Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Autel MSOAK Oscilloscoop Accessoire Kit

  Productomschrijving

  De Autel MSOAK oscilloscoop accessoire kit is speciaal ontworpen voor autotechneuten die veel met elektrische storingen bezig zijn. Met de diagnose kit kunt u de stroom meter door de draden zonder deze los te halen. U hoeft alleen de draad te klemmen in de stroomtang om een overzicht te krijgen over de actuele gegevens. 

  ___________________________________________

  Functies

  65A AC/DC Stroomtang

  Bij het meten van de AC/DC-stroom met de stroomtang kan een multimeter of scoop direct de stroom tot 65A meten, met een frequentie tot 20KHz. Bij deze methode is het niet nodig om een ​​circuit te verbreken of de isolatie te beïnvloeden om de stroom te meten. De stroomtang is niet alleen geschikt voor de detectie of bewaking van de mogelijk bestaande storingen, maar ook voor de meting met weinig tussenruimte met behulp van de verlengde kaken. Het is echter noodzakelijk om de nulstelknoppen op de klem te draaien totdat de multimeter of de scope nul aangeeft.

  650A AC/DC Stroomtang

  Bij het meten van de AC/DC-stroom met de stroomtang of een multimeter kan de stroomtang een bereik tot 650A direct meten met een frequentie tot 400Hz. Bij deze methode is het niet nodig om een ​​circuit te verbreken of de isolatie te schillen om de stroom te meten. De stroomtang is niet alleen beschikbaar voor de detectie of bewaking van de eventueel aanwezige storingen, maar ook voor de meting met weinig opening met behulp van de verlengde kaken. Het is echter noodzakelijk om de nulstelknoppen op de klem te draaien totdat de multimeter of de scope nul aangeeft.

  Coil On Plug (COP) Probe

  COP-sonde kan de ontstekingsgolfvorm van de automotor gemakkelijk opvangen. De ontstekingsgolfvorm is een venster waardoor we kunnen zien wat er in de verbrandingskamers van de motor is gebeurd. Deze bepaalt of de injector vervangen of gereinigd moet worden. Werkt de brandstofinjector in het elektronische brandstofinjectiesysteem goed? Is er een probleem met de lekdichtheid van de pakkingen? Wordt de opening tussen de bougies groter? Wordt de elektrodevorm van de bougie scherp? Is er teveel olievervuiling of koolstofafzetting op de bougies? Verslechtert de isolerende eigenschap van de bougie? Is er een probleem in het voedingssysteem van de accu? Dit kan allemaal worden onderzocht. Het Coil On Plug kan worden gebruikt met een normale oscilloscoop. Speciaal anti-interferentieontwerp, hoge meetnauwkeurigheid. Ergonomisch ontwerp, kan willekeurig worden gebogen. Markeer LED die handig is om 's nachts of in donkere omstandigheden te bedienen.

  ___________________________________________

  Geschikt voor de volgende toestellen van Autel

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd

  • 65A AC/DC Stroomtang
  • 650A AC/DC Stroomtang
  • Coil On Plug (COP) Probe
  • HT Extension Lead (2 Stuks)
  • Accuklemmen (2 Stuks)
  • Opbergkoffer
  • Verpakking lijst
  • 65A AC/DC Stroomtang Handleiding
  • 650A AC/DC Stroomtang Handleiding
  • Coil On Plug (COP) Probe Handleiding

  Productspecificaties

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Autel Autel MSOAK Oscilloscoop Accessoire Kit
  AutelAutel MSOAK Oscilloscoop Accessoire Kit
  Op voorraad

  Deliverytime

  €499,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking