data functie.

   

  Speciale functies:

  Online ECU-programmering: De Autel MaxiSys Elite II stelt u in staat om verbinding te maken met de Autel-servers, hiermee kunt u regeleenheden programmeren mee uitvoeren en de regeleenheid voorzien van een nieuwe verbeterde software. Geschikt voor BMW en Mercedes-Benz.

  Offline ECU-programmering: De Autel MaxiSys Elite II stelt u ook in staat om de softwareprogramma van de originele module op te slaan en te schrijven naar de nieuwe module. Geschikt voor Ford, Jaguar, Mazda, Opel en Vauxhall.

  Online software coderen: Met de online software codeer functie, kunt u met de Autel MaxiSys Elite II van de Autel-servers softwarecodes van de originele module ophalen en herschrijven naar de nieuwe module. Geschikt voor BMW, Hyundai, Infiniti, Nissan, Porsche en Volkswagen.

  Verborgen functies: Met de Autel MaxiSys Elite II kunt u verborgen functies inschakelen of uitschakelen, zoals automatische inklapfunctie van de zijspiegels en gordelwaarschuwingsgeluiden in of uitschakelen. Geschikt voor Audi, Skoda en Volkswagen.

  Retrofitting: Met de Autel MaxiSys Elite II kunt u ook de auto aanleren, nadat u een component achteraf heeft ingebouwd zoals instapverlichting.

  Geleide functies: Met de geleide functies kunt u de instructies op het scherm volgen voor een aantal ingewikkelde onderhouds-functies. In de stappenplan wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een basisinstelling van sensoren en actuatoren kunt uitvoeren. Geschikt voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en MAN LD.

   

  Speciale communicatie protocollen:

  Protocol J2534: De Autel MaxiFlash Elite ondersteunt het J2534 protocol, door samen te werken met een PC waarop de OEM-diagnosesoftware is geïnstalleerd, kunt u de auto regeleenheden flashen van nieuwe software met behulp van de Autel MaxiFlash Elite interface.

  ___________________________________________

  Voertuiggeschiedenis:

  Dit functie slaat de records op van de geschiedenis van het geteste voertuig, inclusief voertuiginformatie en de opgehaalde storingscodes van de eerdere diagnostische sessies, en geeft alle informatie weer in een gemakkelijk te controleren tabellijst, waarop u samengevatte details kunt bekijken en handmatig andere informatie kunt invoeren over het geteste voertuig en diagnostische logboekregistratie. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat de diagnostische sessie opnieuw te starten zonder de voertuigidentificatie opnieuw uit te voeren.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met het formulier werkplaatsinformatie kunt u gedetailleerd werkplaatsinformatie, zoals winkelnaam, adres, telefoonnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klantinformatie:

  Met het formulier klantinformatie kunt u gedetailleerd klantinformatie, zoals klantnaam, voertuigmerk, voertuigmodel, chassisnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klantenbeheer:

  Met de functie klantenbeheer kunt u een klant aanmaken en bewerken. Het helpt u bij het opslaan en ordenen van alle klantinformatie accounts die zijn gecorreleerd met de bijbehorende geschiedenisrecord van de geteste voertuigen, wat een geweldige ondersteuning voor de inrichting van de dagelijkste werkplaatsactiviteiten is.

   

  Diagnose rapport:

  Met de Autel MaxiSys Elite II kunt u diagnose rapporten aanmaken en opslaan, dit kan aangepast worden met werkplaats- voertuig- klantinformatie en bekeken, opgeslagen of afgedrukt worden in meerdere toepassingen.

   

  Pre-scan en post-scan:

  Met de pre-scan en post-scan functie kunt u een rapportverslag maken voor de reparatie en na de reparatie van de opgeloste en onopgeloste storingscodes van de auto.

  • Pre-scan-rapport afdrukken: Met dit functie kunt u een diagnose rapportbestand met de actuele foutcodes met de foutcodedetails genereren en indienen. Het rapport kan aangepast worden met winkel- en voertuiginformatie.
  • Post-scan-rapport afdrukken: Bewijst dat alle foutcodes op het pre-scan-rapport zijn opgelost.

   

  Hulp op afstand:

  Met hulp op afstand kunt u ondersteuning op afstand krijgen van AsTools of Autel met het applicatie Teamviewer/Quicksupport wanneer u een probleem ondervindt met de Autel-producten.

  ___________________________________________

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on):

  Videoscope: De Autel MaxiSys Elite II kan uitgebreid worden met de Autel MaxiVideo MV105 of Autel MaxiVideo MV108 inspectiecamera, hiermee kunt u stilstaande beelden en video`s mee opnemen van moeilijk bereikbare plekken.

  Accutester: De Autel MaxiSys Elite II kan uitgebreid worden met de Autel MaxiBas BT506 accutester, hiermee kunt u eenvoudig de accu, startmotor en dynamo testen van 12V-voertuigen.

  Oscilloscoop: De Autel MaxiSys Elite II kan uitgebreid worden met de Autel MaxiScope MP408 oscilloscoop, hiermee kunt u spanningssignalen testen in golfvormen over bepaalde perioden.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europa: Abarth / Alfa Romeo / Audi / Aston Martin / BMW / Bentley / Bugatti / Citroën / DS / Dacia / Fiat / FordEU / Ferrari / Iveco LD / Jaguar / Lancia / Lamborghini / Land Rover / Maserati / MAN LD / MINI / Maybach / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz LD / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Rolls-Royce / Saab / Seat / Skoda / Smart / Vauxhall / Volvo / Volkswagen / Volkswagen CV / Volkswagen LT3

  Azië: Acura / Daewoo / Daihatsu / Fuso / Honda / Hyundai / Hyundai CV / Infiniti / Isuzu / Kia / Lexus / Mahindra / Maruti Suzuki / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Nissan GTR / Perodua / Proton / SsangYong / Subaru / Suzuki / Scion / Samsung / Tata / Toyota

  Amerika: Chrysler / Dodge / Ford / GM / Jeep

  China: BAIC Motor / BAIC Senova / Borgward / Brilliance / BYD / Chery / DFSK / DFFG / Emgrand / Foton / Geely / Great Wall / JAC / LDV / Lifan / Maxus / SAIC MG / Zotye

  ___________________________________________

  Ondersteunde protocollen:

  ISO9141-2, ISO14230-2, ISO15765, K/L-Line, Flashing Code, SAE-J1850 VPW, SAE-J1850 PWM, ISO11898 (Highspeed, Middlespeed, Lowspeed and Singlewire CAN, fault-tolerant CAN), SAE J2610, GM UART, UART Echo Byte Protocol, Honda Diag-H Protocol, TP2.0, TP1.6, SAE J1939, SAE J1708, Fault-Tolerant CAN 

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Autel MaxiSys Elite II Uitleesapparaat
  • Autel MaxiFlash Elite Interface
  • Autel 26 Pins DB26 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • USB-A - USB-B Verloopkabel
  • USB-A - RJ45 Netwerk Verloopkabel
  • RJ45 Netwerkkabel
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Docking station
  • Accuklemmen Verloopkabel
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Autel
  Model
  MaxiSys Elite II
  TeamViewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantieafhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Voertuigmerk(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  9,7 inch
  Apparaatgewicht
  1,6 kg
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Octa-core processor (1,7GHz+2,3GHz)
  RAM-geheugen
  4GB
  Opslagcapaciteit
  128GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  16 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  15400 mAh
  HDMI-uitgang (Beeldscherm)
  icon-yes-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-yes-circle-fill
  Dockingstation
  icon-yes-circle-fill

  Diagnosefuncties

  Diagnosedekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitortest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-yes-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-yes-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  AdBlue-systeem initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-yes-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-yes-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-yes-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-yes-circle-fill
  Beenruimtemodule resetten (FRM)
  icon-yes-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-yes-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-yes-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-yes-circle-fill
  Powerbalans
  icon-yes-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensordiagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor-ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw aanleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterijpercentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutel/EEPROM functies

  Sleuteltransponder lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  EEPROM-chip lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Regeleenheid lezen/klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutelfrequentie detectie (RKE & RF)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeerprocedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnosetopologieweergave
  icon-yes-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-yes-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-yes-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-yes-circle-fill
  Online softwarecodering
  icon-yes-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-yes-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-yes-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-yes-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutelprogrammeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagenkit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaats handboek (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill

  Printfuncties

  Printen van diagnoserapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-yes-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-yes-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  1 jaar
  Updatekosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MaxiSys Elite II Auto Uitleesapparaat
  AutelAutel MaxiSys Elite II Auto Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €3.499,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking