Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzenden binnen Nederland & België!
2 jaar garantie op je product
thuiswinkelwaarborg consumentthuiswinkel waarborg
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  Gratis verzenden binnen Nederland & België!
  2 jaar garantie op je product

  Tijdelijke speciale aanbiedingen op geselecteerde producten. BEKIJK AANBIEDINGEN

  Launch X-431 V Auto Uitleesapparaat

  Productomschrijving

  De Launch X-431 V is een draadloze universele uitleesapparaat voor auto`s. Uitgevoerd met een 8 inch touchscreen scherm, Android besturingssysteem, 2,0GHz quad-core processor, 3GB ram, 32GB opslagruimte en geleverd met twee jarige licentie.

  ___________________________________________

  Diagnose functies:

  Voertuigidentificatie: De Launch X-431 V ondersteunt vijf methoden voor voertuigidentificatie: 

  • Automatische VIN-scan: De Launch X-431 V beschikt over de nieuwste automatische VIN-scan functie om voertuigen sneller te identificeren via het CAN-netwerk met slechts één klik.
  • Camera VIN-scan: De Launch X-431 V stelt u in staat om een foto van de VIN-sticker te maken voor een snellere voertuigidentificatie.
  • Handmatige VIN-invoer: Voor de voertuigen die de automatische VIN-scan niet ondersteunen, kunt u met de Launch X-431 V ook de voertuig-VIN handmatig invoeren.
  • Handmatige voertuigselectie: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, kunt u de voertuig ook handmatig selecteren.
  • Alternatieve voertuigidentificatie: Indien de Launch X-431 V de auto niet kan identificeren, zou u via de generieke EOBD diagnose kunnen uitvoeren.

   

  Automatische- en handmatig-scan: Nadat u toegang heeft tot de sectie diagnose, kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Automatische-scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
  2. Handmatige-scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.

  Automatische-scan: De hoofdgedeelte van het automatische-scan scherm toont u systeemlijst met de regeleenheiden.

  • Rood - Foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Groen - Geen foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.

  Handmatige-scan: Nadat u een regeleenheid handmatig heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit de volgende selecties:

  • ECU-informatie
  • Foutcode uitlezen
  • Foutcode wissen
  • Live-data
  • Actieve test
  • Speciale functies
  • Programmeren/aanpassingen

  ECU-informatie: Met dit functie kunt u de specifieke informatie uitlezen wat op de ECU staat bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software codering nummer, software versienummer, hardware onderdeel nummer en hardware versienummer.

  Foutcode uitlezen: Met het menu codes lezen kunt u foutcodes uitlezen die in de besturingseenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu codes wissen kunt u alle huidige en opgeslagen foutcodes van een geselecteerde regelmodule wissen.

  Live-data: Wanneer u de live-data functie aan selecteert kunt de actuele parameters van de sensoren bekijken, ook kunt u een scherm opname maken van de parameters, die u later kunt terugkijken. U kunt kiezen uit de volgende 3 methodes:

  • Tekstmodus: Dit is de standaardmodus die de parameters in tekst weergeeft en in lijstformaat.
  • Golfvormige grafiekmodus: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken.
  • Grafieken combineren: Voegt de grafieken samen om een vergelijking te starten in verschillende kleuren.

  Actieve test: Actieve tests, ook wel actuator tests genoemd, zijn bi-directionele diagnostische tests op voertuigsystemen en -componenten. Met de tests kunt u de scanner tijdelijk gebruiken om een ​​voertuigsysteem of -onderdeel te activeren of te besturen, en wanneer u de test verlaat, keert het systeem/onderdeel terug naar de normale werking.

  Speciale functies: Dit functie is voor het uitvoeren van verschillende aanpassingen aan de componenten bijvoorbeeld: herkalibratie of configuratie van bepaalde componenten nadat ze zijn vervangen of gerepareerd.

  Programmeren/aanpassingen: De programeer/aanpassing functie kunt u gebruiken om de voertuigregelmodules opnieuw te flashen, waarmee u de computersoftware van het voertuig kunt bijwerken naar de nieuwste versie, zoals evenals adaptie gegevens van bepaalde componenten te herprogrammeren na een reparatie of vervanging.

  • Codering: Dit functie toont u een lijst met de voertuigcomponenten en coderingsinformatie.
  • Aanpassing: Dit functie biedt u informatie over de hardware, de huidige softwareversie en de nieuwste softwareversies, die moeten worden geprogrammeerd in de regeleenheid.

   

  Algemene EOBD/OBDII-testen:

  De EOBD/OBDII testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.

  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen.

  O2-sensor monitor test: De OBD II-voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  EVAP-systeemtest: Met de EVAP-testfunctie kunt u een lektest starten voor het EVAP-systeem van het voertuig. De Launch X-431 V voert de lektest niet uit, maar geeft een signaal naar de boordcomputer van het voertuig om de test te starten.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Launch X-431 V de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Voertuigstatus: Dit functie wordt gebruikt om de huidige staat van het voertuig te controleren, inclusief communicatieprotocollen van OBD II-modules, hoeveelheid opgehaalde foutcodes, status van het storing indicator licht (MIL) en andere aanvullende informatie.

   

  Onderhoudsfuncties:

  Onderhoudsinterval resetten (Service): Met dit onderhouds-functie kunt u na het uitvoeren van een onderhoud de kilometerstand of rijtijd terug op nul zetten, zodat het onderhoudslampje uit gaat en het systeem een nieuwe onderhoudscyclus start. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de motorolie is ververst.
  2. Wanneer de oliesensor is vervangen.
  3. Wanneer er een onderhoud is uitgevoerd aan de auto.

  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF): Met dit onderhouds-functie kunt u de ECU aansturen om een geforceerde regeneratie te doen, ook kunt u componenten/sensoren opnieuw aanleren, nadat dit vervangen zijn. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. Wanneer de diesel roetfilter is vervangen.
  3. Wanneer de diesel roetfilter een geforceerde regeneratie nodig heeft.
  4. Wanneer er een nieuwe NOx-sensor is gemonteerd.

  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF): Met dit onderhouds-functie kunt u de ECU aansturen om een geforceerde regeneratie te doen, ook kunt u componenten/sensoren opnieuw aanleren, nadat dit vervangen zijn. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de uitlaatgastegendruksensor is vervangen.
  2. Wanneer de benzine roetfilter is vervangen.
  3. Wanneer de benzine roetfilter een geforceerde regeneratie nodig heeft.
  4. Wanneer er een nieuwe NOx-sensor is gemonteerd.

  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR): Met dit onderhouds-functie kunt u de EGR-klep opnieuw kalibreren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de EGR-klep is vervangen.
  2. Wanneer de EGR-klep is schoongemaakt.

  Injectoren initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de diesel injectoren opnieuw herprogrammeren in de regeleenheid, zodat de juiste hoeveelheid diesel wordt ingespoten in de cilinders. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ECU is vervangen.
  2. Wanneer de injector is vervangen.

  AdBlue-systeem initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de AdBlue systeem resetten naar de basiswaarden. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de AdBlue-injector is vervangen.
  2. Wanneer de AdBlue-vloeistof is bijgevuld.

  Gasklephuis initialiseren (ETC): Met dit onderhouds-functie kunt u de gasklephuis opnieuw initialiseren, zodat de leerwaarde van de gasklephuis terugkeert naar de begintoestand. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de gasklephuis is vervangen.
  2. Wanneer de gasklephuis is schoongemaakt.
  3. Wanneer de accu is losgekoppeld.

  Lucht/brandstof initialiseren (A/F): Met dit onderhouds-functie kunt u de lucht/brandstof verhouding instellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de auto op een andere octaangehalte brandstof gaat rijden.

  Transmissie initialiseren (VGT): Met dit onderhouds-functie kunt u de transmissie opnieuw initialiseren, wanneer de niet vloeiend schakelt. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de versnellingsbak is gedemonteerd.
  2. Wanneer de versnellingsbak is gerepareerd.

  Elektronische parkeerrem (EPB): Met dit onderhouds-functie kunt u de elektronische achter parkeerremmen terugstellen, zodat u de:

  1. Achterremblokken kunt vervangen.
  2. Achterremschijven kunt vervangen.
  3. Rembloksensoren kunt vervangen.
  4. Remklauwen kunt vervangen.

  ABS-pomp ontluchten (ABS): Met dit onderhouds-functie kunt u de ABS-pomp geforceerd ontluchten en de remdruk herstellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ABS-computer wordt vervangen.
  2. Wanneer de ABS-pomp wordt vervangen.
  3. Wanneer de hoofdremcilinder wordt vervangen.
  4. Wanneer de remcilinder wordt vervangen.
  5. Wanneer de remleiding wordt vervangen.

  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS): Met dit onderhouds-functie kunt u de bandenspanning waarschuwingslampje resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de bandenspanning is te laag.
  2. Wanneer de bandenspanning controleapparaat is vervangen/geïnstalleerd.
  3. Wanneer de band is vervangen.

  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Met dit onderhouds-functie kunt u de stuurhoeksensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de stuurhoeksensor is vervangen.
  2. Wanneer de G-sensor is vervangen.

  Luchtvering initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de ophanging kalibreren, zodat de auto de juiste lichaamshoogte heeft. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de lichaamshoogtesensor is vervangen.
  2. Wanneer de luchtveersysteem is vervangen.
  3. Wanneer de stuurmodule is vervangen.
  4. Wanneer de voertuigniveau niet correct is.

  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS): Met dit onderhouds-functie kunt u de bewakingseenheid van de accu resetten, zodat de regeleenheiden de juiste informatie van de accusensor ontvangen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de hoofdaccu wordt vervangen.
  2. Wanneer de accusensor wordt vervangen.

  Adaptieve koplampen initialiseren (AFS): Met dit onderhouds-functie kunt u de adaptieve koplampen opnieuw initialiseren. Afhankelijk van de omgevingslichtintensiteit kan het adaptieve koplampsysteem beslissen of de koplampen automatisch moeten worden ingeschakeld en de koplampverlichtingshoek tijdig moeten worden aangepast terwijl het voertuig wordt bewaakt met de snelheid en de lichaamshouding. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de adaptieve koplampen zijn vervangen.
  2. Wanneer de niveau-sensor is vervangen.
  3. Wanneer de xenon lampen zijn vervangen.

  Startonderbreker initialiseren (IMMO): Met dit onderhouds-functie kunt u de sleutel opnieuw matchen met de immobilizer, zodat de start onderbreker wordt opgeven. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de contactsleutel is vervangen.
  2. Wanneer de contactschakelaar is vervangen.
  3. Wanneer de batterij van de sleutel is vervangen.

  Adaptieve cruise control initialiseren (ACC): Met dit onderhouds-functie kunt u de adaptieve cruise control uitlijnen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de ACC-sensor is vervangen.

  Airco initialiseren (A/C): Met dit onderhouds-functie kunt u de aangeleerde waarden van de aircopomp resetten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de aircopomp is vervangen.

  Bandmaat initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de bandenmaat wijzigen in de ECU. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer er een andere maat banden worden gemonteerd.

  Transportmodus initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de transportmodus activeren en deactiveren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd: 

  1. Wanneer de auto wordt getransporteerd.
  2. Wanneer de auto is getransporteerd.

  Start/stop initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de start/stop systeem inschakelen of uitschakelen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt inschakelen.
  2. Wanneer u de start/stop systeem van de auto wilt uitschakelen.

  Deurraam/panoramaraam initialiseren: Met dit onderhouds-functie kunt u de positie van de deurraam en panoramaraam initialiseren. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de deurraam is vervangen.
  2. Wanneer de panoramaraam is vervangen.
  3. Wanneer de positie onbekend is voor de regeleenheid.

  Elektronische waterpomp starten: Met dit onderhouds-functie kunt u de elektronische waterpomp starten aansturen en het koelsysteem ontluchten. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

  1. Wanneer de elektronische waterpomp is vervangen.
  2. Wanneer de koelvloeistof wordt ververst.

  Powerbalans: Met dit onderhouds-functie kunt u de verbranding in golfvormige grafiek van elke cilinder analyseren, door gebruik te maken van de live-data functie.

   

  Speciale functies:

  Offline ECU-programmering: De Launch X-431 V stelt u ook in staat om de softwareprogramma van de originele module op te slaan en te schrijven naar de nieuwe module. Geschikt voor Ford, Mazda, Opel en Vauxhall.

  Online software coderen: Met de online software codeer functie, kunt u met de Launch X-431 V van de Launch-servers softwarecodes van de originele module ophalen en herschrijven naar de nieuwe module. Geschikt voor Audi, BMW, Porsche, Seat, Skoda en Volkswagen.

  Verborgen functies: Met de Launch X-431 V kunt u verborgen functies inschakelen of uitschakelen, zoals automatische inklapfunctie van de zijspiegels en gordelwaarschuwingsgeluiden in of uitschakelen. Geschikt voor Audi, BMW, Chrysler, Dodge, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Porsche, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

  Retrofitting: Met de Launch X-431 V kunt u ook de auto aanleren, nadat u een component achteraf heeft ingebouwd zoals instapverlichting.

  Geleide functies: Met de geleide functies kunt u de instructies op het scherm volgen voor een aantal ingewikkelde onderhouds-functies. In de stappenplan wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een basisinstelling van sensoren en actuatoren kunt uitvoeren. Geschikt voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen.

  ___________________________________________

  Voertuiggeschiedenis:

  Dit functie slaat de records op van de geschiedenis van het geteste voertuig, inclusief voertuiginformatie en de opgehaalde storingscodes van de eerdere diagnostische sessies, en geeft alle informatie weer in een gemakkelijk te controleren tabellijst, waarop u samengevatte details kunt bekijken en handmatig andere informatie kunt invoeren over het geteste voertuig en diagnostische logboekregistratie. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat de diagnostische sessie opnieuw te starten zonder de voertuigidentificatie opnieuw uit te voeren.

   

  Werkplaatsinformatie:

  Met het formulier werkplaatsinformatie kunt u gedetailleerd werkplaatsinformatie, zoals winkelnaam, adres, telefoonnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Klantinformatie:

  Met het formulier klantinformatie kunt u gedetailleerd klantinformatie, zoals klantnaam, voertuigmerk, voertuigmodel, chassisnummer en andere opmerkingen, die bij het afdrukken van voertuigdiagnoserapporten en andere bijbehorende testbestanden zal verschijnen als de kop van de afgedrukte documenten.

   

  Diagnose rapport:

  Met de Launch X-431 V kunt u diagnose rapporten aanmaken en opslaan, dit kan aangepast worden met werkplaats- voertuig- klantinformatie en bekeken, opgeslagen of afgedrukt worden in meerdere toepassingen.

   

  Pre-scan en post-scan:

  Met de pre-scan en post-scan functie kunt u een rapportverslag maken voor de reparatie en na de reparatie van de opgeloste en onopgeloste storingscodes van de auto.

  • Pre-scan-rapport afdrukken: Met dit functie kunt u een diagnose rapportbestand met de actuele foutcodes met de foutcodedetails genereren en indienen. Het rapport kan aangepast worden met winkel- en voertuiginformatie.
  • Post-scan-rapport afdrukken: Bewijst dat alle foutcodes op het pre-scan-rapport zijn opgelost.

   

  Hulp op afstand:

  Met hulp op afstand kunt u ondersteuning op afstand krijgen van AsTools of Launch met het applicatie Teamviewer/Quicksupport wanneer u een probleem ondervindt met de Launch-producten.

  ___________________________________________

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on):

  ADAS kalibratie: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de ADAS-kalibratie scherm, hiermee kunt u een breed scala aan camera`s en radars rijhulpsystemen aan de voorkant voor het Lane Departure Warning-systeem, adaptieve cruise control en de camera voor adaptieve koplampen kalibreren. 

  Videoscope: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch VSP-600 inspectiecamera, hiermee kunt u stilstaande beelden en video`s mee opnemen van moeilijk bereikbare plekken.

  Accutester: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch BST360 accutester, hiermee kunt u eenvoudig de accu, startmotor en dynamo testen van 6V en 12V voertuigen.

  TPMS programmeur: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch TSGUN TPMS programmeur, hiermee kunt u activerings-, programmeer- en leerfuncties van TPMS-sensoren uitvoeren.

  Sleutel/EEPROM programmeur: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch X-PROG3 programmeur, hiermee kunt u sleutel en EEPROM programmeringen mee uitvoeren. Ook kunt u motorregeleenheid (ECU) en versnellingsbak (TCU) informatie ophalen, lezen, wissen en overschrijven.

  Vrachtwagen kit: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch HD III interface, hiermee kunt u vrachtwagens, bussen en landbouwmachines mee diagnosticeren.

  Thermische printer: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch WiFi printer, hiermee kunt u op locatie eenvoudig de real-time testresultaten printen.

  CAN FD Verloopkabel: De Launch X-431 V kan uitgebreid worden met de Launch CAN FD connector verloopkabel. Hiermee kunt GM, Jaguar en Land Rover voertuigen die uitgevoerd zijn met de CAN FD protocol uitlezen op foutcodes, wissen van foutcodes, live-data uitlezen en speciale procedures uitvoeren.

  ___________________________________________

  Ondersteunde automerken:

  Europa: Abarth / Alfa Romeo / Aston Martin / Audi / Bentley / BMW / Bugatti / Citroën / Dacia / DR / Ferrari / Fiat / FordEU / GAZ / Iveco / IZH / Jaguar / Lamborghini / Lancia / Land Rover / Maserati / Maybach / Mercedes-Benz / MINI / Opel / PAZ / Peugeot / Porsche / Renault / Rolls-Royce / Rover / Saab / Seat / SeAZ / Skoda / Smart / Sprinter / UAZ / Vauxhall / VAZ / Volvo / Volkswagen / Volkswagen CV / ZAZ

  Azië: Acura / Daewoo / Daihatsu / GTR / Holden / Honda / Hyundai / Infiniti / Isuzu / Kia / Lexus / Luxgen / Mahindra / Maruti / Mazda / Mitsubishi / MVM / Nissan / Perodua / Proton / Samsung / SsangYong / Subaru / Suzuki / Tata / Toyota / United Pakistan

  Amerika: Buick / Cadillac / Chevrolet / Chrysler / Dodge / Ford / GM / Jeep / Lincoln

  China: BAIC / BJEC / Brilliance / BYD / Changan / Changhe / Chery / DFSK / FAW / Foton / Gonow / GWM / Hafei / Haima / JAC / JAC Refine / Jinlong / JMC / Joylong / Lifan / Maxus / MG / Polarsun / Qoros / Senova / SGM / SGMW / Spark / Weiwang / Xinkai / Zotye / Zhongxing

  ___________________________________________

  Wat krijgt u geleverd:

  • Launch X-431 V Uitleesapparaat
  • Launch DBSCar IV Interface
  • Launch 16 Pins OBD2 Verlengkabel
  • USB-A - USB-C Verloopkabel
  • Oplaadstekker
  • Handleiding
  • Opbergkoffer
  • Accuklemmen Verloopkabel
  • Sigarettenaansteker Verloopkabel
  • Launch 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • Launch Honda 3 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Chrysler 6 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Ford 6+1 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Subaru 9 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch GM/VAZ 12 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Daewoo 12 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Mazda 17 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Toyota 17 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch BMW 20 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Kia 20 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch SsangYong 20 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Toyota 22 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Geely 22 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Mercedes-Benz 38 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Adapter
  • Launch Audi/Seat/Skoda/Volkswagen 2+2 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Suzuki 3 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Fiat 3 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Daihatsu 4 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch GAZ 12 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Mitsubishi/Hyundai 12+16 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Nissan 14+16 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch SsangYong 14 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel
  • Launch Mercedes-Benz (Sprinter) 14 Pins OBD1 - 15 Pins DB15 Verloopkabel

  Productspecificaties

  Eigenschappen

  Fabrikant
  Launch
  Model
  X-431 V
  Teamviewer
  icon-yes-circle-fill
  Garantie
  2 jaar
  Garantie afhandeling
  Via AsTools

  Voertuig(en)

  Merk voertuig(en)
  Universeel
  Personenauto
  icon-yes-circle-fill
  Bestelauto
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen
  icon-no-circle-fill
  Bedrijfswagen
  icon-no-circle-fill
  Snorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorfiets
  icon-no-circle-fill
  Motorboot
  icon-no-circle-fill

  Uitleesapparaat specificaties

  Bekabeld (Diagnose)
  icon-no-circle-fill
  Draadloos (Diagnose)
  icon-yes-circle-fill
  Besturingssysteem
  Android
  Schermformaat
  8 inch
  Toestelgewicht
  Touchscreen
  icon-yes-circle-fill
  Processor
  Quad-core processor (2,0GHz)
  Ram geheugen
  3GB
  Opslagcapaciteit
  32GB
  Bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  WiFi
  icon-yes-circle-fill
  Camera
  icon-yes-circle-fill
  Camera megapixels
  5 MP
  Energiebron
  Batterij
  Batterijcapaciteit
  5000 mAh
  HDMI Output (Beeldscherm)
  icon-no-circle-fill
  Verstelbare houder
  icon-no-circle-fill
  Docking station
  icon-no-circle-fill

  Diagnose functies

  Diagnose dekking
  Alle regeleenheden
  Foutcodes uitlezen
  icon-yes-circle-fill
  Foutcodes wissen
  icon-yes-circle-fill
  Actieve test
  icon-yes-circle-fill
  Speciale functies
  icon-yes-circle-fill
  Live data
  icon-yes-circle-fill
  Freeze frame
  icon-yes-circle-fill
  I/M gereedheidstest
  icon-yes-circle-fill
  EVAP-systeemtest
  icon-yes-circle-fill
  O2-sensor monitor test
  icon-yes-circle-fill
  On-board monitor test
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiginformatie uitlezen
  icon-yes-circle-fill

  Onderhoudsfuncties

  Onderhoudsinterval resetten (Service)
  icon-yes-circle-fill
  Dieselpartikelfilter initialiseren (DPF)
  icon-yes-circle-fill
  Benzinepartikelfilter initialiseren (GPF)
  icon-yes-circle-fill
  Uitlaatgasrecirculatie initialiseren (EGR)
  icon-yes-circle-fill
  Injectoren initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  AdBlue-systeem initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Gasklephuis initialiseren (ETC)
  icon-yes-circle-fill
  Lucht/brandstof initialiseren (A/F)
  icon-yes-circle-fill
  Turbo initialiseren (VGT)
  icon-yes-circle-fill
  Tranmissie initialiseren (CVT)
  icon-yes-circle-fill
  Koppeling initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Krukaspositiesensor initialiseren (TEC)
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische parkeerrem (EPB)
  icon-yes-circle-fill
  ABS-pomp ontluchten (ABS)
  icon-yes-circle-fill
  Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS)
  icon-yes-circle-fill
  Antiblokkeersysteem initialiseren (ABS)
  icon-no-circle-fill
  Stuurhoeksensor initialiseren (SAS)
  icon-yes-circle-fill
  Luchtvering initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Batterijbeheersysteem initialiseren (BMS)
  icon-yes-circle-fill
  Adaptieve koplamp initialiseren (AFS)
  icon-yes-circle-fill
  Startonderbreker initialiseren (IMMO)
  icon-yes-circle-fill
  Kilometertellerstand opvragen (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Kilometertellerstand correctie (ODO)
  icon-no-circle-fill
  Adaptive cruise control initialiseren (ACC)
  icon-yes-circle-fill
  Motorregeleenheid resetten (ECU)
  icon-yes-circle-fill
  Been ruimte module resetten (FRM)
  icon-yes-circle-fill
  Stoelbezettingssensor initialiseren (SRS)
  icon-yes-circle-fill
  Crash-data resetten (SRS)
  icon-no-circle-fill
  Poortmodule initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Airco initialiseren (A/C)
  icon-yes-circle-fill
  Hoge voltage systeem (HV)
  icon-yes-circle-fill
  Snelheidlimiet initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Bandenmaat initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Systeemtaal initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Transportmodus initaliseren
  icon-yes-circle-fill
  Start/stop initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Regen/lichtsensor initialiseren
  icon-no-circle-fill
  Deurraam/panoramaraam initialiseren
  icon-yes-circle-fill
  Elektronische waterpomp starten
  icon-yes-circle-fill
  Powerbalans
  icon-yes-circle-fill

  TPMS functies

  TPMS-sensor uitgebreide diagnose
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID handmatig aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID automatisch aanmaken
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door activering
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor ID kopiëren door OBD
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor opnieuw inleren
  icon-no-circle-fill
  TPMS-sensor programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill
  Bandenspanning, temperatuur en batterij percentage uitlezen
  icon-no-circle-fill

  Sleutel functies

  Sleutel transponder lezen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel transponder klonen
  icon-no-circle-fill
  Sleutel frequentie detectie (RKE & RF):
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeer procedurehandleiding
  icon-no-circle-fill

  Speciale functies

  Automatisch VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Camera kenteken/VIN-scan
  icon-yes-circle-fill
  Voertuiggeschiedenis
  icon-yes-circle-fill
  Diagnose topologieweergave
  icon-no-circle-fill
  Geleide functies
  icon-yes-circle-fill
  Intelligente diagnose (TSB)
  icon-no-circle-fill
  Remote expert
  icon-no-circle-fill
  Retrofitting
  icon-yes-circle-fill
  Verborgen functies
  icon-yes-circle-fill
  Online software coderen
  icon-yes-circle-fill
  Offline ECU-programmering
  icon-yes-circle-fill
  Online ECU-programmering
  icon-no-circle-fill

  Speciale communicatieprotocollen

  Protocol D-DPU
  icon-no-circle-fill
  Protocol J2534
  icon-no-circle-fill
  Protocol RP1210
  icon-no-circle-fill
  Protocol DoIP
  icon-no-circle-fill
  Protocol CAN FD
  Optioneel

  Uitleesapparaat toevoegingen (Add-on)

  ADAS kalibratie (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Videoscope (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Accutester (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Oscilloscoop (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  TPMS programmeur (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Sensorbox (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Sleutel programmeur (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Vrachtwagen kit (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Thermische printer (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  Warmtebeelcamera (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werklicht (Add-on)
  icon-no-circle-fill
  Werkplaatshandboek (Add-on)
  icon-yes-circle-fill
  FCA (Secure Gateway Access)
  icon-yes-circle-fill
  Renault (Secure Gateway Access)
  icon-no-circle-fill

  Print functies

  Printen van diagnose rapporten
  icon-yes-circle-fill
  Printen via WiFi/bluetooth
  icon-yes-circle-fill
  Printen via USB-kabel
  icon-yes-circle-fill
  Werkplaatsinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantinformatie
  icon-yes-circle-fill
  Klantenbeheer
  icon-no-circle-fill
  Pre-scan en post-scan
  icon-yes-circle-fill

  Updates

  Licentieplicht
  icon-no-circle-fill
  Gratis update termijn
  2 jaar
  Update kosten (Jaarlijks)
  Update ophaalmethode
  In-app

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Launch Launch X-431 V Auto Uitleesapparaat
  LaunchLaunch X-431 V Auto Uitleesapparaat
  Op voorraad

  Deliverytime

  €1.249,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking