Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Foxwell I75TS Auto Uitleesapparaat

  Productomschrijving

  De Foxwell I75TS is een draadloze universele uitleesapparaat voor auto`s met TPMS functie. Uitgevoerd met een 8,0 inch scherm met touchscreen, Android besturingssysteem, 2,0GHz quad-core processor, 2GB ram, 32GB opslagruimte en geleverd met drie jarige licentie.

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De Foxwell I75TS ondersteunt vier methoden voor voertuigidentificatie:

  • Automatische VIN-scan: De Foxwell I75TS beschikt over de nieuwste automatische VIN-scan functie om voertuigen sneller te identificeren via het CAN-netwerk met slechts één klik.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die de automatische VIN-scan niet ondersteunen, kunt u met de Foxwell I75TS ook de voertuig-VIN handmatig invoeren.
  • Handmatige voertuig invoer: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, kunt u de voertuig ook handmatig selecteren.
  • Alternatieve voertuigidentificatie: Indien de Foxwell I75TS de auto niet kan identificeren, zou u via de generieke EOBD diagnose kunnen uitvoeren.

   

  Automatische- en handmatig-scan: Nadat u toegang heeft tot de sectie diagnose, kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Automatische-scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige-scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische-scan: De hoofdgedeelte van het automatische-scan scherm toont u systeemlijst met de regeleenheiden.

  • Rood - Foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Grijs - Geen foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.

  Handmatige-scan: Nadat u een regeleenheid handmatig heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit de volgende selecties:

  • ECU-informatie
  • Foutcode uitlezen
  • Foutcode wissen
  • Live-data
  • Actieve test
  • Speciale functies

  ECU-informatie: Met dit functie kunt u de specifieke informatie uitlezen wat op de ECU staat bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software codering nummer, software versienummer, hardware onderdeel nummer en hardware versienummer.

  Foutcode uitlezen: Met het menu codes lezen kunt u foutcodes uitlezen die in de besturingseenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu codes wissen kunt u alle huidige en opgeslagen foutcodes van een geselecteerde regelmodule wissen.

  Live-data: Wanneer u de live-data functie aan selecteert kunt de actuele parameters van de sensoren bekijken, ook kunt u een scherm opname maken van de parameters, die u later kunt terugkijken. U kunt kiezen uit de volgende 5 methodes:

  • Alle data: Alle uitlezingen worden standaard in tekst formaat weergegeven.
  • Leermodus: Geeft u de mogelijkheid om goede live sensorgegevenswaarden te leren tijdens inactiviteit, versnelling, vertraging, gedeeltelijke belasting en zware belasting op elk voertuig dat uw winkel binnenkomt en registreert ze voor toekomstig gebruik.
  • Vergelijk modus: Als een voertuig binnenkomt met een probleem, kunt u eenvoudig de defecte sensor en parameter uitlezingen vergelijken met de goede uitlezingen, en u zult gealarmeerd worden wanneer een defecte sensoruitlezing wordt gedetecteerd.
  • Multi-grafieken: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken, waardoor u een 'echt beeld' krijgt van wat er in het voertuig gebeurt. U kunt tot 4 parametergrafieken tegelijkertijd bekijken.
  • Grafiek samenvoegen: Voegt meerdere PID-plots samen tot één coördinaat, zodat u gemakkelijk kunt zien hoe ze elkaar beïnvloeden, waardoor u de meest uitgebreide en functionele kijk krijgt op live gegevens die mogelijk zijn.

  Actieve test: Actieve tests, ook wel actuator tests genoemd, zijn bi-directionele diagnostische tests op voertuigsystemen en -componenten. Met de tests kunt u de scanner tijdelijk gebruiken om een ​​voertuigsysteem of -onderdeel te activeren of te besturen, en wanneer u de test verlaat, keert het systeem/onderdeel terug naar de normale werking.

  Speciale functies: Dit functie is voor het uitvoeren van verschillende aanpassingen aan de componenten bijvoorbeeld: herkalibratie of configuratie van bepaalde componenten nadat ze zijn vervangen of gerepareerd.

   

  Algemene EOBD/OBD-testen:

  De EOBD/OBD testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.

  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBD/EOBD-voertuigen.

  O2-sensor monitor test: De OBD -voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  EVAP-systeemtest: Met de EVAP-testfunctie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem van het voertuig. De Foxwell I75TS voert de lektest niet uit, maar geeft een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Foxwell I75TS de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Voertuigstatus: Dit functie wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief communicatieprotocollen van OBD -modules, hoeveelheid opgehaalde foutcodes, status van het storing indicator licht (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  Service functies:

  Onderhoudsinterval resetten (Service): Met dit service-functie kunt u na het uitvoeren van een onderhoud de kilometerstand of rijtijd terug op nul zetten, zodat het onderhoudslampje uit gaat en het systeem een nieuwe onderhoudscyclus start. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de motorolie is ververst.
  2. Wanneer de oliesensor is vervangen.
  3. Wanneer er een onderhoud is uitgevoerd aan de auto.

  Brandstofsysteem ontluchten: Met dit service-functie kunt u de brandstofsysteem aansturen en ontluchten, zodat de brandstofleiding geen lucht bevatten en de auto in één keer start. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de brandstoffilter heeft vervangen.
  2. Wanneer u de brandstofleidingen heeft vervangen.

  AdBlue-systeem initialiseren: Met dit service-functie kunt u de AdBlue systeem resetten naar de basiswaarden. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de AdBlue-injector is vervangen.
  2. Wanneer de AdBlue-vloeistof is bijgevuld.

  Injectoren initialiseren: Met dit service-functie kunt u de diesel injectoren opnieuw herprogrammeren in de regeleenheid, zodat de juiste hoeveelheid diesel wordt ingespoten in de cilinders. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de injector is vervangen.

  Gasklephuis initialiseren (ETC): Met dit service-functie kunt u de gasklephuis opnieuw initialiseren, zodat de leerwaarde van de gasklephuis terugkeert naar de begintoestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de gasklephuis is vervangen.
  2. Wanneer de gasklephuis is schoongemaakt.
  3. Wanneer de accu is losgekoppeld.

  A/F initialiseren: Met dit service-functie kunt u de lucht/brandstof verhouding instellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto op een andere octaangehalte brandstof gaat rijden.

  Turbo initialiseren (VGT): Met dit service-functie kunt u de aangeleerde waarden van de turbo resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de turbo is vervangen.
  2. Wanneer de wastegate actuator van de turbo is vervangen.

  EVAP-systeemtest: Met dit service-functie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de motor onregelmatig loopt.
  2. Wanneer de sensoren valse lucht detecteren.

  Brandstofdrukregelklep initialiseren: Met dit service-functie kunt u de de brandstofregelventiel testen en brandstofdrukregelklep initialiseren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de de brandstofregelventiel wilt testen.
  2. Wanneer u de brandstofdrukregelklep wilt initialiseren.

  Vertandingen initialiseren (TEC): Met dit service-functie kunt u de bewerkingstolerantie van de krukastandwiel aan de krukaspositiesensor opnieuw herinleren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de krukaspositiesensor is vervangen.
  3. Wanneer de krukasvliegwiel is vervangen.
  4. Wanneer de foutcode P1336 is opgeslagen.

  Koppeling initialiseren: Met dit service-functie kunt u de koppeling opnieuw kalibreren van semi-automaatbakken. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de koppelingsplaat is vervangen.
  2. Wanneer de schakelrobot is vervangen.

  Transmissie initialiseren (VGT): Met dit service-functie kunt u de transmissie opnieuw initialiseren, wanneer de niet vloeiend schakelt. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de versnellingsbak is gedemonteerd.
  2. Wanneer de versnellingsbak is gerepareerd.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Met dit service-functie kunt u de elektronische achter parkeerremmen terugstellen, zodat u de:

  1. Achterremblokken kunt vervangen.
  2. Achterremschijven kunt vervangen.
  3. Rembloksensoren kunt vervangen.
  4. Remklauwen kunt vervangen.

  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS): Met dit service-functie kunt u de bandenspanning waarschuwingslampje resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de bandenspanning is te laag.
  2. Wanneer de bandenspanning controleapparaat is vervangen/geïnstalleerd.
  3. Wanneer de band is vervangen.

  Remmen ontluchten (ABS): Met dit service-functie kunt u de remsysteem ontluchten en de remdruk herstellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ABS-computer wordt vervangen.
  2. Wanneer de ABS-pomp wordt vervangen.
  3. Wanneer de hoofdremcilinder wordt vervangen.
  4. Wanneer de remcilinder wordt vervangen.
  5. Wanneer de remleiding wordt vervangen.

  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Met dit service-functie kunt u de stuurhoeksensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de stuurhoeksensor is vervangen.

  G-sensor initialiseren: Met dit service-functie kunt u de G-sensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de G-sensor is vervangen.

  Ophanging initialiseren: Met dit service-functie kunt u de ophanging kalibreren, zodat de auto de juiste lichaamshoogte heeft. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de lichaamshoogtesensor is vervangen.
  2. Wanneer de luchtveersysteem is vervangen.
  3. Wanneer de stuurmodule is vervangen.
  4. Wanneer de voertuigniveau niet correct is.

  Bandmaat initialiseren: Met dit service-functie kunt u de bandenmaat wijzigen in de ECU. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een andere maat banden worden gemonteerd.

  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF): Met dit service-functie kunt u de ECU aansturen om een geforceerde regeneratie te doen, ook kunt u componenten/sensoren opnieuw aanleren, nadat dit vervangen zijn. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. Wanneer de roetfilter is vervangen.
  3. Wanneer de roetfilter een geforceerde regeneratie nodig heeft.

  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR): Met dit service-functie kunt u de EGR-klep opnieuw kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de EGR-klep is vervangen.
  2. Wanneer de EGR-klep is schoongemaakt.

  NOx-sensor initialiseren: Met dit service-functie kunt u de NOx-sensoren resetten naar de basiswaarden. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een nieuwe NOx-sensor is gemonteerd.

  Oxygen-sensor initialiseren: Met dit service-functie kunt u de lambda-sensor resetten naar de basiswaarden. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een nieuwe lambda-sensor is gemonteerd. 

  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS): Met dit service-functie kunt u de bewakingseenheid van de accu resetten, zodat de regeleenheiden de juiste informatie van de accusensor ontvangen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de hoofdaccu wordt vervangen.
  2. Wanneer de accusensor wordt vervangen.

  Startonderbreker initialiseren (IMMO): Met dit service-functie kunt u de sleutel opnieuw matchen met de immobilizer, zodat de start onderbreker wordt opgeven. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de contactsleutel is vervangen.
  2. Wanneer de contactschakelaar is vervangen.
  3. Wanneer de batterij van de sleutel is vervangen.

  Adaptieve koplampen initialiseren (AFS): Met dit service-functie kunt u de adaptieve koplampen opnieuw initialiseren. Afhankelijk van de omgevingslichtintensiteit kan het adaptieve koplampsysteem beslissen of de koplampen automatisch moeten worden ingeschakeld en de koplampverlichtingshoek tijdig moeten worden aangepast terwijl het voertuig wordt bewaakt met de snelheid en de lichaamshouding. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de adaptieve koplampen zijn vervangen.
  2. Wanneer de niveau-sensor is vervangen.
  3. Wanneer de xenon lampen zijn vervangen.

  Taal initialiseren: Met dit service-functie kunt u de taal wijzigen in de ECU. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de taal wilt wijzigen van de instrumentpaneel.

  Kilometerstand correctie (ODO): Met dit service-functie kunt u de kilometerstand aanpassen. U kunt alleen een hogere kilometerstand invullen en geen lagere kilometerstand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de instrumentpaneel is vervangen.

  Snelheidslimiet aanpassen: Met dit service-functie kunt u de auto begrenzen of de begrenzing opheffen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de begrenzing van de auto wilt uitschakelen.

  Been ruimte module resetten (FRM): Met dit service-functie kunt u de beenruimte module resetten (FRM). Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u tijdens een diagnose van een BMW of Mini het foutcode 9CBC tegenkomt.

  Crash-data resetten: Met dit service-functie kunt u de crash gegevens wissen in de regelmodule van het veiligheidssysteem, zodat de auto weer kan starten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto in een ongeval is geraakt.

  Zitplaats initialiseren: Met dit service-functie kunt u de airbag stoelbezitting sensor kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de airbag stoelbezitting sensor is vervangen.

  Deurraam/panoramaraam initialiseren: Met dit service-functie kunt u de positie van de deurraam en panoramaraam initialiseren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de deurraam is vervangen.
  2. Wanneer de panoramaraam is vervangen.
  3. Wanneer de positie onbekend is voor de regeleenheid.

  Airco initialiseren (A/C): Met dit service-functie kunt u de aangeleerde waarden van de aircopomp resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de aircopomp is vervangen.

   

  Speciale functies:

  Geleide functies: Met de geleide functies kunt u de instructies op het scherm volgen voor een aantal ingewikkelde service-functies. In de stappenplan wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een basisinstelling van sensoren en actuatoren kunt uitvoeren. Dit functie is alleen geschikt voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, MAN LD en Bentley.

  ___________________________________________

  TPMS functie:

  De Foxwell I75TS biedt de meest uitgebreide TPMS-services voor technici om TPMS-gerelateerde problemen snel op te lossen in de kortste tijd en met de hoogste efficiëntie.

  • TPMS check: Geeft de getriggerde sensorgegevens weer.
  • TPMS diagnose: Geeft de sensor-ID's en storingscodes weer, die zijn opgeslagen in het TPMS ECU.
  • TPMS programmeren: Toont de geactiveerde/opgehaalde sensor-ID's en nieuwe geprogrammeerde sensor-ID's.
  • TPMS opnieuw inleren: Toont de procedure voor het opnieuw leren van de TPMS-sensor van de geselecteerde voertuigmodel.

  TPMS check: Met de check-functie kunnen gebruikers TPMS-sensoren activeren om de sensor gegevens te bekijken - sensor-ID, bandenspanning, bandentemperatuur, batterijconditie en sensor plaats.

  TPMS diagnose: De diagnosefunctie wordt gebruikt om de status van het TPMS-systeem te controleren.

  TPMS programmering: Met de programmeerfunctie kunnen gebruikers de sensorgegevens programmeren voor de Foxwell-Sensor en defect sensoren vervangen met een lage batterijduur of degene die niet goed functioneren.

  • Kopiëren door activering: Zodra de TPMS-sensoren zijn gemonteerd op het voertuig en geactiveerd zullen de sensor informatie worden weergegeven op het display. Hierna kan de kopiëren door activering worden gebruikt om de nieuwe Foxwell-sensoren te programmeren.
  • Kopiëren door OBD: Door dit functie te gebruiken, programmeert de Foxwell I75TS de sensor-ID's, die zijn opgehaald door de ECU van het geteste voertuig.
  • Kopiëren door invoer: Met dit functie kunnen gebruikers een nieuwe Foxwell TPMS-sensor programmeren met de ID van een originele TPMS-sensor.
  • Automatisch maken: De auto functie wordt gebruikt om automatisch een willekeurige sensor ID te creëren om een nieuwe Foxwell TPMS-sensor te programmeren.

  TPMS opnieuw inleren: Dit functie wordt gebruikt om de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's in de voertuig-ECU voor sensorherkenning.

  Opnieuw inleren hoeft alleen te worden uitgevoerd wanneer de nieuw geprogrammeerde sensor-ID's verschillen van de oorspronkelijke sensor-ID's die in de TPMS ECU waren opgeslagen. Er zijn drie manieren om opnieuw te leren:

  1. Stationair opnieuw inleren: Dit functie vereist de voertuig om in de "Learn Mode" te gaan, bij elke nieuwe sensor dat wordt geactiveerd.
  2. Actief opnieuw inleren: Voor sommige voertuigen kan de functie opnieuw inleren worden voltooid door te rijden.
  3. OBD opnieuw inleren: Met de OBD opnieuw inleren kan de Foxwell I75TS de TPMS-sensor-ID's naar de TPMS-module schrijven.

  ___________________________________________

  Diagnose rapport:

  Met de Foxwell I75TS kunt u diagnose rapporten aanmaken en opslaan, dit kan aangepast worden met werkplaats- voertuig- klantinformatie en bekeken, opgeslagen of afgedrukt worden in meerdere toepassingen.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met het formulier werkplaatsinformatie kunt u gedetailleerd werkplaatsinformatie, zoals winkelnaam, adres, telefoonnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klantenbeheer:

  Met de functie klantenbeheer kunt u een klant aanmaken en bewerken. Het helpt u bij het opslaan en ordenen van alle klantinformatie accounts die zijn gecorreleerd met de bijbehorende geschiedenisrecord van de geteste voertuigen, wat een geweldige ondersteuning voor de inrichting van de dagelijkste werkplaatsactiviteiten is.

   

  Voertuiggeschiedenis:

  Dit functie slaat de records op van de geschiedenis van het geteste voertuig, inclusief voertuiginformatie en de opgehaalde storingscodes van de eerdere diagnostische sessies, en geeft alle informatie weer in een gemakkelijk te controleren tabellijst, waarop u samengevatte details kunt bekijken en handmatig andere informatie kunt invoeren over het geteste voertuig en diagnostische logboekregistratie. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat de diagnostische sessie opnieuw te starten zonder de voertuigidentificatie opnieuw uit te voeren.

   

  Geschiedenis opmerkingen:

  Met dit functie kunt u u de audio- en videorecords, tekst notities en foto`s terugkijken, om multimedia-werklogboeken bij te houden voor de bijbehorende klant account, wat erg handig kan zijn bij het omgaan met terugkerende klanten. Door aantekeningen bij te houden voor elk voertuig dat voor elke klant wordt onderhouden, blijft u altijd op schema en goed georganiseerd in het bedrijfsleven.

   

  Hulp op afstand:

  Met hulp op afstand kunt u ondersteuning op afstand krijgen van AsTools of Foxwell met het applicatie Teamviewer/Quicksupport wanneer u een probleem ondervindt met de Foxwell-producten.

  ___________________________________________

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on):

  Videoscope: De Foxwell I75TS kan uitgebreid worden met de Foxwell VS300 inspectiecamera, hiermee kunt u stilstaande beelden en video`s mee opnemen van moeilijk bereikbare plekken.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europa: Abarth / Alfa Romeo / Audi / Aston Martin / BMW / Bentley / Bugatti / Citroën / DS / Dacia / Fiat / FordEU / Ferrari / Iveco LD / Jaguar / Lancia / Lamborghini / Land Rover / Maserati / MAN LD / Mini / Maybach / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz LD / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Rolls-Royce / Saab / Seat / Skoda / Smart / Vauxhall / Volvo / Volkswagen / Volkswagen CV

  Azië: Acura / Daewoo / Daihatsu / Fuso / Honda / Hyundai / Hyundai CV / Infiniti / Isuzu / Kia / Lexus / Mahindra / Maruti Suzuki / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Nissan GTR / Perodua / Proton / SsangYong / Subaru / Suzuki / Scion / Samsung / Tata / Toyota

  Amerika: Chrysler / Dodge / Ford / GM / Jeep / Tesla

  China: Baojun / BAIC Huansu / Bestune / BAIC Senova / BAIC Weiwang / Brilliance / BJEV / BYD / BAIC Motor / Changan Suzuki / CoWIN / Changan / Chery / DFFG / DFXK / Venucia / DFPV / Dorcen / EXEED / Foton / FAW Car / GAC Motor / Guang Qimit / Geely / Great Wall / Gonow / Hawtai / Hongqi / Hafei / Haima / JAC / Jetour / Jiangling / JIQING / Karry / Lifan / Landwind / New Baojun / Qoros / Riich / Rely / Roewe / SAIC Maxus / SAIC MG / TJFAW / Wuling / Zotye / Zhongxing

  ___________________________________________

  Ondersteunde protocollen:

  ISO9141-2, ISO14230-2, ISO15765-4, K/L lines, DoubleKLines,SAE-J1850 VPW, SAE-J1850PWM, CAN ISO 11898, High-speed, Middle-speed, Lows-peed and Single-wire CAN, KW81, KW82, GMUART, UART Echo Byte Protocol, Honda Diag-H Protocol, TP2.0, TP16, SAE J1939, SAE J1708, Fault-Tolerant CAN

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Foxwell I75TS Uitleesapparaat
  • Foxwell VCI Dongle
  • Foxwell 15 Pins DB15 Verlengkabel
  • Foxwell 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Adapter
  • USB-A - Mini USB-B Verloopkabel
  • USB-A - USB-C Verloopkabel
  • Accuklemmen Verloopkabel
  • Sigarettenoplader Voedingskabel
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Foxwell Toyota 22 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell Nissan 14 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell Kia 20 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell Mazda 17 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell Toyota 17 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell BMW 20 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Foxwell Fiat 3 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Foxwell PSA 2 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Foxwell Mitsubishi 12+16 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Foxwell Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Foxwell Audi/Seat/Skoda/Volkswagen 2+2 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Foxwell
  Model
  I75TS
  Teamviewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantie afhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Merk voertuig(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  8,0 inch
  Toestelgewicht
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Quad-core processor (2,0GHz)
  Ram geheugen
  2GB
  Opslagcapaciteit
  32GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  5 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  8000 mAh
  HDMI Output (Beeldscherm)
  icon-yes-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-yes-circle-fill
  Docking station
  icon-no-circle-fill

  Diagnose functies

  Diagnose dekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitor test
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-yes-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-no-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-yes-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  AdBlue-systeem initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-yes-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-yes-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-no-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-no-circle-fill
  Been ruimte module resetten (FRM)
  icon-yes-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-yes-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-no-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-no-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-no-circle-fill
  Powerbalans
  icon-yes-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensor uitgebreide diagnose
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID handmatig aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID automatisch aanmaken
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door activering
  icon-yes-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw inleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeer procedurehandleiding
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterij percentage uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Sleutel functies

  Sleutel transponder lezen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel transponder klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel frequentie detectie (RKE & RF):
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-no-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose topologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-no-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-no-circle-fill
  Online software coderen
  icon-no-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-no-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeur (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Vrachtwagen kit (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Warmtebeelcamera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Print functies

  Printen van diagnose rapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-no-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  3 jaar
  Update kosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Foxwell Foxwell I75TS Auto Uitleesapparaat
  FoxwellFoxwell I75TS Auto Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €1.199,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking